Don't Miss
Home / СВЯТ / Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират.

1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може да бъде спряно.

2. Изкуственият интелект – това е най-значимото азкрад аот инфом акс постижение на хората в последно време, но роботите наистина ли ще служат на хората? Може би те ще поискат равенство или, което е по-важно, власт?

3. Физикът споменава и бунта на машините. Компютрите са способни да подражават на човешкия мозък, така че не бива да се изключва пристигането на Терминатора.

азкрад аот инфом акс

4. Хокинг разказва за евентуална извънземна инвазия. Той  счита, че сюжетът може напълно да съответства на историята на Колумб, когато животът на местните жители на острова се променя радикално, но не към по-добро.

5. Гигантски астероид може да падне на Земята, в резултат на което нашата планета ще се разцепи.

6. Експериментите с адронния колайдер ще доведат до това, че всички хора и животни ще бъдат прехвърлени в друга вселена. Това ще стане  възможно, ако учените създадат азкрад аот инфом акс частицата „бозон“.

7. И, разбира се, физикът споменава и пренаселеността на Земята, която ще се случи съвсем скоро.

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

Дължината на пръстите разказва какъв е вашия характер

Има ли връзка между дължината на  вашите пръсти   и вашата личност? Нека разберем! Погледнете ръката си и сравнете дължината на показалеца и безименния пръст. Обаятелен Ако вашият безимен пръст е по-дълъг от показалеца, значи вие сте обаятелен азкрад аот инфом акс и харизматичен човек. …

Read More »

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на ...