Home / ХОРОСКОП / Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с жените: 1. Близнаци…

Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с жените: 1. Близнаци…

You are so beautiful to me!

You are so beautiful to me!

Всяка жена мечтае за идеалния мъж: нежен, мил, любящ и подкрепящ партньора си. Както е известно, идеал не съществува, но трябва да азкрад аот инфом акс се обърне внимание на това, представителите на кои зодиакални знаци най-добре се отнасят към прекрасната половина на  човечеството.

Оказва се, според астролозите, че има някои знаци на зодиака, които  особено добре се отнасят към партньорката си и са готови да правят жертви за нея. Разбира се, това не означава, че азкрад аот инфом акс другите мъже не знаят как да се грижат за жените си, обичат ги по-малко или въобще не се интересуват  от тях.

1. Близнаци

Това е най-чувствителният от всички зодиакални знаци, когато става въпрос за отношение към противоположния пол. Мъжете, родени под знака на Близнаци, с  много чувствителни, могат да съчувства азкрад аот инфом акс и  знаят как да се грижат за жената, когато тя е болна или не се чувства добре. Близнаците обичат да доставят удоволствие на  жените –  да им правят приятни изненади и всичко останало, от което те са щастливи и усмихнати.

2. Лъв

Мъжът, роден под знака на Лъв, обича да азкрад аот инфом акс угажда  на жена си … в леглото. Той прави  всичко, за да я доведе до блаженство и да възбуди нейния интерес.

3. Везни

Мъжът, роден под знака на Везни, поставя целите на своята жена на първо място. Тя е  приоритет за него, и той е в състояние да направи много, азкрад аот инфом акс за да и  помогне  и да направи така, че животът и да бъде по-лесен и по-комфортен. В допълнение, Везните – това са мъжете, които могат да поправят всичко. Те са най-добрите приятели на всяка жена.

4. Водолеи

Мъжете, родени под знака на Водолей – това са онези, които за никакви азкрад аот инфом акс пари не искат да обидят нито една жена. Освен  те искат да обезпечат своята любима с всичко, за което често не им достигат възможности и което не трябва да обещават … Все пак Водолеите желаят на жените само добро и правят много неща в живота само за да улеснят живота азкрад аот инфом акс на партньорката си.

5. Рак

Мъжете, родени под знака на Рака, са в състояние да обезпечат на жената не малко емоции и постоянно се опитват да разнообразят живота и, да измислят нови мероприятия и всякакви забавления. Освен те могат да оказват много голяма помощ на жените и да бъдат чувствителни азкрад аот инфом акс и нежни.

Още по темата:

10 причини, поради които трябва да се срещате само с Близнаци

Близнаците са азкрад аот инфом акс пълни с изненади! Близнаците просто няма как да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  движение, а честите промени в  настроението им постоянно държат  другите в тонус. Докато…

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

Хороскопът на алчността и меркантилността показва най-алчните, азкрад аот инфом акс пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е сложно Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…

About drugosellec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Зодиакалните знаци, които ги очакват успехи след Слънчевото затъмнение на 11 август 2018 г.!

Ето кои  Зодиакални знаци ги чакат успехи и промени, свързани с работата ...