Home / СВЯТ / Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират.

1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще азкрад аот инфом акс бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може да бъде спряно.

2. Изкуственият интелект – това е най-значимото постижение на хората в последно време, но роботите наистина ли ще служат на хората? Може би те ще поискат равенство или, което е по-важно, власт?

3. Физикът споменава азкрад аот инфом акс и бунта на машините. Компютрите са способни да подражават на човешкия мозък, така че не бива да се изключва пристигането на Терминатора.

4. Хокинг разказва за евентуална извънземна инвазия. Той  счита, че сюжетът може напълно да съответства на историята на Колумб, когато животът на местните жители на острова се променя азкрад аот инфом акс радикално, но не към по-добро.

5. Гигантски астероид може да падне на Земята, в резултат на което нашата планета ще се разцепи.

6. Експериментите с адронния колайдер ще доведат до това, че всички хора и животни ще бъдат прехвърлени в друга вселена. Това ще стане  възможно, ако учените създадат частицата азкрад аот инфом акс „бозон“.

7. И, разбира се, физикът споменава и пренаселеността на Земята, която ще се случи съвсем скоро.

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

Дължината на пръстите разказва какъв е вашия характер

Има ли връзка между дължината на  вашите пръсти   и вашата личност? Нека разберем! Погледнете ръката си и сравнете дължината на показалеца и безименния пръст. Обаятелен Ако вашият безимен пръст е по-дълъг от показалеца, значи вие сте азкрад аот инфом акс обаятелен и харизматичен човек. …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

България e сред 10-те държави в света, чието население неумолимо измира

Експерти от Департамента по икономическите и социални въпроси на Организацията на обединените ...