Home / АРМАГЕДОН / Какво ще се случи, ако Слънцето угасне за една година?

Какво ще се случи, ако Слънцето угасне за една година?

След 10 минути  на Земята ще настъпи пълен мрак. Температурата веднага ще падне до -10 градуса на  цялата планета. Но какво ще се случи след един ден? след азкрад аот инфом акс една седмица? след година? …

Дали е  нощ или ден, всички ще зaбeлежат разликата. Луната няма да бъде видима изобщо, тъй като  вече не отразява светлината на Слънцето. Ще се появят северни  сияния  поради аномални магнитни вълни.

Най-лошото –  фотосинтезата у растенията ще спре, след което те няма да  могат азкрад аот инфом акс да отделят кислород.

След 60 минути ще започне поетапно да спира тока. Земята ще започне  да замръзва отвън, но ядрото и все още ще продължи да дава топлина.

Някои видове растения и микроорганизми ще започнат да измират. Въпреки това, обитателите на океаните все още не са почувствали нищо.

Изминаха 7 азкрад аот инфом акс дни …

Средната температура на Земята вече е -20 градуса. Повечето растения са загинали поради липса на светлина или от студ. Започнали са да измират топлокръвните животни. Животът, какъвто е бил досега, е замрял. В океаните започва да измира фитопланктонът. Повърхността на океаните е скована от лед …

Един месец азкрад аот инфом акс по-късно Земята продължава да се охлажда. Средната температура на повърхността е около -30 градуса. Почти цялата планета е замръзнала. Повечето растения са загинали. Някои видове дървета, особено иглолистните дървета, са живи, но не произвеждат кислород. Повечето сухоземни живи организми са загинали.  Живот има само до геотермалните извори и под водата.

азкрад аот инфом акс

Година по-късно повърхността на Земята и океаните ще е покрита от  дебел слой лед. Средната температура на планетата ще бъде -40 градуса. Живот на Земята със сигурност ще има, но само дълбоко във водата.

Още по темата:

 

“Тътенът на Земята” тревожи учените вече 20 години

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат да обяснят природата на бученето на Земята – акустични азкрад аот инфом акс аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от 2,9-4,5 милихерца в две точки на Индийския океан на дълбочина 4,540 и 4,260 метра. Това бучене се наблюдават дори при минимална сеизмична активност и са …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Земята необяснимо губи кислорода си

 Учените алармират: Земята необяснимо губи своя кислород Според учените, нивото на кислород в атмосферата е пряко свързано с еволюцията на живота на планетата. Така например, преди около 300  милиона години концентрацията на кислород на планетата е била около 35% , а сега – азкрад аот инфом акс 20,95%. Това обяснява постепенното преминаване от големи форми на живот към по-малки. Защото иначе огромните организми на …

Read More »
азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Лара Нолан: Оръжия с Изкуствен Интелект ще унищожат всеки град на Земята за броени секунди!

Роботи-убийци ще „унищожат градовете за секунди“, предупреждава бившият инженер на Google. Оръжия ...