Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Редактор-2

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен.

Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в САЩ, казва пред журналисти, азкрад аот инфом акс че през 2018 г. така нареченият „Извънземен центъра за вземане на решения“ планира да започне намаляване на броя на населението на Земята.

Гръцкият учен научил това от американците

Георгиос е роден през 1923 г. в Гърция. Той учи в Италия, работи в САЩ, след това се завръща в родината си, азкрад аот инфом акс където се присъединява към местното министерство на отбраната. Гялвас става автор на десетки изобретения, но всички те са засекретени.

„Гръцкият Тесла“, както е наречен от сънародниците си, имал контакти с висши служители на Пентагона и ЦРУ, и получавал невероятно ценна информация от тях. Съобщава се, че изобретателят е открил знания азкрад аот инфом акс за връзките на елита с извънземни, както и за тайната световна общност, състояща се от извънземни и сиви кардинали от земните хора.

Унищожаването на земляните ще започне тази година или вече е започнало

През 2003 г. Гялвас разказва за това на света, а след това умира. Дали човекът е разбирал, азкрад аот инфом акс че здравето му е съсипано и че трябва да предаде истината на хората, или просто е бил елиминиран след зловещото си разкритие. Историята мълчи за това.

Както и да е, но известни конспиролози и уфолози след всичките тези години се заинтересуваха от изявлението на физика, когато си спомниха, че той азкрад аот инфом акс говори в речта си точно за 2018 г.

Според учения тази година ще бъде повратна точка в историята на човечеството, тъй като представителите на извънземната цивилизация с подкрепата на земния елит ще започнат да съкращават човешката популация, ако това вече не се случва сега.

Намаляването на броя на хората ще азкрад аот инфом акс бъде представено като естествен процес

„Извънземният център за вземане на решения“, ако се вярва на думите на Георгиос, започва внедряването на „новата ера“, и общопланетарното обезлюдяване ще бъде първата стъпка на „малките зелени човечета“ към тоталното поробване на нашата раса.

Изобретателят не е знаел как точно ще се извършва този азкрад аот инфом акс геноцид, но предполага, че тайното сдружение на извънземни и влиятелни хора ще използва за постигането на заветната цел война, климатични оръжия, епидемии, канцерогенна храна и химикали, които водят до безсилие.

Някой може да каже, че ние вече сме чували за подобни методи, обаче Гялвас е бил убеден, че сега с азкрад аот инфом акс унищожаването на обикновените хора ще се заемат с десторна сила и населението на Земята ще започне бързо да намалява.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

Забрана азкрад аот инфом акс на плащанията в брой над 1000 лева предвиждат промени в Данъчно-осигурителния кодекс, приети от парламента на първо четене. По-големи транзакции ще трябва да минават по банков път, включително в магазините. Промените бяха внесени от ГЕРБ и като част от …

Read More »

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво да правите, ако синът ви не харесва момичета?

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в САЩ, казва пред журналисти, азкрад аот инфом акс че през […]