Вълшебни капки при високо кръвно налягане

Roman Kyurdski

Често ви безпокои сърцето? Страдате от високо кръвно налягaне? Тези изненадващо прости домашни капки от евтини аптечни препарати ще ви помогнат да забравите за хипертонията и болките завинаги!

Достатъчно е да  вземете веднъж на ден по една чаена лъжичка. Завинаги ще  забравите за хипертония, болки в сърцето, главоболие и азкрад аот инфом акс болки в ставите. Запишете рецептата и я споделете с приятелите си!

Преди употреба задължително се консултирайте  с лекар.

Валериана. Спомага за разширяване на коронарните съдове, нормализира кръвообращението, усилва чревната перисталтика и инхибира ферментационните процеси в него, служи като успокоително за безсъние, нервност, и премахва стомашно-чревни спазми. Валерианата помага при лечение азкрад аот инфом акс на щитовидната жлеза, нейните препарати се използват и за  лечение на епилепсия, шизофрения, астма, мигрена и спастичен запек.

Конски кестен. Укрепва кръвоносните съдове, регулира вискозитета на кръвта, пречи на образуването на тромби, предпазва от инфаркт и инсулт. Увеличава холестериновия метаболизъм, елиминира възпалителните процеси в организма. Има положителен ефект при лечение азкрад аот инфом акс на хемороиди, тромбофлебит, варикозно разширение на вени, при атеросклероза има положителен ефект. Той се използва и за лечение на жлъчния мехур, възпалителния заболяване на червата, заболявания на сърцето, черния дроб, левкемия,   аденом

Дяволска уста. Тинктура от дяволска уста се използва при всички видове вълнения, хистерия, неврастения, сърдечна недостатъчност, сърдечна невроза, азкрад аот инфом акс кардиосклероза, хипертония, импотентност и синдрома на Мениер.

Глог. Понижава възбудимостта на сърдечния мускул, подобрява коронарния и мозъчен кръвоток, облекчава тахикардия, аритмия, понижава кръвното налягане, добре помага при безсъние, главозамайване, нормализира съня.

Божур. Нормализира съня, работата на стомашно-чревния тракт, повишава киселинността на стомаха,  използва се при колики, язвен гастрит, диария, ерозии азкрад аот инфом акс и рак на матката, хемороиди, сътресение на мозъка, главоболие, паралич, епилепсия.

Тинктурите от всички тези растения могат да бъдат закупени без рецепта.

Необходимо е да се смесят всички тинктури в равни пропорции в един съд, и да се вземат по 50 капки веднъж дневно,  30 минути преди хранене. Ефектът е азкрад аот инфом акс отличен и отпада  необходимостта от  скъпи медикаменти.

Това наистина работи! След няколко дни ще се почувствате доста по-добре. А след един месец вашият лекар няма да повярва азкрад аот инфом акс в очите си – налягането ще се върне към нормално, ще се възстанови напълно.

Бъдете здрави!

Още по темата:

Здравето на Вегетарианците е по-лошо, отколкото това на любителите на месото

Според ново проучване, вегетарианската диета е свързана с висок риск от развитие на алергии, рак азкрад аот инфом акс и психични заболявания , както и с по-ниско качество на живот,  в сравнение с тези, които се придържат към обичайния начин на хранене. Резултатите от …

Read More »

Знаете ли какви са Тайните характеристики на дните от седмицата?

Много хора не азкрад аот инфом акс знаят, че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата.. Много често се случва така: знаем, че правим всичко по силите си, но нищо не се получава, всичко ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо …

Read More »

Линджъ – гъбата на дълголетието

азкрад аот инфом акс

Рейши, линджъ или Ганодерма лицидиум е гъба от семейство Ganodermataceae. Тя се среща по целия свят, особено в районите със субтропичен и умерен климат. Линджъ е китайското име на гъбата, а рейши японското. В превод то означава „билка на духовната …

Read More »

азкрад аот инфом акс

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как управляващите прикриват бедността в България, вместо да се борят с нея

Често ви безпокои сърцето? Страдате от високо кръвно налягaне? Тези изненадващо прости домашни капки от евтини аптечни препарати ще ви помогнат да забравите за хипертонията и болките завинаги! Достатъчно е да  вземете веднъж на ден по една чаена лъжичка. Завинаги ще  забравите за хипертония, болки в сърцето, главоболие и азкрад […]