Робот- автомобил на Uber прегази човек, но бе признат за невинен

Редактор-2

Полицията е установила, че безпилотният автомобил на Uber е карал  със скорост около 65 км / ч, когато ударил 49-годишна жена в Аризона. Преди катастрофата колата дори не се е опитала да забави. Това се случва  за пръв път в практиката на тестване на азкрад аот инфом акс безпилотници.

Обаче Силвия Мойр, шеф на полицията в Темпе, където се е случила трагедията, каза пред медиите: „Предполагам, че Uber вероятно няма да бъде обвинен за тази злополука“. На волана на колата е имало  контролиращ шофьор, но по време на инцидента е бил автопилот.

След като изгледала видеоклипа от мястото азкрад аот инфом акс на катастрофата Мойр обяснqва, че „жената е излязла от сянката директно на пътя“ и че „не е имало начин да се избегне сблъсъка при никакви обстоятелства“. Жертвата е  бездомна жена с велосипед.

Наблизо има осветен преход, но мястото, където се е случил инцидентът, е било в тъмнината.

Колата не е азкрад аот инфом акс могла да не „забележи“ жената, но тя се  движела много бързо, а освен това в тъмното. Жив шофьор също нямаше да има време да реагира.

В момента други подробности за инцидента са известни само на Uber и властите, но според информацията от полицията  виновнa за инцидента e прегазената жена.

азкрад аот инфом акс

В същото време загубата на репутация, както за Uber, така и за програмите за безпилотни коли, са неизбежни.

Още по темата:

Джордж Фридман: Атаката на САЩ срещу Северна Корея е неминуема

На  разстояние един удар: азкрад аот инфом акс US атаката срещу Северна Корея е  неминуема, счита ръководителят на “сенчестото ЦРУ”, съобщава businessinsider.com САЩ  подготвят атака срещу  Северна Корея, счита  основателят на Geopolitical Futures Джордж Фридман (и в същото време ръководител на Stratfor-  мозъчен тръст, …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жената, родена под този знак на зодиака е Мечта за всеки мъж!

Полицията е установила, че безпилотният автомобил на Uber е карал  със скорост около 65 км / ч, когато ударил 49-годишна жена в Аризона. Преди катастрофата колата дори не се е опитала да забави. Това се случва  за пръв път в практиката на тестване на азкрад аот инфом акс безпилотници. Обаче […]