Home / АРМАГЕДОН / Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Има различни мнения относно хомосексуалността – както сред учените, така и сред обикновените хора. Някои вярват, че това е отклонение от нормата, и дори болест, а други азкрад аот инфом акс – само проява на личностните характеристики на даден човек.

Много хора, които научават, че родственикът им е  гей, трябва да си създадат мнение.

Какво да правите, ако синът ви е гей?

Когато юношата казва, че е гей …

На първо място  трябва да се уточни дали родителите правилно са разбрали  азкрад аот инфом акс сина си. Ако един млад човек е все още много млад и няма очевидни причини за това, и няма достатъчно опит,  може да се окаже, че е просто  неуверен, а може би, така да иска да шокира родителите си.

На възраст 13-15 години психиката все още се развива, а понякога азкрад аот инфом акс и тийнейджърът не е  в състояние да разбере  своите  желания и мисли. Особено важно в този период за родителите е да поддържат психологически комфорт в семейството, за да може детето по всякакви въпроси и проблеми да се обръща към по-възрастните членове на семейството.

Родителите, които не могат да намерят сили, азкрад аот инфом акс за  да могат адекватно да възприемат и реагират спокойно на факта, че синът им е гей, могат да потърсят помощ от психолог, за да им помогне за справяне с емоциите  и за да мислят конструктивно.

Поради това е необходимо да се опитат спокойно да реагират на тази новина. В противен азкрад аот инфом акс случай, следващия път детето просто няма да каже  на родителите си за някакви промени в живота си,  поради страха  да  предизвика неадекватен отговор. Вместо да се четат „лекции“, с надеждата да се  „промие мозъка“ на потомството, по-добре е да се вложи старание и да се  попита – защо той смята азкрад аот инфом акс себе си за гей.

Дали има вече опит или просто се интересува  от това, както и да се разбере от какво може да бъде предизвикан подобен интерес. Често в ранна възраст юношите могат умишлено или спонтанно да шокират с такива изявления, въпреки че в действителност те са далеч от идеята азкрад аот инфом акс да променят традиционната си сексуална ориентация.

Ако по време на разговор със сина се изясни, че сам иска да е гей, а родителите са категорично против това, можете да   опитате няколко варианта. В такива случаи може да бъде много полезна помощ от психолог, като при специалист може да се отиде азкрад аот инфом акс самостоятелно или заедно със сина.

Никой не може да гарантира, че „лекува от хомосексуалност“, но психологът може да помогне на тийнейджъра  да  осъзнае сам себе азкрад аот инфом акс си, да реши  съществуващите психологически проблеми или да намери  „болезнени“ места в подсъзнанието си. И тогава хлапето, което наскоро е обявило, че е гей, може да осъзнае,  че въобще не е такъв.

Опитайте се да разберете и да го приемете

В случая, когато за своята  хомосексуалност съобщи   по- възрастен човек, азкрад аот инфом акс с  вече подреден живот, родителите могат още по-трудно да го приемат – не е много лесно спокойно да кажат на работата си : „Синът ми е гей.“

Независимо от това  си струва да се опитате да се насочите преди всичко върху факта, че синът сам е  дошъл  и е разказал азкрад аот инфом акс за това. Така че той не иска да крие този факт от родителите си, с надеждата за тяхното разбиране. Родителите могат просто да поискат малко време, за да приемат тази информация – може би за някои това е доста стресиращо. Особено остро реагират тези родители, които се надяват скоро да азкрад аот инфом акс имат внуци.

Можете да се опитате да визуализирате  различни сценарии – от най-неприятния да напълно безопасен. Като се избере най-желаният от възможните  резултати, е необходимо той  да се реализира.

По- специален е случаят, ако родителите разберат, че техният син е гей от непознати. Или, например, ако го  видят в обкръжение азкрад аот инфом акс и обстоятелства, които могат да се тълкуват само по един начин. И в този случай е необходимо да се изчака, докато първото впечатление, а може би и гняв и разочарование, или стрес, отшумят. След това трябва да се говори  откровено със сина за това доколко неговият избор е  осъзнат и азкрад аот инфом акс как вижда по-нататък своя живот.

Още по темата:

 

Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. Или вземат с азкрад аот инфом акс намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития ...