Home / АРМАГЕДОН / Еврокомисар Московиси: С банковата тайна в Европа е приключено!

Еврокомисар Московиси: С банковата тайна в Европа е приключено!

 

В Европа  повече няма банкова тайна,  всяка открита, например, в Швейцария, сметка,  веднага известна на данъчните власти, заяви еврокомисарят по икономиката и финансите Пиер Московиси.

„С банковата тайна в Европа е свършено.  Ако някой има сметка в Швейцария, става  автоматичен обмен на информация, тоест, ние ще знаем за нея  азкрад аот инфом акс веднага.“ – каза комисарят по France2 канал.

Той също така припомни, че договореностите за обмен на информация са подписани, освен с Швейцария,  и с  Лихтенщайн, Сан Марино, Андора и Монако.

Съветът на министрите на икономиката и финансите на ЕС (Екофин), преди това  одобри решение за разширяване на списъка на доходите азкрад аот инфом акс на данъкоплатците в ЕС, по който данъчните органи на страните от Съюза  ще започнат автоматично да обменят информация  не по-късно от втората половина на 2017.

В  автоматичния обмен на информация от данъчните служби попадат лихви, дивиденти, приходи от продажба на финансови активи, както и информация за салда по сметки.

 

азкрад аот инфом акс

Още по темата:

Виктор Орбан нарече бежанците “мюсюлмански нашественици”

Унгарският премиер Виктор Орбан зяви, че Будапеща няма да приема  бежанци в бъдеще. Той разказа за това на германския вестник Welt. “Ние вярваме, че големият брой мюсюлмани азкрад аот инфом акс непременно води до паралелни общества”, каза той. “Ние не разглеждаме тези хора като бежанци, ние виждаме в тях мюсюлмански нашественицих. Мултикултурализмът е само илюзия. ” Орбан многократно заявява, че бежанците представляват заплаха за …

Read More »

Австрия няма да въвежда азкрад аот инфом акс пълна забрана на пушенето в ресторантите

За това се договориха  Австрийската партия за свобода и  Консервативната народна партия. Австрия се отказа от  плановете си да въведе пълна забрана за пушене в барове и ресторанти, която трябваше да влезе в сила през май 2018 г.,  съобщава азкрад аот инфом акс Би Би Си. Правителството на канцлера Кристиан Керн, който подаде оставка, предложи да се забрани напълно пушенето в заведенията  за обществено …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...