Home / ВСЕЛЕНА / Дължината на пръстите разказва какъв е вашия характер

Дължината на пръстите разказва какъв е вашия характер

Има ли връзка между дължината на  вашите пръсти   и вашата личност? Нека разберем!

Погледнете ръката си и сравнете дължината на показалеца и безименния пръст.

Обаятелен

Ако вашият безимен азкрад аот инфом акс пръст е по-дълъг от показалеца, значи вие сте обаятелен и харизматичен човек. Хората обичат да общуват вас поради вашата уникалност. Знаете как да намерите най-доброто решение на всеки проблем.

Уверен в себе си

Вашият показалец е по-дълъг от безименния ви пръст? Вие сте уверен в себе си човек. Хората се азкрад аот инфом акс възхищават на вашата силна личност. Харесва ви да рискувате.

Спокоен

Ако вашият безимен пръст и показалеца имат една и съща дължина, значи вие сте добродушен човек, който не обича конфликти. Вие избягвате проблемите на всяка цена. Вие сте надеждни и заслужавате доверие.

 esotericblog

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

Ако искате много силно нещо и яростно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го даде!

азкрад аот инфом акс

Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със съпруга си Джери Хикс, са автори на поредица книги за учението на Абрахаам, представящо Закона за привличането и механизмите, по които той действа. “Druginovini”  споделя няколко цитата, които ще ви помогнат по пътя към осъществяването на вашите желания и азкрад аот инфом акс за постигането на живот, за който мечтаете… 1. Най-големият подарък, който …

Read More »

Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят азкрад аот инфом акс своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат. Като цяло те се самозаблуждават. Човекът, на който са задължени – няма да изчезне, той ще си …

Read More »

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало…

Ще можем ли да колонизираме Слънчевата система, да стигнем до звездите, да ...