Home / КОНСПИРАЦИИ / НЛО: Войната срещу планетата Земя!

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

 

Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 азкрад аот инфом акс метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база дори с невъоръжено око. Три патрулни изтребители F-51, летящи наблизо, получават заповед да го прехванат.

Два изтребителя се връщат, не смеейки да рискуват да се издигнат над пет мили, но капитан Томас Мантел продължавa сближаването. Изпраща съобщение азкрад аот инфом акс на земята, че се опитва да погледне внимателно това нещо, което изглежда изработено от метал.

Половин час по-късно капитан Mantell предава, че няма кислород и не може да се изкачи по-високо от шест мили и затова е принуден да спре преследването. Раадиото му млъква завинаги.

Фрагменти от самолета, свален азкрад аот инфом акс от извънземните, са намерени около 16 часа. Те са разпръснати на голяма площ, следователно не са събрани незабавно.

Така започва една необявена война между извънземните от Зета и американците. НЛО бяга от изтребителите с висока скорост, или ги сваля с лазерни лъчи, като понякога ги засмуква, така че от тях азкрад аот инфом акс не остава нищо- нито пилоти, нито части от самолетите.

Но това все пак е война срещу пришълци. През 1949-та, и започва друга – срещу своите.

През 1947 г., за разследване и проучване на дейността на чуждоземците е  създадена тайно групата Majestic-12. Не всички членове са били съгласни със секретността и азкрад аот инфом акс прикриване на истината от народа.

Джеймс Форестал, министър на отбраната, е един достоен човек, който помни  клетвата си да служи на хората. Той вярва, че американците имат право да знаят за присъствието на извънземни на Земята.

Форестал започна да разказва за чужденците на лидерите на опозицията. В отговор президентът Труман азкрад аот инфом акс го изпратил да подаде оставка. По-късно Forrestel  е обявен за  луд и вкаран в психиатрична болница – в щатската болница на флота в Бетезда. (Наказателната психиатрия процъфтява, както виждаме, не само в соцлагера, но и в Америка.)

Тогава брат му казва, че ще го вземе от болницата у дома, и азкрад аот инфом акс нека никой просто не се опитва да го спре. Това се случва на  21-ви май, 1949, и все пак не успява.

Защото на 22 май при Форестел влизат неизвестни хора и бившият министър е удушен, a след това хвърлят тялото му през прозореца. Разбира се, по-късно се казва, че това азкрад аот инфом акс е самоубийство.

Томас Мантел и Джеймс Форестъл са първите жертви на тази „двойна“  война (срещу Z и срещу собствения си народ), но за съжаление, не и последните.

Извънземните също са претърпели загуби. В първите дни техните кораби падат един след друг заради микровълновата радиация от наземни радари.

Когато извънземните разбират азкрад аот инфом акс какво се случва, те започват да покриват НЛО със специален материал, разпръскващ електромагнитното излъчване (откъде ли са Стелтовете?).
Само за първите години на конфронтация са се разбили 69  Z-чужденци. Но един са успели да уловят жив.

През 1949 г, когато чужденците не знаят как да се защитават срещу радарите, в азкрад аот инфом акс Ню Мексико  се разбива поредната летяща чиния. Оцелелият хуманоид е арестуван от специален екип, който го вкарва в тайна база. Там, сивото извънземно получава наименованието „извънземна биологична единица  номер едно» («extraterrestrial biological entity», съкратено EВE-1).

Първоначално, разпитите нямат резултат. EВE-1 мълчи и разузнавателните служби не научават нищо интересно. Въпреки това в началото на втората година той се отпуска и започва  да дава истинска информация.

Според Зитарианеца, армада от космически кораби идва на Земята от двойната азкрад аот инфом акс система от Мрежата Зета, намираща се на разстояние 37 светлинни години. Планетата на зетите се върти около втората звезда на двойката и е четвърта по ред.

В края на 1951 г. първият EВE-1 се разболява и умира след шест месеца по-късно, тъй като земните биолози са се опитали да го азкрад аот инфом акс спасят, за да продължат да получават информация.

Според непотвърдена информация, проектът „Сигма“ е бил насочен към това да се установи контакт със зетите и да им се предаде  болния затворник, но планът не успява.

Но по-късно пришълците все пак отговарят на радиосигналите, което довежда до подписването през февруари 1954 г. азкрад аот инфом акс на първият договор между САЩ и Зетарианците. Шест години на военна конфронтация приключват. Най-малкото официално.

Вторият случай – един инцидент над Южна Африка през пролетта на 1989 година. По това време човечеството вече е разработило оръжия, способни да се противопоставят на нагли извънземни, които масово отвличат и осакатяват хора. Французите азкрад аот инфом акс вече са създали лазерното оръдие Тор-2. То е голямо и тромаво и може да се инсталира само на големи въздухоплавателни средства (и по-късно успешно инсталирана).

Затова два изтребителя „Мираж“, летейки за прехващане, се убеждават, че това е именно НЛО, а не нещо друго и се връщат в базата. Противно на азкрад аот инфом акс разпространеното мнение сред уфолозите, че именно те са стреляли с лазер, това не е така. НЛО е бил свален на земята се разбива в пустинята Калахари.

Това вероятно е отговорът на американците за свалената през 1986 г.  совалка „Чалънджър“.

От тогава отново има затишие, което продължи до февруари 2003 г., азкрад аот инфом акс когато една летяща чиния стреля по совалката Колумбия, което е документирано със снимки.

Така че войната е действително все още много далеч от приключване…

Още по темата:

Конспирации. “Гръцкият Тесла” – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият азкрад аот инфом акс ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...