Конспирации: Тръмп създава Космически корпус. Може би за да воюва с извънземните? (видео)

Редактор-2

В речта си си пред американски  военни в  базата на морската пехота Мирамар във вторник, 13 март,  президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че новата азкрад аот инфом акс му стратегия за националната сигурност разглежда космическото пространство като театър на военни действия, въз основа на което той предлага идеята за създаване на Космически Корпус на САЩ  – разклонение на американските въоръжени сили, които ще действат извън земната атмосфера.

„Космосът е зона на военни операции, както земята, въздуха и морето. азкрад аот инфом акс Ето защо трябва да разполагаме с Космически сили. От самото начало на развитието на космоса, много от нашите астронавти бяха военни. Следователно Космическите въоръжените сили ще бъдат от жизненоважно значение, за да се гарантира, че Америка ще продължи да лети към звездите.“

На пръв поглед идеята за създаване на азкрад аот инфом акс Космически корпус изглежда естествена  единици в състава на военновъздушните сили, занимаваща се с  орбиталната  спътникова групировка и военни операции на орбита. Но защо Корпус?

Обикновено с такава дума се наричат подразделения, където военните воюват директно с врага, например, хората от корпуса на морската пехота на САЩ. Но никой не нарича азкрад аот инфом акс с думата „корпус“ подразделенията от хакери или военни пропагандатори.

Затова у  американските блогъри се промъкна съмнението, че това не е аналог, например, на руските Военно-космически сила, а  звено за нещо друго. И изведнъж си спомниха онази привидно смешна история от  2016 г.

През 2016 г. Съединените щати отпразнуваха стогодишнината от азкрад аот инфом акс обучителната програма на Корпуса за подготовка на офицери от резерва  ROTC (Reserve Officers’ Training Corps). В чест на това събитие генерал Марк Майли, началник на щаба на сухопътните войски на САЩ  говори пред униформени  курсанти във военно училище.

Речта на генерала беше пълна със стандартни клишета и прекрасни образци азкрад аот инфом акс на щабната военна мисъл, но съдържаше и нещо ново.  По-специално:

„Ако светът през 1916 г.  бе сложен, а светът през 1945 г. беше много сложен, светът през 2016 г. е изключително сложен, мога да ви кажа от личен опит. Ще трябва да се справяте с терористи, ще си имате работа азкрад аот инфом акс с хибридни армии, ще си имате работа с малки зелени човечета, ще трябва да се справяте с племената, ще се занимавате с всичко това едновременно“.

След азкрад аот инфом акс тези думи на генерала, които станаха достояние за  широката американска общественост, милиони американци изпаднаха в недоумение – какво има предвид Марк Майли като казва „малки зелени човечета“?

Ако е говорил за руснаците, то руснаците са представители на индоевропейския етнос, т.е. те са бели, а не зелени, а и не са азкрад аот инфом акс малки. Ако генералът е имал предвид мюсюлманите, те също не са зелени, и  са доста големи. И не всички са под зелено знаме. Някои имат черно. Следователно,  мнозина предположиха, че генералът подготвя кадетите за война срещу извънземните, което през 2016 г. всички приемат за шега.

Но  в светлината на новите азкрад аот инфом акс военни инициативи на Доналд Тръмп, в светлината на все по-честите появи  на цели ескадрили НЛО, реещи се над градовете по цял свят,  думите на Марк Майли се възприемат по доста различен начин.

Дали НАСА, Пентагонът и военните от „Зона 51“ ще разиграят пред  света „инвазия на извънземни“, с които ще азкрад аот инфом акс се борят американските „космически морски пехотинци“?

Ще видим….

Още по темата:

5 причини за мълчанието на извънземните

Обикновено, когато някои учени започват да говорят за възможността за извънземния живот, други ехидно им възразяват. Ако извънземен живот съществува, защо жителите на далечни планети все още наистина азкрад аот инфом акс не са се появили? Къде са тези космически посетители? Нека се опитаме …

Read More »

Градът на Бог- секретните снимки на Хъбъл (видео)

На 26-ти декември 1994 година най-големият космически телескоп Хъбъл на  НАСА заснема огромен бял град, плаващ в Космоса. Снимките,  азкрад аот инфом акс пуснати на уеб сървър на телескопа, за кратко време са били на разположение на потребителите на интернет, но след това са …

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Великобритания гони 23 руски дипломати

В речта си си пред американски  военни в  базата на морската пехота Мирамар във вторник, 13 март,  президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че новата азкрад аот инфом акс му стратегия за националната сигурност разглежда космическото пространство като театър на военни действия, въз основа на което той предлага идеята за […]