Don't Miss
Home / СВЯТ / Вълшебни капки при високо кръвно налягане

Вълшебни капки при високо кръвно налягане

Често ви безпокои сърцето? Страдате от високо кръвно налягaне? Тези изненадващо прости домашни капки от евтини аптечни препарати ще ви помогнат да забравите за хипертонията и болките завинаги!

Достатъчно е да  вземете веднъж на ден по една чаена лъжичка. Завинаги ще  забравите за хипертония, болки в сърцето, главоболие и азкрад аот инфом акс болки в ставите. Запишете рецептата и я споделете с приятелите си!

Преди употреба задължително се консултирайте  с лекар.

Валериана. Спомага за разширяване на коронарните съдове, нормализира кръвообращението, усилва чревната перисталтика и инхибира ферментационните процеси в него, служи като успокоително за безсъние, нервност, и премахва стомашно-чревни спазми. Валерианата помага при лечение азкрад аот инфом акс на щитовидната жлеза, нейните препарати се използват и за  лечение на епилепсия, шизофрения, астма, мигрена и спастичен запек.

Конски кестен. Укрепва кръвоносните съдове, регулира вискозитета на кръвта, азкрад аот инфом акс пречи на образуването на тромби, предпазва от инфаркт и инсулт. Увеличава холестериновия метаболизъм, елиминира възпалителните процеси в организма. Има положителен ефект при лечение на хемороиди, тромбофлебит, варикозно разширение на вени, при атеросклероза има положителен ефект. Той се използва и за лечение на жлъчния мехур, възпалителния заболяване на червата, заболявания на азкрад аот инфом акс сърцето, черния дроб, левкемия,   аденом

Дяволска уста. Тинктура от дяволска уста се използва при всички видове вълнения, хистерия, неврастения, сърдечна недостатъчност, сърдечна невроза, кардиосклероза, хипертония, импотентност и синдрома на Мениер.

Глог. Понижава възбудимостта на сърдечния мускул, подобрява коронарния и мозъчен кръвоток, облекчава тахикардия, аритмия, понижава кръвното налягане, добре помага при азкрад аот инфом акс безсъние, главозамайване, нормализира съня.

Божур. Нормализира съня, работата на стомашно-чревния тракт, повишава киселинността на стомаха,  използва се при колики, язвен гастрит, диария, ерозии и рак на матката, хемороиди, сътресение на мозъка, главоболие, паралич, епилепсия.

Тинктурите от всички тези растения могат да бъдат закупени без рецепта.

Необходимо е да се смесят азкрад аот инфом акс всички тинктури в равни пропорции в един съд, и да се вземат по 50 капки веднъж дневно,  30 минути преди хранене. Ефектът е отличен и отпада  необходимостта от  скъпи медикаменти.

Това наистина работи! След няколко дни ще се почувствате доста по-добре. А след един месец вашият лекар няма да повярва в очите си – налягането ще се върне към нормално, ще се възстанови напълно.

Бъдете здрави!

Още по темата:

Здравето на Вегетарианците е по-лошо, азкрад аот инфом акс отколкото това на любителите на месото

Според ново проучване, вегетарианската диета е свързана с висок риск от развитие на алергии, рак и психични заболявания , както и с по-ниско качество на живот,  в сравнение с тези, които се придържат към обичайния начин на хранене. Резултатите от …

Read азкрад аот инфом акс More »

Знаете ли какви са Тайните характеристики на дните от седмицата?

Много хора не знаят, че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата.. Много често се случва така: знаем, че правим всичко по силите си, но нищо не се получава, всичко азкрад аот инфом акс ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо …

Read More »

Линджъ – гъбата на дълголетието

Рейши, линджъ или Ганодерма лицидиум е гъба от семейство Ganodermataceae. Тя се среща по целия свят, особено в районите със субтропичен и умерен азкрад аот инфом акс климат. Линджъ е китайското име на гъбата, а рейши японското. В превод то означава „билка на духовната …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на ...