Кислородната вода като лек за всички болести!

Редактор-2

Водородният прекис е известно популярно средство (H2O2). Има и друго име – кислородна вода.  Тя отдавна се използва в медицината и в ежедневието. Препоръчва азкрад аот инфом акс се,  например, като дезинфектант.

Прекисът може да  лекува рани и възпаления на кожата и лигавиците. Използва се и за козметични цели – за почистване и избелване на лицето, избелване и оцветяване на косата. Но защо в последно време се появява все повече информация за лечебните свойства на водородния прекис?

Някои азкрад аот инфом акс дори твърдят, че той помага да се лекува почти всяка болест! Оказва се, че още през  XIX век са правени изследвания за използването на водороден прекис за медицински цели, включително – чрез интравенозна инфузия. От началото на ХХ век някои лекари са започнали да го използват за лечение на хора.

азкрад аот инфом акс

В същото време се посочва  безвредността на препарата, който подобрява общото състояние на пациента, както и успешно преодолява инфекциозни заболявания. Въпреки това, като цяло, лекарите обръщат малко внимание на резултатите от проучванията с водороден прекис. Науката се развива, има много ефективни антисептици. Инфекциозните болести вече са на заден план, а азкрад аот инфом акс на първо място излизат сърдечно-съдовите заболявания и рака (особено рак).

Освен това се появи и мнение, че кръвта се справя сама отлично с доставянето на кислород, който е достатъчен във въздуха, а свойствата на водородния прекис да обогатяват кръвта с кислород може да навредят.

Напоследък обаче интересът към използването на азкрад аот инфом акс водородния прекис в медицината отново се увеличава. Причината за този повишен интерес е в това, че водородният прекис е пряко свързан със стимулиране на имунната система, а имунитетът е всичко. Появиха се маса средства, които подобряват имунната система, които обикновено са много скъпи.

Ако кислородната вода действа дори по-добре, но азкрад аот инфом акс е много по-евтина – защо да плащате повече?
При хората  водородният прекис се  образува само в  имунните клетки (левкоцити и гранулоцити) и изпълнява две основни функции. Първо, той взема активно участие във всички биоенергетични  процеси: в  протеиновия, мастния, въглехидратния  метаболизъм, в генериране на топлина в клетките, в образуването на витамини азкрад аот инфом акс и минерални соли, като освен това подобрява притока на кръв, възстановява киселинно-алкалния баланс, елиминира излишъка от захар и т.н.

Второ, водородният прекис е най-ефективният  антиоксидант. Той унищожава токсичните вещества в организма и разрушава всяка инфекция – вируси, бактерии, гъбички и други инфекции, активно се бори с поредната заплаха – свободните азкрад аот инфом акс радикали. Сега е добре да си отговорим – колко скъпоструващи лекарства са необходими за да се подобрят всички тези процеси и да се оздрави нашия организъм? А ако има едно лекарство, което може да реши всички тези проблеми, а е евтино? Отговорът е очевиден.

От многото начини за използване на азкрад аот инфом акс водороден пероксид за подобряване на нашето здраве, ще отбележим един, но важен – вътрешен прием за  цялостното укрепване на здравето и превенция на болестите (профилактиката е по-важна от  лечението).

За тази цел се използва  3% разтвор на водороден прекис, който може да бъде закупен от всяка  аптека. Трябва да се азкрад аот инфом акс започне с най-ниската доза. Лекарството трябва да се приема на празен стомах 30-35 минути преди хранене или 2 часа след хранене. На  50 мл пречистена или преварена вода (една четвърт чаша) – една капка прекис. Приемане – 3 пъти на ден. След това в  същото количество вода може в течение азкрад аот инфом акс на 10 дни да се увеличава с по 1 капка на прием, като  постепенно се стигне  дозата от 10 капки.

Ако усетите някакъв дискомфорт (парене в стомаха, азкрад аот инфом акс сърцебиене, изпотяване), намалете дозата. Може и да потърпите-  не е опасно. След 10 дни прием на лекарството – почивка от 2-3 дни, и после всичко се повтаря. Водородният прекис работи най-добре в комбинация с витамин С. Други методи за използване на водороден прекис за медицински цели също може да са азкрад аот инфом акс полезни. При болезнени явления в устата или гърлото – гаргара. Дозировка – на 50 мл вода 1-3 чаени лъжички прекис (по-добре да се започне с по-ниска доза).

Просто изплакнете, не гълтайте! При болезнено възпаление, рани по кожата – локално приложение. На  50 мл вода 2-3 чаени лъжички прекис. Накиснете памучен азкрад аот инфом акс плат и поставете на засегнатата област като компрес. След това мястото избършете с кърпа, напоена с прекис  3%.

И нещо много важно – не пийте водороден прекис с лъжица и чаша, ще стане  лошо!

И още нещо – този текст по никакъв начин не е препоръка за приложение на кислородна азкрад аот инфом акс вода (водороден прекис)! Всяка консумация и употреба е лична отговорност за всеки!
Всякакви експерименти без консултация с лекар са сериозен риск за здравето!

По материали на koob

Още по темата:

 © 2020 info-maks.com All rights reserved!

Der Standard: Митът за здравословното хранене

азкрад аот инфом акс
Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо и захар. Но наистина ли благодарение на тази диета ще живеем по-дълго и тя ще ни спаси от рак и инфаркт?“, пита Гюнтер Брандшетер от Der Standard. „Този въпрос е проучен в рамките на азкрад аот инфом акс изследването „Инициатива в името […]

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и азкрад аот инфом акс т.н. Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след събуждане сутрин. За много заболявания водата е 100% лекарство. Метод […]

 

 

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кои знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

Водородният прекис е известно популярно средство (H2O2). Има и друго име – кислородна вода.  Тя отдавна се използва в медицината и в ежедневието. Препоръчва азкрад аот инфом акс се,  например, като дезинфектант. Прекисът може да  лекува рани и възпаления на кожата и лигавиците. Използва се и за козметични цели – […]