Home / СВЯТ / Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното.

Контактът с „вътрешното дете“ у всеки от нас е азкрад аот инфом акс много важен. Поне така твърдят психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и вслушвайки се да поемем дълбоко дъх и да проведем спокоен разговор с подсъзнанието. Те казват, че трябва да бъдем по-внимателни към себе си, каквото и да значи това.

Въпреки това ние рядко се вслушаме в този съвет. азкрад аот инфом акс Най-често ние не се слушаме, ние се игнорираме. Ние сме твърде заети, за да се занимаваме с тази глупост за самопознанието. Имаме прекалено много свободно време за да можем да правим истински „възрастни глупости.“ А на „вътрешното дете“ може да подхвърлим някоя троха в обедната почивка за да се позабавлява.

азкрад аот инфом акс

Такъв подход е логичен, но дали е конструктивен?

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното. Когато детето порасне,  то започва да възприема света по адекватен начин, от гледна точна на разума. Детето губи ирационалната вяра в чудото, в случайността, азкрад аот инфом акс в неочаквания подарък на съдбата под коледната елха или някъде другаде. То не очаква чудеса, подготвяйки се за очевидното. Затова е все по-трудно да бъде изненадано. Това дали е добре? Зависи от гледната точка.

Ако имате нужда от планиран свят, където всичко е подредено по рафтове – значи сте объркали азкрад аот инфом акс планетата. Тук на всеки кръстопът се крият разнокалибрени изненади. Детето ги възприема спокойно, а за възрастните е по-трудно да се пренастроят.

Те губят опората под краката си, когато възникнат проблеми по време на работа или в личният живот не върви добре. Детето, приемайки тази изненада като игра, превключва по-лесно, като азкрад аот инфом акс с интерес очаква: какво следва?

Съвет номер едно

Пренастройвайте се и се променяйте със света, не позволявайки му да ви вкара в задънена улица. Ако познатата ви реалност се е напукала и ви е предложила нещо непознато, затворете очи и позволете на света да се погрижи за вас, и не азкрад аот инфом акс се колебайте да се втурнете в неизвестното. Не се придържайте към старите навици, към хората, които трябва да напуснат. Това е свръхбагаж, а вас ви чака още по-завладяваща игра. Хайде!

Съвет номер две

Възрастните са измислили за игрите победа и поражение. Те са разделили света на печеливши и губещи. Победителят азкрад аот инфом акс взима всичко, губещият се чувства нещастен. Дали някога сте обръщали внимание на това как играят съвсем малките деца? Те не се конкурират, а се наслаждават на процеса. Победеният не е обиден, победителят не вири нос. Опитайте се да се отнасяте към играта спокойно: победата все още не е крайният резултат. азкрад аот инфом акс Най-важният е самият факт на играта. В края на краищата, непредвидимостта на съдбата е точно в това, че е много трудно да се определят истинските щастливци.

Най-голямата „възрастна“ глупост е победата на всяка цена. Ние се борим за нещо важно, ние имаме противник. Това вече е една добра игра! Тази азкрад аот инфом акс игра трябва да спечели с хитрост само едната от страните. А в такава победа няма хармония, няма баланс .. И този, които днес е спечелил на такава цена, бъдете сигурни, няма да се измъкне докато не получи внезапен удар отзад, заради несправедливостта, която е извършил. Не се стремете с всякакви азкрад аот инфом акс методи да надделеете. В противен случай един ден ще дойде осъзнаването, че резултатът не си е струвал.

Съвет номер три

Никога не бързайте. Една японска азкрад аот инфом акс мъдрост гласи: „Когато много бързаш, спри, за да видиш как цъфти сакурата.“ Може би и ние трябва да се спрем и да си спомним, че Земята се върти постоянно. Времето изтича. Ако ние се въртим около оста си с една и съща бясна скорост, какво от безкрайното разнообразие на света азкрад аот инфом акс ще остане в сърцата ни?

Съвет номер четири

За да не се закачите на въдицата на безкрайния перфекционизъм.

Когато един възрастен е наясно, че всичко това е една голяма игра, той престава да вярва в себе си. Вместо това, той започва да си представя какъв трябва да бъде, какъв искат азкрад аот инфом акс да го видят другите. Човек започва да се опива от своето собствено „величие“, като се стреми да вмести в себе си всички пожелания на заобикалящия го свят.

„Идеал, съвършенство, връх, образец, мечта, неосъществимо желание“ – са едно и също. Идеалът е съвършенството, което няма граница. Ние се опитваме да отговорим азкрад аот инфом акс на изискванията, наложени на обществото за абсолютното, като се отдалечаваме все повече от истинските си желания, от мечтите си, от детството си.

Не е ли време да спомните какво наистина сте искали? Спомнете си това, към което сте се стремили дълго време, когато светът е бил по-приветлив, когато небето е азкрад аот инфом акс било по-дълбоко и синьо, а слънцето – по-ярко.

Дали сегашният ви живот е вашата сбъдната мечта? Може би ще трябва да започнете и да изиграете малко по- различна игра с малка промяна на декорите?

Може би проблемите не са беди, а просто сигнал, че е време за промяна?

Още азкрад аот инфом акс по темата:

Системата: Училището убива таланта на децата и създава хиляди нeудачници!

90% от учениците няма да са успешни хора и ще изживеят живота си като губещи. Нашето общество е под хипнозата на матрицата и не може да разбере очевидната азкрад аот инфом акс истина. Образователната система е безнадеждно остаряла. 90% нещастни хора са твърде много. …

Read More »

Вместо на училище – в цеха: Сирийските деца работят в Турция за 50 цента на час (видео)

Деца без детство. Сирийските ученици в Истанбул, вместо да азкрад аот инфом акс седнат на чина, се оказват на шевната машина. Детският труд е често срещано явление в живота на бежанците в Турция. Според УНИЦЕФ, в Турция живеят повече от един милион деца – …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...