Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Roman Kyurdski

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират.

1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може да бъде спряно.

2. Изкуственият интелект – това е най-значимото азкрад аот инфом акс постижение на хората в последно време, но роботите наистина ли ще служат на хората? Може би те ще поискат равенство или, което е по-важно, власт?

3. Физикът споменава и бунта на машините. Компютрите са способни да подражават на човешкия мозък, така че не бива да се изключва пристигането на Терминатора.

азкрад аот инфом акс

4. Хокинг разказва за евентуална извънземна инвазия. Той  счита, че сюжетът може напълно да съответства на историята на Колумб, когато животът на местните жители на острова се променя радикално, но не към по-добро.

5. Гигантски астероид може да падне на Земята, в резултат на което нашата планета ще се разцепи.

азкрад аот инфом акс

6. Експериментите с адронния колайдер ще доведат до това, че всички хора и животни ще бъдат прехвърлени в друга вселена. Това ще стане  възможно, ако учените създадат частицата „бозон“.

азкрад аот инфом акс

7. И, разбира се, физикът споменава и пренаселеността на Земята, която ще се случи съвсем скоро.

Още по темата:

Дължината на пръстите разказва какъв е вашия характер

Има ли връзка между дължината на  вашите пръсти   и вашата азкрад аот инфом акс личност? Нека разберем! Погледнете ръката си и сравнете дължината на показалеца и безименния пръст. Обаятелен Ако вашият безимен пръст е по-дълъг от показалеца, значи вие сте обаятелен и харизматичен човек. …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доисторически динозавър се появи на плажа на остров Сент Саймънс, Джорджия?

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират. 1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може да бъде спряно. 2. Изкуственият интелект – това е най-значимото […]