Кислородната вода като лек за всички болести!

Редактор-2

Водородният прекис е известно популярно средство (H2O2). Има и друго име – кислородна вода.  Тя отдавна се използва в медицината и в ежедневието. Препоръчва се,  например, като дезинфектант.

Прекисът може да  лекува рани и възпаления на кожата и лигавиците. Използва се и за козметични азкрад аот инфом акс цели – за почистване и избелване на лицето, избелване и оцветяване на косата. Но защо в последно време се появява все повече информация за лечебните свойства на водородния прекис?

Някои дори твърдят, че той помага да се лекува почти всяка болест! Оказва се, че още през  XIX век са правени азкрад аот инфом акс изследвания за използването на водороден прекис за медицински цели, включително – чрез интравенозна инфузия. От началото на ХХ век някои лекари са започнали да го използват за лечение на хора.

В същото време се посочва  безвредността на препарата, който подобрява общото състояние на пациента, както и успешно преодолява инфекциозни заболявания. азкрад аот инфом акс Въпреки това, като цяло, лекарите обръщат малко внимание на резултатите от проучванията с водороден прекис. Науката се развива, има много ефективни антисептици. Инфекциозните болести вече са на заден план, а на първо място излизат сърдечно-съдовите заболявания и рака (особено рак).

Освен това се появи и мнение, че кръвта се справя азкрад аот инфом акс сама отлично с доставянето на кислород, който е достатъчен във въздуха, а свойствата на водородния прекис да обогатяват кръвта с кислород може да навредят.

Напоследък обаче интересът към използването на водородния прекис в медицината отново се увеличава. Причината за този повишен интерес е в това, че водородният прекис е пряко азкрад аот инфом акс свързан със стимулиране на имунната система, а имунитетът е всичко. Появиха се маса средства, които подобряват имунната система, които обикновено са много скъпи.

Ако кислородната вода действа дори по-добре, но е много по-евтина – защо да плащате повече?
При хората  водородният прекис се  образува само в  имунните клетки (левкоцити и азкрад аот инфом акс гранулоцити) и изпълнява две основни функции. Първо, той взема активно участие във всички биоенергетични  процеси: в  протеиновия, мастния, въглехидратния  метаболизъм, в генериране на топлина в клетките, в образуването на витамини и минерални соли, като освен това подобрява притока на кръв, възстановява киселинно-алкалния баланс, елиминира излишъка от захар и т.н.

Второ, азкрад аот инфом акс водородният прекис е най-ефективният  антиоксидант. Той унищожава токсичните вещества в организма и разрушава всяка инфекция – вируси, бактерии, гъбички и други инфекции, активно се бори с поредната заплаха – свободните радикали. Сега е добре да си отговорим – колко скъпоструващи лекарства са необходими за да се подобрят всички тези процеси азкрад аот инфом акс и да се оздрави нашия организъм? А ако има едно лекарство, което може да реши всички тези проблеми, а е евтино? Отговорът е очевиден.

От многото начини за използване на водороден пероксид за подобряване на нашето здраве, ще отбележим един, но важен – вътрешен прием за  цялостното укрепване на здравето азкрад аот инфом акс и превенция на болестите (профилактиката е по-важна от  лечението).

За тази цел се използва  3% разтвор на водороден прекис, който може да бъде закупен от всяка  аптека. Трябва да се започне с най-ниската доза. Лекарството трябва да се приема на празен стомах 30-35 минути преди хранене или 2 часа след азкрад аот инфом акс хранене. На  50 мл пречистена или преварена вода (една четвърт чаша) – една капка прекис. Приемане – 3 пъти на ден. След това в  същото количество вода може в течение на 10 дни да се увеличава с по 1 капка на прием, като  постепенно се стигне  дозата от 10 капки.

азкрад аот инфом акс

Ако усетите някакъв дискомфорт (парене в стомаха, сърцебиене, изпотяване), намалете дозата. Може и да потърпите-  не е опасно. След 10 дни прием на лекарството – почивка от 2-3 дни, и после всичко се повтаря. Водородният прекис работи най-добре в комбинация с витамин С. Други азкрад аот инфом акс методи за използване на водороден прекис за медицински цели също може да са полезни. При болезнени явления в устата или гърлото – гаргара. Дозировка – на 50 мл вода 1-3 чаени лъжички прекис (по-добре да се започне с по-ниска доза).

Просто изплакнете, не гълтайте! При болезнено възпаление, рани по кожата азкрад аот инфом акс – локално приложение. На  50 мл вода 2-3 чаени лъжички прекис. Накиснете памучен плат и поставете на засегнатата област като компрес. След това мястото избършете с кърпа, напоена с прекис  3%.

И нещо много важно – не пийте водороден прекис с лъжица и чаша, ще стане  лошо!

И още нещо азкрад аот инфом акс – този текст по никакъв начин не е препоръка за приложение на кислородна вода (водороден прекис)! Всяка консумация и употреба е лична отговорност за всеки!
Всякакви експерименти без консултация с лекар са сериозен риск за здравето!

По материали на koob

Още по темата:

 © 2020 info-maks.com All rights азкрад аот инфом акс reserved!

Der Standard: Митът за здравословното хранене

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо и захар. Но наистина ли благодарение на тази диета ще живеем по-дълго и тя ще ни спаси от рак и инфаркт?“, азкрад аот инфом акс пита Гюнтер Брандшетер от Der Standard. „Този въпрос е проучен в рамките на изследването „Инициатива в името […]

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, азкрад аот инфом акс астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и т.н. Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след събуждане сутрин. За много заболявания водата е 100% лекарство. Метод […]

 

 

Още азкрад аот инфом акс по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кои знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

Водородният прекис е известно популярно средство (H2O2). Има и друго име – кислородна вода.  Тя отдавна се използва в медицината и в ежедневието. Препоръчва се,  например, като дезинфектант. Прекисът може да  лекува рани и възпаления на кожата и лигавиците. Използва се и за козметични азкрад аот инфом акс цели – […]