Тайните характеристики на дните от седмицата – научете ги и ги използвайте!

Редактор-2

Много хора не знаят, че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата..

Много често се случва така: знаем, че правим всичко по силите азкрад аот инфом акс си, но нищо не се получава, всичко ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо се случва това, но не намираме отговор.

А се оказва, че цялата работа е в това –  има „добри“ и „лоши“ дни, както за работата, така и за самочувствието. За да планирате правилно азкрад аот инфом акс работата и свободното си време, просто трябва да знаете характеристиките на дните от седмицата. Нека да ги разгледаме по-подробно.

Неделя. Този ден се свързва със Слънцето и за много народи още от древността е началото на седмицата. В този ден започва цикълът на възстановяване на силите на организма. Може безопасно азкрад аот инфом акс да се пристъпи към нови методи за работа и лечение.

Понеделник. Този ден се свързва с Луната. Силата на този ден изважда човек от равновесие, което често води до нервни сривове. Затова не бива да се върши нещо важно, а само незначителни неща.

Вторник. Този ден се свързва с Марс. азкрад аот инфом акс Силата на този ден е много активна. Можете спокойно да проявявате инициатива, но избягвайте кавги. Точно във вторник кавгите нарушават работния ритъм за дълго.

Сряда. Този ден е свързан с Меркурий. Енергията му е много благоприятна за проява на умствените способности и за реализиране на нови идеи.

Четвъртък. Този ден азкрад аот инфом акс се свързва с Юпитер. Особено подходящ за обществена дейност. В никакъв случай не трябва да бъдете сами този ден.

Петък. Този ден се свързва с Венера. Много подходящ за сексуални и романтични връзки, допринася за изявата на творческите способности. Въпреки това трябва да си знаете мярката, а не да влизате азкрад аот инфом акс в конфликти.

Събота. Този ден се свързва със Сатурн. Силата на този ден носи на човек тъга, някакъв вътрешен смут. Възниква вътрешно усещане за тежест поради факта, че в човешкото тяло се усилва гравитационната енергия, която генерира Сатурн. За да пестите енергия по-малко говорете и довършете всички дела. Добре е, азкрад аот инфом акс че събота е почивен ден!

Оказва се, че енергийно неблагоприятни са два дни в седмицата: сряда и събота.

Понеделник, макар и неблагоприятен, не е чак толкова фатален.

азкрад аот инфом акс

Поради това в неблагоприятните дни трябва да се грижите особено за здравето си, дори ако сте млади и здрави.

Използвайте тези знания за да планирате дните си и Бъдете здрави!

 

Още по темата:

н

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от азкрад аот инфом акс вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А …

Read More азкрад аот инфом акс »

Днешните студенти нямаше да минат и 8-ми клас през 90-те

 Откъдето и да се погледне 8-ми декември си остава, може би, най-интересния празник за всеки докоснал се до университетското образование в България. Това е уникален български празник. Празник, измислен и наложен само в азкрад аот инфом акс България още през далечната 1916-та година. С …

Read More »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Започва странният период на любовта от пръв поглед: На 7 март 2018 г. Венера навлиза в знака на Овен

Много хора не знаят, че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата.. Много често се случва така: знаем, че правим всичко по силите азкрад аот инфом акс си, но нищо не се получава, всичко ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо се случва това, но не намираме […]