Мистерии: Човекът, който е жив, но не съществува и няма минало – Бенджамин Кейл (видео)

Редактор-2

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст в безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе си, той не могъл да си спомни кой е той и откъде е дошъл.

азкрад аот инфом акс

С документи не разполагал. Той дори не разпознал собственото си лице .

 

Полицията вкарала неговите  отпечатъци от пръсти във  всички бази данни , включително и най- секретните военни – нямало резултати. Снимките във вестници и участие в ТВ шоу също не постигнали резултат. Дори ДНК анализ не хвърлил светлина азкрад аот инфом акс върху тази загадка .

От тогава са минали вече 13 години, а бедният човек (той си избрал името Бенджамин Кейл ) все още остава фантом . Това е единственият американски гражданин, който е   неизвестен, макар постоянно да е пред  очите на обществеността.

По : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZsOGvcFu7kI

азкрад аот инфом акс

 

Още по темата:

Мистериозната ракета в Перу

Както е известно, Перу е  страна, в която са се запазили много следи от працивилизации. Именно в Перу се намира поразителният акведукт Cumbe Mayo, мистериозните кули на инките,  азкрад аот инфом акс крепостта Саксауаман и много други неща. Но в Перу можете да намерите …

Read More »

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази пролет?

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст в безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе си, той не могъл да си спомни кой е той и откъде е дошъл. азкрад аот инфом акс С […]