Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

Редактор-2

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното.

Контактът с „вътрешното дете“ у всеки азкрад аот инфом акс от нас е много важен. Поне така твърдят психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и вслушвайки се да поемем дълбоко дъх и да проведем спокоен разговор с подсъзнанието. Те казват, че трябва да бъдем по-внимателни към себе си, каквото и да значи това.

Въпреки това ние рядко се вслушаме азкрад аот инфом акс в този съвет. Най-често ние не се слушаме, ние се игнорираме. Ние сме твърде заети, за да се занимаваме с тази глупост за самопознанието. Имаме прекалено много свободно време за да можем да правим истински „възрастни глупости.“ А на „вътрешното дете“ може да подхвърлим някоя троха в обедната почивка за азкрад аот инфом акс да се позабавлява.

Такъв подход е логичен, но дали е конструктивен?

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното. Когато детето порасне,  то започва да възприема света по адекватен начин, от гледна точна на разума. Детето губи ирационалната вяра в азкрад аот инфом акс чудото, в случайността, в неочаквания подарък на съдбата под коледната елха или някъде другаде. То не очаква чудеса, подготвяйки се за очевидното. Затова е все по-трудно да бъде изненадано. Това дали е добре? Зависи от гледната точка.

Ако имате нужда от планиран свят, където всичко е подредено по рафтове – азкрад аот инфом акс значи сте объркали планетата. Тук на всеки кръстопът се крият разнокалибрени изненади. Детето ги възприема спокойно, а за възрастните е по-трудно да се пренастроят.

Те губят опората под краката си, когато възникнат проблеми по време на работа или в личният живот не върви добре. Детето, приемайки тази изненада като игра, азкрад аот инфом акс превключва по-лесно, като с интерес очаква: какво следва?

Съвет номер едно

Пренастройвайте се и се променяйте със света, не позволявайки му да ви вкара в задънена улица. Ако познатата ви реалност се е напукала и ви е предложила нещо непознато, затворете очи и позволете на света да се погрижи за азкрад аот инфом акс вас, и не се колебайте да се втурнете в неизвестното. Не се придържайте към старите навици, към хората, които трябва да напуснат. Това е свръхбагаж, а вас ви чака още по-завладяваща игра. Хайде!

Съвет номер две

Възрастните са измислили за игрите победа и поражение. Те са разделили света на печеливши азкрад аот инфом акс и губещи. Победителят взима всичко, губещият се чувства нещастен. Дали някога сте обръщали внимание на това как играят съвсем малките деца? Те не се конкурират, а се наслаждават на процеса. Победеният не е обиден, победителят не вири нос. Опитайте се да се отнасяте към играта спокойно: победата все още не азкрад аот инфом акс е крайният резултат. Най-важният е самият факт на играта. В края на краищата, непредвидимостта на съдбата е точно в това, че е много трудно да се определят истинските щастливци.

Най-голямата „възрастна“ глупост е победата на всяка цена. Ние се борим за нещо важно, ние имаме противник. Това вече е една азкрад аот инфом акс добра игра! Тази игра трябва да спечели с хитрост само едната от страните. А в такава победа няма хармония, няма баланс .. И този, които днес е спечелил на такава цена, бъдете сигурни, няма да се измъкне докато не получи внезапен удар отзад, заради несправедливостта, която е извършил. Не се азкрад аот инфом акс стремете с всякакви методи да надделеете. В противен случай един ден ще дойде осъзнаването, че резултатът не си е струвал.

Съвет номер три

Никога не бързайте. Една азкрад аот инфом акс японска мъдрост гласи: „Когато много бързаш, спри, за да видиш как цъфти сакурата.“ Може би и ние трябва да се спрем и да си спомним, че Земята се върти постоянно. Времето изтича. Ако ние се въртим около оста си с една и съща бясна скорост, какво от безкрайното разнообразие на азкрад аот инфом акс света ще остане в сърцата ни?

Съвет номер четири

За да не се закачите на въдицата на безкрайния перфекционизъм.

Когато един възрастен е наясно, че всичко това е една голяма игра, той престава да вярва в себе си. Вместо това, той започва да си представя какъв трябва да бъде, какъв азкрад аот инфом акс искат да го видят другите. Човек започва да се опива от своето собствено „величие“, като се стреми да вмести в себе си всички пожелания на заобикалящия го свят.

„Идеал, съвършенство, връх, образец, мечта, неосъществимо желание“ – са едно и също. Идеалът е съвършенството, което няма граница. Ние се опитваме да азкрад аот инфом акс отговорим на изискванията, наложени на обществото за абсолютното, като се отдалечаваме все повече от истинските си желания, от мечтите си, от детството си.

Не е ли време да спомните какво наистина сте искали? Спомнете си това, към което сте се стремили дълго време, когато светът е бил по-приветлив, когато небето азкрад аот инфом акс е било по-дълбоко и синьо, а слънцето – по-ярко.

Дали сегашният ви живот е вашата сбъдната мечта? Може би ще трябва да започнете и да изиграете малко по- различна игра с малка промяна на декорите?

Може би проблемите не са беди, а просто сигнал, че е време за промяна?

азкрад аот инфом акс

Още по темата:

Системата: Училището убива таланта на децата и създава хиляди нeудачници!

90% от учениците няма да са успешни хора и ще изживеят живота си като губещи. Нашето общество е под хипнозата на матрицата и не може да разбере азкрад аот инфом акс очевидната истина. Образователната система е безнадеждно остаряла. 90% нещастни хора са твърде много. …

Read More »

Вместо на училище – в цеха: Сирийските деца работят в Турция за 50 цента на час (видео)

Деца без детство. Сирийските ученици в Истанбул, вместо азкрад аот инфом акс да седнат на чина, се оказват на шевната машина. Детският труд е често срещано явление в живота на бежанците в Турция. Според УНИЦЕФ, в Турция живеят повече от един милион деца – …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното. Контактът с „вътрешното дете“ у всеки азкрад аот инфом акс от нас е много важен. Поне така твърдят психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и вслушвайки се да поемем дълбоко дъх […]