Home / ВСЕЛЕНА / НАСА потвърди съществуването на живот на Титан

НАСА потвърди съществуването на живот на Титан

Служители на НАСА наскоро организираха специална пресконференция, на  която официално потвърдиха наличието на косвени доказателства за съществуването на живот на Титан.

В атмосферата на планетата е открит винилцианид – органично съединение, благодарение на което живи  същества могат да оцелеят в света на метановите езера.

Сензационнaта новина е предадена на  азкрад аот инфом акс Земята от изследователската сонда „Касини“ още през юли миналата година. Въпреки това учените направили ще една серия от тестове, за да елиминират напълно възможността за грешка.

Винилцианидът е  аналог на земните молекули – фосфолипиди- образуващи частично пропускливите клетъчни мембрани – без тях животът просто би бил невъзможен.

азкрад аот инфом акс

Сега химиците твърдят, че метановите езера на Титан са дом на милиарди едноклетъчни микроорганизми, което означава, че теоретично там има и по-сложни същества.

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

“Тътенът на Земята” тревожи учените вече 20 години

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат да обяснят природата на бученето на Земята – акустични аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от 2,9-4,5 азкрад аот инфом акс милихерца в две точки на Индийския океан на дълбочина 4,540 и 4,260 метра. Това бучене се наблюдават дори при минимална сеизмична активност и са …

Read More азкрад аот инфом акс »

Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката азкрад аот инфом акс бавно умира. Мъже, понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича на тази жена, за която сте се оженили, вероятно правите нещо, написано по-долу. Събудете се, …

Read More »

Извънземни са били заловени в ЮАР живи

азкрад аот инфом акс

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка извънземните пилоти са били открити живи. Според информацията, получена от азкрад аот инфом акс един от инженерите на НАСА, за тях има документален филм с дължина …

Read More »

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало…

Ще можем ли да колонизираме Слънчевата система, да стигнем до звездите, да ...