Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Подстригването на косата е много важно не само за поддържането на нейния добър вид и състояние. Косата притежава специални магически сили.

Магията на подстригването на косата е в азкрад аот инфом акс състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото.

Подстригването на косата е неразривно свързано със съдбата през целия ни живот. Красивата и добре поддържана женска коса привлича силно мъжете! Освен това тя притежава специални свойства, за които ние ще ви разкажем сега.

азкрад аот инфом акс

Косата и съдбата

Счита се, че косата е естествена човешка антена. Съществува схващането, че древните хора не са имали коса, а вместо това са имали мъх и със загрубяването на енергията той се е превърнал в коса, която сега се явява проводник.

3а косата са нужни специални грижи. Качеството й азкрад аот инфом акс показва връзката ни с висшите сили. Ако не ги приемате в себе си, ще се появят здравословни проблеми. Подстригването на косата – винаги е свързано с промени в живота. Ето защо, в древни времена винаги подбирали внимателно времето за тази процедура и я използвали за благо.

Няколко важни правила, които азкрад аот инфом акс трябва да се спазват :

1. Не трябва самостоятелно да   подстригвате косата си, дори и връхчетата!

По време на подстригването протича обмен на биополета при човека. И от този, който го прави, зависи процеса на възстановяване. Когато подстрижете косата си, след това настъпва дисбаланс.

Човек не може да излекува азкрад аот инфом акс сам себе си, нужен е някой, който ще даде енергия за това. Тук важи същото правило. Ето защо, ако искате по-благоприятни промени след подстрижката, отидете на фризьор (а за него важи правило номер 2).

2. Доверявайте косата си само на хора, които познавате!

Към това трябва да се отнасяте сериозно, азкрад аот инфом акс защото енергията на този човек участва в промяната на вашето биополе, така че избирайте здрави, енергични и весели фризьори. Колкото по-възрастен е майсторът, толкова по-голямо е неговото въздействие върху вас.

Ако от дълго време без причина сте с лош късмет, нещата не помръдват и на милиметър от мъртвата точка, то азкрад аот инфом акс намерете друг признат от останалите опитен фризьор. Нека да е по-възрастен от вас и не съжалявайте ако ви се налага да харчите повече, отколкото обикновено.

След подстригването при вас ще се измени енергията и ще настъпят промени. И ако денят също е благоприятен, то тези промени със сигурност, ще бъдат азкрад аот инфом акс успешни за вас.

Ако вие сте човек, който е свикнал да взема самостоятелно решения, цените стабилността и вървите по свой собствен път, ще ви подхожда фризьор на същата възраст или по-млад от вас, тогава нищо няма да ви безпокои в бъдещето, никакви неочаквани промени няма да се случат.

3. Подстригвайте азкрад аот инфом акс се само при фризьор, който е от същия пол като вас!

Това е свързано с факта, че по време на подстригването на косата настъпва промяна на умственото и астралното биополе. По това време, човек е много уязвим и може да се поддаде на чуждо влияние. Ако се случи така, че азкрад аот инфом акс фризьорът почувства симпатия към вас, това ще има последици върху сегашната ви връзка, при това причините за разногласията вие няма да ги разберете, те просто ще се появят. Дори и в библейските истории Самсон бил погубен от жена, която отрязала косата му. Да и струва ли се да споменаваме за азкрад аот инфом акс това колко любовни магии сe правят с помощта на коса!

4. 3а бърз растеж на косата се подстригвайте   при растяща Луна, а за обновяване – азкрад аот инфом акс при намаляваща!

Всякакви проблеми с косата (чупливост, загуба, безжизненост) се решават с помощта на подстригване при намаляваща Луна. Само имайте предвид, че тя ще расте много бавно.

5. Никога не хвърляйте във вода косата си след подстригване!

Добре е да следите за това и във фризьорския салон. Така вашата азкрад аот инфом акс коса до старост ще бъде пищна и здрава.

6. Не трябва да подстригвате косата си на 9,15, 23 и 29 лунен ден, както и по време на слънчеви и лунни затъмнения!

Последиците може да се проявят като болки в тялото, а възрастните хора казват, че в тези дни може „паметта азкрад аот инфом акс и съзнанието да бъдат отрязани“.

7. Съобразявайте се с деня от седмицата!

Понеделник – денят на Луната. В този ден е благоприятно да се подстрижете, ако искате да се отървете от негативните емоции. Също така, този ден е добър за боядисване.

Вторник – денят на Марс. Този ден е благоприятен азкрад аот инфом акс за посещение на фризьор, ако ви липсва волята да започнете нещо, имате малко физическа сила, животът ви изглежда скучен и монотонен, нуждаете се от повече активност.

Сряда – денят на Меркурий. Ако искате да увеличите броя на приятелите си, да получите повече нова информация, да направите така, че да отидете азкрад аот инфом акс на интересни екскурзии, да получите възможности за развитие и комуникация, направете си прическа на този ден.

Четвъртък – денят на Юпитер. Подстригването в този ден ще ви донесе късмет, благополучие и подобряване на взаимоотношенията с околните.

Петък – денят на Венера. На този ден, вие ще промените не само косата азкрад аот инфом акс си, но и външния си вид, така че ако сте доволни от себе си и се харесвате, отидете на фризьор на следващия ден.

Събота – денят на Сатурн. Подстригването в този ден ревитализира косата, пречиства кармата и взаимоотношенията с роднините.

Неделя – деня на Слънцето. На този ден е по-добре азкрад аот инфом акс да не се подстригвате, защото това може да се отрази неблагоприятно на съдбата ви, ‘отрязвайки“ я.

Съществува поверие, че ако най-големият неудачник отреже косата си в неделя, има вероятност животът му да се промени към по-добро. Но на практика това може и да не е вярно.

Нека косата ви бъде азкрад аот инфом акс здрава, а връзката ви с Висшите сили да бъде силна!

Още по темата:

Знаете ли какви са Тайните характеристики на дните от седмицата?

Много хора не знаят, че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата.. Много често се случва така: знаем, че азкрад аот инфом акс правим всичко по силите си, но нищо не се получава, всичко ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо …

Read More »

 

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...