Home / АРМАГЕДОН / Еврокомисар Московиси: С банковата тайна в Европа е приключено!

Еврокомисар Московиси: С банковата тайна в Европа е приключено!

 

В Европа  повече няма банкова тайна,  всяка открита, например, в Швейцария, сметка,  веднага известна на данъчните власти, заяви еврокомисарят по икономиката и финансите Пиер Московиси.

„С банковата азкрад аот инфом акс тайна в Европа е свършено.  Ако някой има сметка в Швейцария, става  автоматичен обмен на информация, тоест, ние ще знаем за нея  веднага.“ – каза комисарят по France2 канал.

Той също така припомни, че договореностите за обмен на информация са подписани, освен с Швейцария,  и с  Лихтенщайн, Сан Марино, Андора азкрад аот инфом акс и Монако.

Съветът на министрите на икономиката и финансите на ЕС (Екофин), преди това  одобри решение за разширяване на списъка на доходите на данъкоплатците в ЕС, по който данъчните органи на страните от Съюза  ще започнат автоматично да обменят информация  не по-късно от втората половина на 2017.

В  автоматичния обмен азкрад аот инфом акс на информация от данъчните служби попадат лихви, дивиденти, приходи от продажба на финансови активи, както и информация за салда по сметки.

 

Още по темата:

Виктор Орбан нарече бежанците “мюсюлмански нашественици”

азкрад аот инфом акс

Унгарският премиер Виктор Орбан зяви, че Будапеща няма да приема  бежанци в бъдеще. Той разказа за това на германския вестник Welt. “Ние вярваме, че големият брой мюсюлмани непременно води до азкрад аот инфом акс паралелни общества”, каза той. “Ние не разглеждаме тези хора като бежанци, ние виждаме в тях мюсюлмански нашественицих. Мултикултурализмът е само илюзия. ” Орбан многократно заявява, че бежанците представляват заплаха за …

Read More »

Австрия няма да въвежда пълна забрана на азкрад аот инфом акс пушенето в ресторантите

За това се договориха  Австрийската партия за свобода и  Консервативната народна партия. Австрия се отказа от  плановете си да въведе пълна забрана за пушене в барове и ресторанти, която трябваше да влезе в сила през май 2018 г.,  съобщава Би Би Си. азкрад аот инфом акс Правителството на канцлера Кристиан Керн, който подаде оставка, предложи да се забрани напълно пушенето в заведенията  за обществено …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...