Home / АРМАГЕДОН / Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Има различни мнения относно хомосексуалността – както сред учените, така и сред обикновените хора. Някои вярват, че това е отклонение от нормата, и дори болест, а други – само проява на личностните характеристики на даден човек.

Много хора, които научават, че родственикът им е  гей, трябва да си създадат азкрад аот инфом акс мнение.

Какво да правите, ако синът ви е гей?

Когато юношата казва, че е гей …

На първо място  трябва да се уточни дали родителите правилно са разбрали  сина си. Ако един млад човек е все още много млад и няма очевидни причини за това, и няма достатъчно опит,  може азкрад аот инфом акс да се окаже, че е просто  неуверен, а може би, така да иска да шокира родителите си.

На възраст 13-15 години психиката все още се развива, а понякога и тийнейджърът не е  в състояние да разбере  своите  желания и мисли. Особено важно в този период за родителите е да поддържат азкрад аот инфом акс психологически комфорт в семейството, за да може детето по всякакви въпроси и проблеми да се обръща към по-възрастните членове на семейството.

Родителите, които не могат да намерят сили, за  да могат адекватно да възприемат и реагират спокойно на факта, че синът им е гей, могат да потърсят помощ от психолог, азкрад аот инфом акс за да им помогне за справяне с емоциите  и за да мислят конструктивно.

Поради това е необходимо да се опитат спокойно да реагират на тази новина. В противен случай, следващия път детето просто няма да каже  на родителите си за някакви промени в живота си,  поради страха  да  предизвика неадекватен азкрад аот инфом акс отговор. Вместо да се четат „лекции“, с надеждата да се  „промие мозъка“ на потомството, по-добре е да се вложи старание и да се  попита – защо той смята себе си за гей.

Дали има вече опит или просто се интересува  от това, както и да се разбере от какво може азкрад аот инфом акс да бъде предизвикан подобен интерес. Често в ранна възраст юношите могат умишлено или спонтанно да шокират с такива изявления, въпреки че в действителност те са далеч от идеята да променят традиционната си сексуална ориентация.

Ако по време на разговор със сина се изясни, че сам иска да е гей, а азкрад аот инфом акс родителите са категорично против това, можете да   опитате няколко варианта. В такива случаи може да бъде много полезна помощ от психолог, като при специалист може да се отиде самостоятелно или заедно със сина.

Никой не може да гарантира, че „лекува от хомосексуалност“, но психологът може да помогне на тийнейджъра  да  азкрад аот инфом акс осъзнае сам себе си, да реши  съществуващите психологически проблеми или да намери  „болезнени“ места в подсъзнанието си. И тогава хлапето, което наскоро е обявило, че е гей, може да осъзнае,  че въобще не е такъв.

Опитайте се да разберете и да го приемете

В случая, когато за своята  хомосексуалност съобщи   азкрад аот инфом акс по- възрастен човек, с  вече подреден живот, родителите могат още по-трудно да го приемат – не е много лесно спокойно да кажат на работата си : „Синът ми е гей.“

Независимо от това  си струва да се опитате да се насочите преди всичко върху факта, че синът сам е  дошъл  азкрад аот инфом акс и е разказал за това. Така че той не иска да крие този факт от родителите си, с надеждата за тяхното разбиране. Родителите могат просто да поискат малко време, за да приемат тази информация – може би за някои това е доста стресиращо. Особено остро реагират тези родители, които се азкрад аот инфом акс надяват скоро да имат внуци.

Можете да се опитате да визуализирате  различни сценарии – от най-неприятния да напълно безопасен. Като се избере най-желаният от възможните  резултати, е необходимо той  да се реализира.

По- специален е случаят, ако родителите разберат, че техният син е гей от непознати. Или, например, ако го  азкрад аот инфом акс видят в обкръжение и обстоятелства, които могат да се тълкуват само по един начин. И в този случай е необходимо да се изчака, докато първото впечатление, а може би и гняв и разочарование, или стрес, отшумят. След това трябва да се говори  откровено със сина за това доколко неговият избор азкрад аот инфом акс е  осъзнат и как вижда по-нататък своя живот.

Още по темата:

 

Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. азкрад аот инфом акс Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...