Home / ВСЕЛЕНА / Кислородната вода като лек за всички болести!

Кислородната вода като лек за всички болести!

Водородният прекис е известно популярно средство (H2O2). Има и друго име – кислородна вода.  Тя отдавна се използва в медицината и в ежедневието. Препоръчва се,  например, като азкрад аот инфом акс дезинфектант.

Прекисът може да  лекува рани и възпаления на кожата и лигавиците. Използва се и за козметични цели – за почистване и избелване на лицето, избелване и оцветяване на косата. Но защо в последно време се появява все повече информация за лечебните свойства на водородния прекис?

Някои дори твърдят, че азкрад аот инфом акс той помага да се лекува почти всяка болест! Оказва се, че още през  XIX век са правени изследвания за използването на водороден прекис за медицински цели, включително – чрез интравенозна инфузия. От началото на ХХ век някои лекари са започнали да го използват за лечение на хора.

В същото време азкрад аот инфом акс се посочва  безвредността на препарата, който подобрява общото състояние на пациента, както и успешно преодолява инфекциозни заболявания. Въпреки това, като цяло, лекарите обръщат малко внимание на резултатите от проучванията с водороден прекис. Науката се развива, има много ефективни антисептици. Инфекциозните болести вече са на заден план, а на първо място азкрад аот инфом акс излизат сърдечно-съдовите заболявания и рака (особено рак).

Освен това се появи и мнение, че кръвта се справя сама отлично с доставянето на кислород, който е достатъчен във въздуха, а свойствата на водородния прекис да обогатяват кръвта с кислород може да навредят.

Напоследък обаче интересът към използването на водородния прекис в азкрад аот инфом акс медицината отново се увеличава. Причината за този повишен интерес е в това, че водородният прекис е пряко свързан със стимулиране на имунната система, а имунитетът е всичко. Появиха се маса средства, които подобряват имунната система, които обикновено са много скъпи.

Ако кислородната вода действа дори по-добре, но е много по-евтина азкрад аот инфом акс – защо да плащате повече?
При хората  водородният прекис се  образува само в  имунните клетки (левкоцити и гранулоцити) и изпълнява две основни функции. Първо, той взема активно участие във всички биоенергетични  процеси: в  протеиновия, мастния, въглехидратния  метаболизъм, в генериране на топлина в клетките, в образуването на витамини и минерални соли, азкрад аот инфом акс като освен това подобрява притока на кръв, възстановява киселинно-алкалния баланс, елиминира излишъка от захар и т.н.

Второ, водородният прекис е най-ефективният  антиоксидант. Той унищожава токсичните вещества в организма и разрушава всяка инфекция – вируси, бактерии, гъбички и други инфекции, активно се бори с поредната заплаха – свободните радикали. Сега е азкрад аот инфом акс добре да си отговорим – колко скъпоструващи лекарства са необходими за да се подобрят всички тези процеси и да се оздрави нашия организъм? А ако има едно лекарство, което може да реши всички тези проблеми, а е евтино? Отговорът е очевиден.

азкрад аот инфом акс

От многото начини за използване на водороден пероксид за подобряване на нашето здраве, ще отбележим един, но важен – вътрешен прием за  цялостното укрепване на здравето и превенция на болестите (профилактиката е по-важна от  азкрад аот инфом акс лечението).

За тази цел се използва  3% разтвор на водороден прекис, който може да бъде закупен от всяка  аптека. Трябва да се започне с най-ниската доза. Лекарството трябва да се приема на празен стомах 30-35 минути преди хранене или 2 часа след хранене. На  50 мл пречистена или преварена вода азкрад аот инфом акс (една четвърт чаша) – една капка прекис. Приемане – 3 пъти на ден. След това в  същото количество вода може в течение на 10 дни да се увеличава с по 1 капка на прием, като  постепенно се стигне  дозата от 10 капки.

Ако усетите някакъв дискомфорт (парене в стомаха, сърцебиене, азкрад аот инфом акс изпотяване), намалете дозата. Може и да потърпите-  не е опасно. След 10 дни прием на лекарството – почивка от 2-3 дни, и после всичко се повтаря. Водородният прекис работи най-добре в комбинация с витамин С. Други методи за използване на водороден прекис за медицински цели също може да са полезни. азкрад аот инфом акс При болезнени явления в устата или гърлото – гаргара. Дозировка – на 50 мл вода 1-3 чаени лъжички прекис (по-добре да се започне с по-ниска доза).

Просто изплакнете, не гълтайте! При болезнено възпаление, рани по кожата – локално приложение. На  50 мл вода 2-3 чаени лъжички прекис. Накиснете памучен плат азкрад аот инфом акс и поставете на засегнатата област като компрес. След това мястото избършете с кърпа, напоена с прекис  3%.

И нещо много важно – не пийте водороден прекис с лъжица и чаша, ще стане  лошо!

И още нещо – този текст по никакъв начин не е препоръка за приложение на кислородна вода азкрад аот инфом акс (водороден прекис)! Всяка консумация и употреба е лична отговорност за всеки!
Всякакви експерименти без консултация с лекар са сериозен риск за здравето!

По материали на koob

Още по темата:

от …

 

Вълшебни капки при високо кръвно налягане

азкрад аот инфом акс

Често ви безпокои сърцето? Страдате от високо кръвно налягaне? Тези изненадващо прости домашни капки от евтини аптечни препарати ще ви помогнат да забравите за хипертонията и болките завинаги! Достатъчно е да  вземете веднъж на ден по една чаена лъжичка. Завинаги …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Това, което виждате на тази картинка, съдържа важно ангелско послание за вас!

Кажете какво виждате на картинката и разберете какво е ангелското послание за ...