Официалното пророчество за апокалипсиса

Редактор-2


 
 Глобалното затопляне ще предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и ще  унищожи световната икономика.

Това е най-изчерпателното проучване на последиците от изменението на климата, пише The Independent, позовавайки се на предварителния вариант на доклада на Междуправителствената експертна група по азкрад аот инфом акс изменението на климата на Обединените нации (IPCC) . Документът е  вторият от трите планирани доклади от организацията, и  ще бъде официално публикуван в края на март, пояснява  журналистът Том Боудън.

„Затоплянето ще се превърне в колосална тежест за нашата планета : това ще принуди хората към масова миграция, особено в азкрад аот инфом акс Азия, както и ще увеличи риска от въоръжени конфликти“ – преразказва доклада  вестникът . Текстът е  изготвен от стотици авторитетни учени и се основава на хиляди научни изследвания.

Вестникът цитира конкретни прогнози: поради изменението на климата, средният добив ще  намалява с 2% на всеки 10 години до края на XXI азкрад аот инфом акс век. “ И това в момент, когато търсенето на храни се повишава рязко.  В резултат броят на недохранените деца ще се увеличи с около 20% “ – се казва в статията .

Затоплянето има и други неблагоприятни за здравето ефекти: горските пожари и топлинните вълни ще зачестят, ще се увеличи азкрад аот инфом акс рискът от инфекции, които се предават чрез храната и водата.

До края на XXI век „стотици милиони хора ще бъдат засегнати от наводнения на крайбрежията и ще станат бежанци , поради загуба на суша“ – се казва в доклада. Най-много хора ще пострадат в Източна , Югоизточна и Южна Азия.

азкрад аот инфом акс

Ако глобалните температури се повишат средно с 2,5%  над „прединдустриалните нива“, както смятат експертите,  загубите за световната икономика като цяло ще са от 0.2 до 2%.

Изменението на климата косвено ще увеличи риска от „граждански войни, разпри и въстания тъй като ще се изострят азкрад аот инфом акс техните движещи сили – бедност и икономически сътресения“ – се казва в статията.

Сериозна заплаха се задава над териториалната цялост на островните държави и други страни, които са уязвими от повишаване на морското равнище. Промяната в морската ледена покривка, водни ресурси  и миграция на промишлените риби,  може да изостри конкуренцията азкрад аот инфом акс между държавите.

„В повечето сухи  субтропични региони значително ще намалеят възстановяемите запаси от вода на повърхността и във вътрешността на Земята – се казва в доклада. С други думи , конкуренцията за водните ресурси ще се засили . Увеличаване се и  опасността от изчезване на сухоземни и сладководни флора и азкрад аот инфом акс фауна.

Източник : Independent

Още по темата:

А

Знаехте ли, че вие сте избрали своята любов много преди да се родите?

Веднъж, много преди да се родите, вие сте го избрали. Вие сте избрали този, който прави времето твърде кратко, азкрад аот инфом акс за да изкажете  всичко, което чувствате … Този, чиято душа ви ласкае, която вярва във вас и ви кара да вярвате …

Read More »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

   Глобалното затопляне ще предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и ще  унищожи световната икономика. Това е най-изчерпателното проучване на последиците от изменението на климата, пише The Independent, позовавайки се на предварителния вариант на доклада на Междуправителствената експертна група по азкрад аот инфом акс изменението на […]