Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Редактор-2

Има различни мнения относно хомосексуалността – както сред учените, така и сред обикновените хора. Някои вярват, че това е отклонение от нормата, и дори болест, а други – само проява на личностните характеристики на даден човек.

Много хора, които научават, че родственикът им е  азкрад аот инфом акс гей, трябва да си създадат мнение.

Какво да правите, ако синът ви е гей?

Когато юношата казва, че е гей …

На първо място  трябва да се уточни дали родителите правилно са разбрали  сина си. Ако един млад човек е все още много млад и няма очевидни причини за това, азкрад аот инфом акс и няма достатъчно опит,  може да се окаже, че е просто  неуверен, а може би, така да иска да шокира родителите си.

На възраст 13-15 години психиката все още се развива, а понякога и тийнейджърът не е  в състояние да разбере  своите  желания и мисли. Особено важно в този период азкрад аот инфом акс за родителите е да поддържат психологически комфорт в семейството, за да може детето по всякакви въпроси и проблеми да се обръща към по-възрастните членове на семейството.

Родителите, които не могат да намерят сили, за  да могат адекватно да възприемат и реагират спокойно на факта, че синът им е гей, могат азкрад аот инфом акс да потърсят помощ от психолог, за да им помогне за справяне с емоциите  и за да мислят конструктивно.

Поради това е необходимо да се опитат спокойно да реагират на тази новина. В противен случай, следващия път детето просто няма да каже  на родителите си за някакви промени в живота си,  азкрад аот инфом акс поради страха  да  предизвика неадекватен отговор. Вместо да се четат „лекции“, с надеждата да се  „промие мозъка“ на потомството, по-добре е да се вложи старание и да се  попита – защо той смята себе си за гей.

Дали има вече опит или просто се интересува  от това, както и да азкрад аот инфом акс се разбере от какво може да бъде предизвикан подобен интерес. Често в ранна възраст юношите могат умишлено или спонтанно да шокират с такива изявления, въпреки че в действителност те са далеч от идеята да променят традиционната си сексуална ориентация.

Ако по време на разговор със сина се изясни, че сам азкрад аот инфом акс иска да е гей, а родителите са категорично против това, можете да   опитате няколко варианта. В такива случаи може да бъде много полезна помощ от психолог, като при специалист може да се отиде самостоятелно или заедно със сина.

Никой не може да гарантира, че азкрад аот инфом акс „лекува от хомосексуалност“, но психологът може да помогне на тийнейджъра  да  осъзнае сам себе си, да реши  съществуващите психологически проблеми или да намери  „болезнени“ места в подсъзнанието си. И тогава хлапето, което наскоро е обявило, че е гей, може да осъзнае,  че въобще не е такъв.

Опитайте се да разберете азкрад аот инфом акс и да го приемете

В случая, когато за своята  хомосексуалност съобщи   по- възрастен човек, с  вече подреден живот, родителите могат още по-трудно да го приемат – не е много лесно спокойно да кажат на работата си : „Синът ми е гей.“

Независимо от това  си струва да се опитате да азкрад аот инфом акс се насочите преди всичко върху факта, че синът сам е  дошъл  и е разказал за това. Така че той не иска да крие този факт от родителите си, с надеждата за тяхното разбиране. Родителите могат просто да поискат малко време, за да приемат тази информация – може би за някои азкрад аот инфом акс това е доста стресиращо. Особено остро реагират тези родители, които се надяват скоро да имат внуци.

Можете да се опитате да визуализирате  различни сценарии – от най-неприятния да напълно безопасен. Като се избере най-желаният от възможните  резултати, е необходимо той  да се реализира.

По- специален е случаят, ако родителите разберат, азкрад аот инфом акс че техният син е гей от непознати. Или, например, ако го  видят в обкръжение и обстоятелства, които могат да се тълкуват само по един начин. И в този случай е необходимо да се изчака, докато първото впечатление, а може би и гняв и разочарование, или стрес, отшумят. След това трябва азкрад аот инфом акс да се говори  откровено със сина за това доколко неговият избор е  осъзнат и как вижда по-нататък своя живот.

Още по темата:

 

Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите азкрад аот инфом акс възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и …

Read More »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

Има различни мнения относно хомосексуалността – както сред учените, така и сред обикновените хора. Някои вярват, че това е отклонение от нормата, и дори болест, а други – само проява на личностните характеристики на даден човек. Много хора, които научават, че родственикът им е  азкрад аот инфом акс гей, трябва […]