Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Редактор-2

Подстригването на косата е много важно не само за поддържането на нейния добър вид и състояние. Косата притежава специални магически сили.

Магията на подстригването на азкрад аот инфом акс косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото.

Подстригването на косата е неразривно свързано със съдбата през целия ни живот. Красивата и добре поддържана женска коса привлича силно мъжете! Освен това тя притежава специални свойства, за които ние ще азкрад аот инфом акс ви разкажем сега.

Косата и съдбата

Счита се, че косата е естествена човешка антена. Съществува схващането, че древните хора не са имали коса, а вместо това са имали мъх и със загрубяването на енергията той се е превърнал в коса, която сега се явява проводник.

3а косата са нужни специални азкрад аот инфом акс грижи. Качеството й показва връзката ни с висшите сили. Ако не ги приемате в себе си, ще се появят здравословни проблеми. Подстригването на косата – винаги е свързано с промени в живота. Ето защо, в древни времена винаги подбирали внимателно времето за тази процедура и я използвали за благо.

Няколко азкрад аот инфом акс важни правила, които трябва да се спазват :

1. Не трябва самостоятелно да   подстригвате косата си, дори и връхчетата!

По време на подстригването протича обмен на биополета при човека. И от този, който го прави, зависи процеса на възстановяване. Когато подстрижете косата си, след това настъпва дисбаланс.

Човек не азкрад аот инфом акс може да излекува сам себе си, нужен е някой, който ще даде енергия за това. Тук важи същото правило. Ето защо, ако искате по-благоприятни промени след подстрижката, отидете на фризьор (а за него важи правило номер 2).

2. Доверявайте косата си само на хора, които познавате!

Към това трябва да азкрад аот инфом акс се отнасяте сериозно, защото енергията на този човек участва в промяната на вашето биополе, така че избирайте здрави, енергични и весели фризьори. Колкото по-възрастен е майсторът, толкова по-голямо е неговото въздействие върху вас.

Ако от дълго време без причина сте с лош късмет, нещата не помръдват и на милиметър от азкрад аот инфом акс мъртвата точка, то намерете друг признат от останалите опитен фризьор. Нека да е по-възрастен от вас и не съжалявайте ако ви се налага да харчите повече, отколкото обикновено.

След подстригването при вас ще се измени енергията и ще настъпят промени. И ако денят също е благоприятен, то тези промени със азкрад аот инфом акс сигурност, ще бъдат успешни за вас.

Ако вие сте човек, който е свикнал да взема самостоятелно решения, цените стабилността и вървите по свой собствен път, ще ви подхожда фризьор на същата възраст или по-млад от вас, тогава нищо няма да ви безпокои в бъдещето, никакви неочаквани промени няма да се азкрад аот инфом акс случат.

3. Подстригвайте се само при фризьор, който е от същия пол като вас!

Това е свързано с факта, че по време на подстригването на косата настъпва промяна на умственото и астралното биополе. По това време, човек е много уязвим и може да се поддаде на чуждо влияние. Ако се азкрад аот инфом акс случи така, че фризьорът почувства симпатия към вас, това ще има последици върху сегашната ви връзка, при това причините за разногласията вие няма да ги разберете, те просто ще се появят. Дори и в библейските истории Самсон бил погубен от жена, която отрязала косата му. Да и струва ли се азкрад аот инфом акс да споменаваме за това колко любовни магии сe правят с помощта на коса!

4. 3а бърз растеж на косата се подстригвайте   при растяща Луна, а за обновяване – при намаляваща!

Всякакви проблеми с косата (чупливост, загуба, безжизненост) се решават с помощта на подстригване при намаляваща Луна. Само имайте предвид, азкрад аот инфом акс че тя ще расте много бавно.

5. Никога не хвърляйте във вода косата си след подстригване!

Добре е да следите за това и във фризьорския салон. Така азкрад аот инфом акс вашата коса до старост ще бъде пищна и здрава.

6. Не трябва да подстригвате косата си на 9,15, 23 и 29 лунен ден, както и по време на слънчеви и лунни затъмнения!

Последиците може да се проявят като болки в тялото, а възрастните хора казват, че в тези дни може азкрад аот инфом акс „паметта и съзнанието да бъдат отрязани“.

7. Съобразявайте се с деня от седмицата!

Понеделник – денят на Луната. В този ден е благоприятно да се подстрижете, ако искате да се отървете от негативните емоции. Също така, този ден е добър за боядисване.

Вторник – денят на Марс. Този ден е азкрад аот инфом акс благоприятен за посещение на фризьор, ако ви липсва волята да започнете нещо, имате малко физическа сила, животът ви изглежда скучен и монотонен, нуждаете се от повече активност.

Сряда – денят на Меркурий. Ако искате да увеличите броя на приятелите си, да получите повече нова информация, да направите така, че да азкрад аот инфом акс отидете на интересни екскурзии, да получите възможности за развитие и комуникация, направете си прическа на този ден.

Четвъртък – денят на Юпитер. Подстригването в този ден ще ви донесе късмет, благополучие и подобряване на взаимоотношенията с околните.

Петък – денят на Венера. На този ден, вие ще промените не само азкрад аот инфом акс косата си, но и външния си вид, така че ако сте доволни от себе си и се харесвате, отидете на фризьор на следващия ден.

Събота – денят на Сатурн. Подстригването в този ден ревитализира косата, пречиства кармата и взаимоотношенията с роднините.

Неделя – деня на Слънцето. На този ден е азкрад аот инфом акс по-добре да не се подстригвате, защото това може да се отрази неблагоприятно на съдбата ви, ‘отрязвайки“ я.

Съществува поверие, че ако най-големият неудачник отреже косата си в неделя, има вероятност животът му да се промени към по-добро. Но на практика това може и да не е вярно.

Нека косата ви азкрад аот инфом акс бъде здрава, а връзката ви с Висшите сили да бъде силна!

Още по темата:

 

Притчи Дзен: Когато нанасяте удар, просто го нанесете!

Притчи Дзен: Когато нанасяте удар, просто го нанесете!

Шогунът Иемицу, който служил на императора Токугава, си имал една малка маймунка, много бърза и подвижна. Един ден Иемицу азкрад аот инфом акс се обзаложил с гостите си, че никой няма да успее да удари неговата любимка защото тя била много бърза. По заповед на шогуна всички присъстващи се опитвали да ударят маймуната, седнала […]

Знаете ли какви са Тайните характеристики на дните от седмицата?

 Много хора не знаят, азкрад аот инфом акс че енергийно неблагоприятни са  два дни в седмицата.. Много често се случва така: знаем, че правим всичко по силите си, но нищо не се получава, всичко ни се изплъзва от ръцете. Търсим отговор на въпроса защо …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ако ви трябва жена от серията "1 на милион", погледнете тези 3 знака на зодиака!

Подстригването на косата е много важно не само за поддържането на нейния добър вид и състояние. Косата притежава специални магически сили. Магията на подстригването на азкрад аот инфом акс косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото. Подстригването на […]