Home / КОНСПИРАЦИИ / Екип от Унгария ще докаже на света, че Земята е плоска (видео)

Екип от Унгария ще докаже на света, че Земята е плоска (видео)

Някои хора спорят за плоската и кръглата Земя. В мрежата се появиха видеоклипове, в които се твърди, че нашата планета изобщо не е кръгла.

Добър пример е телескопът: азкрад аот инфом акс с него се виждат обекти, отдалечени на десетки километри, въпреки че според законите на физиката те не трябва да се наблюдават. Някои учени вярват, че причината за това е специалното пречупване на светлината в атмосферата (лъчите на Слънцето се огъват около водата), но това е само предположение.

Група ентусиасти, водещи азкрад аот инфом акс сайта fecore.org, ще проведат експеримент, който, може би, ще докаже, че Земята е плоска. Така например, на езерото Балатон (Унгария) те ще използват няколко мощни лазера. Лъчите трябва да се отклоняват от Земята на 342 м. Между другото, линията на видимост на езерото е 66 километра. Това е достатъчно разстояние, азкрад аот инфом акс за да се установи окръгляването на Земята.

Единият лазер е с дължина на вълната 450 nm, а вторият – 515 nm. Самият експеримент ще трае четири дни. Ако отклонение не бъде установено, тестът ще се повтори още и на Байкал, Дубна и Големите езера (САЩ). Скоро ще узнаем резултата азкрад аот инфом акс – до няколко дни 🙂

 

Oще по темата:

“Тътенът на Земята” тревожи учените вече 20 години

азкрад аот инфом акс

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат да обяснят природата на бученето на Земята – акустични аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от 2,9-4,5 милихерца в две точки на Индийския океан на дълбочина 4,540 и 4,260 метра. Това азкрад аот инфом акс бучене се наблюдават дори при минимална сеизмична активност и са …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...