НЛО: Войната срещу планетата Земя!

Редактор-2

 

Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  азкрад аот инфом акс от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база дори с невъоръжено око. Три патрулни изтребители F-51, летящи наблизо, получават заповед да го прехванат.

Два изтребителя се връщат, не смеейки да рискуват да се издигнат над пет мили, но капитан Томас Мантел продължавa азкрад аот инфом акс сближаването. Изпраща съобщение на земята, че се опитва да погледне внимателно това нещо, което изглежда изработено от метал.

Половин час по-късно капитан Mantell предава, че няма кислород и не може да се изкачи по-високо от шест мили и затова е принуден да спре преследването. Раадиото му млъква завинаги.

Фрагменти азкрад аот инфом акс от самолета, свален от извънземните, са намерени около 16 часа. Те са разпръснати на голяма площ, следователно не са събрани незабавно.

Така започва една необявена война между извънземните от Зета и американците. НЛО бяга от изтребителите с висока скорост, или ги сваля с лазерни лъчи, като понякога ги засмуква, така азкрад аот инфом акс че от тях не остава нищо- нито пилоти, нито части от самолетите.

Но това все пак е война срещу пришълци. През 1949-та, и започва друга – срещу своите.

През 1947 г., за разследване и проучване на дейността на чуждоземците е  създадена тайно групата Majestic-12. Не всички членове са били съгласни азкрад аот инфом акс със секретността и прикриване на истината от народа.

Джеймс Форестал, министър на отбраната, е един достоен човек, който помни  клетвата си да служи на хората. Той вярва, че американците имат право да знаят за присъствието на извънземни на Земята.

Форестал започна да разказва за чужденците на лидерите на опозицията. В азкрад аот инфом акс отговор президентът Труман го изпратил да подаде оставка. По-късно Forrestel  е обявен за  луд и вкаран в психиатрична болница – в щатската болница на флота в Бетезда. (Наказателната психиатрия процъфтява, както виждаме, не само в соцлагера, но и в Америка.)

Тогава брат му казва, че ще го вземе от болницата азкрад аот инфом акс у дома, и нека никой просто не се опитва да го спре. Това се случва на  21-ви май, 1949, и все пак не успява.

Защото на 22 май при Форестел влизат неизвестни хора и бившият министър е удушен, a след това хвърлят тялото му през прозореца. Разбира се, по-късно се азкрад аот инфом акс казва, че това е самоубийство.

Томас Мантел и Джеймс Форестъл са първите жертви на тази „двойна“  война (срещу Z и срещу собствения си народ), но за съжаление, не и последните.

Извънземните също са претърпели загуби. В първите дни техните кораби падат един след друг заради микровълновата радиация от наземни радари.

азкрад аот инфом акс

Когато извънземните разбират какво се случва, те започват да покриват НЛО със специален материал, разпръскващ електромагнитното излъчване (откъде ли са Стелтовете?).
Само за първите години на конфронтация са се разбили 69  Z-чужденци. Но един са успели да уловят жив.

През 1949 г, когато чужденците не знаят как да се защитават азкрад аот инфом акс срещу радарите, в Ню Мексико  се разбива поредната летяща чиния. Оцелелият хуманоид е арестуван от специален екип, който го вкарва в тайна база. Там, сивото извънземно получава наименованието „извънземна биологична единица  номер едно» («extraterrestrial biological entity», съкратено EВE-1).

Първоначално, разпитите нямат резултат. EВE-1 мълчи и разузнавателните служби не научават нищо интересно. Въпреки това в началото на втората година той се отпуска и започва  да дава истинска информация.

Според Зитарианеца, армада от космически кораби идва на Земята от азкрад аот инфом акс двойната система от Мрежата Зета, намираща се на разстояние 37 светлинни години. Планетата на зетите се върти около втората звезда на двойката и е четвърта по ред.

В края на 1951 г. първият EВE-1 се разболява и умира след шест месеца по-късно, тъй като земните биолози са се опитали да азкрад аот инфом акс го спасят, за да продължат да получават информация.

Според непотвърдена информация, проектът „Сигма“ е бил насочен към това да се установи контакт със зетите и да им се предаде  болния затворник, но планът не успява.

Но по-късно пришълците все пак отговарят на радиосигналите, което довежда до подписването през февруари 1954 азкрад аот инфом акс г. на първият договор между САЩ и Зетарианците. Шест години на военна конфронтация приключват. Най-малкото официално.

Вторият случай – един инцидент над Южна Африка през пролетта на 1989 година. По това време човечеството вече е разработило оръжия, способни да се противопоставят на нагли извънземни, които масово отвличат и осакатяват хора. азкрад аот инфом акс Французите вече са създали лазерното оръдие Тор-2. То е голямо и тромаво и може да се инсталира само на големи въздухоплавателни средства (и по-късно успешно инсталирана).

Затова два изтребителя „Мираж“, летейки за прехващане, се убеждават, че това е именно НЛО, а не нещо друго и се връщат в базата. Противно азкрад аот инфом акс на разпространеното мнение сред уфолозите, че именно те са стреляли с лазер, това не е така. НЛО е бил свален на земята се разбива в пустинята Калахари.

Това вероятно е отговорът на американците за свалената през 1986 г.  совалка „Чалънджър“.

От тогава отново има затишие, което продължи до февруари 2003 азкрад аот инфом акс г., когато една летяща чиния стреля по совалката Колумбия, което е документирано със снимки.

Така че войната е действително все още много далеч от приключване…

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Конспирации. “Гръцкият Тесла” – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

азкрад аот инфом акс

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официалното пророчество за апокалипсиса

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  азкрад аот инфом акс от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база дори с невъоръжено око. Три патрулни […]