Хороскоп за периода 14 – 20 май: Конфликтна седмица!

Редактор-1

scale_1200

Астролозите съставиха хороскоп за седмица от 14  до 20 май 2018 г. Ако се вярва на  прогнозата,   седмицата ще бъде изпълнена с конфликти азкрад аот инфом акс и проблеми. Експертите съветват да не се вслушвате в  думите на недоброжелателите и да продължите по пътя към набелязаните цели.  

Овен (21.03 – 20.04)

Овните ще се окажат в центъра на неприятен скандал. Ако се вярва на  хороскопа за следващата седмица, представителите на този знак на зодиака ще получат азкрад аот инфом акс информация, която ще ги накара да се усъмнят в честността на някои познати. Звездите  съветват да не вземат прибързани решения и да не правят самостоятелни изводи. На Овните  се препоръчва да не правят остри забележки и да не устройват бурни сцени.

Освен това е по-добре да не докосват алкохол през азкрад аот инфом акс следващата седмица.

Телец (21.04 – 20.05)

Хороскопът за периода 14-20 май 2018 г. предвещава на Телец финансови проблеми през първата половина на седмицата, но още в четвъртък ще открие изход. Може да се появи възможност за  нова работа на непълно работно време или допълнителен източник на доходи в старата работа.

азкрад аот инфом акс

В събота и неделя звездите съветват Телеца да се отпусне в усамотена обстановка и да прекъсне всякакви комуникации, доколкото това е възможно.

Близнаци (21.05 – 20.06)

За Близнаци  звездите са подготвили  седмица, изпълнена с положителни събития. Възможни са нови запознанства, включително виртуални, които могат  се превърнат в сериозни приятелства или азкрад аот инфом акс романтични отношения.

Независимо от това, не трябва да забравяте и за изпълнението на текущи си задължения. В противен случай ще трябва да потърсите нова работа.

 май

Що се отнася до личния живот, конфликтите в семейството или с близък човек поради прекомерна заетост никак не са изключени. Недейте веднага да атакувате азкрад аот инфом акс и да правите скандал. По-добре е да обясните ситуацията на любимия човек и да проявите търпение.

Везни (24.09 – 23.10)

На Везни астролозите  препоръчват да обръщат повече внимание на нуждите на другите, включително бизнес партньори и втората  половинка. Хороскопът за следващата седмица подсказва, че само по този начин ще бъде азкрад аот инфом акс възможно да се поправят отношения, които са в плачевно състояние.

Скорпион (24.10 – 21.11)

На Скорпионите звездите в хороскопа за седмицата от 14 май 2018 г.  предвещават грандиозна промяна. Но всевъзможните боклуци в апартамента или къщата им пречат да проникнат в живота на представителите на този знак. Освободете се от азкрад аот инфом акс това, което ви напомня за негативни събития от миналото.

Скорпионите трябва да изчакат с нови проекти до момента, в който личните им проблеми няма да пречат на работата им.

Стрелец (22.11 – 21.12)

При прилагане  на повече усилия звездите предсказват положителни промени в кариерата. Не се страхувайте да поискате повишение азкрад аот инфом акс или увеличение на заплатата. Ако се вярва на  хороскопа за периода от 14  до 20 май 2018 г., в любовните отношения на Стрелец взаимното разбирателство преобладава. Седмицата ще бъде изпълнена с положителни събития и приятни изненади.

Козирог (22.12 – 19.01)

Звездите прогнозират здравословни проблеми. Ако не се проявят през  следващата азкрад аот инфом акс седмица, по-добре е да проведете профилактични процедури или да извършите цялостен медицински преглед.

Хороскопът за 14-20 май 2018 г. предупреждава, че това не е много благоприятен период за решаване на работни проблеми, но в семействата на Козирозите ще цари пълно взаимно разбиране. Точното време за почистване или ремонт.

Водолей (20.01 азкрад аот инфом акс – 18.02)

Според астролозите  Водолеите ги очакват приятни изненади. Може би тази любов няма да се окаже чак толкова безнадеждна. Обадете се на любимия си човек или азкрад аот инфом акс му поднесете приятна изненада, но е по-добре да не забравяте фината линия между настойчивост и натрапчивост.

Астролозите съветват да посветят уикенда на децата, по-малки братя или сестри, внуци или племенници. Можете да отидете на театър или кино.

Риби (19.02 – 20.03)

Хороскопът за седмицата от 14 май 2018 г. за азкрад аот инфом акс Риби предполага, че този период е благоприятен за работни преговори и инвестиции. Следващата седмица началството ще оцени положително  мнението на представителите на този зодиакален знак, така че е по-добре да мислите внимателно, преди да правите прогнози и да давате съвет.

Ако не превърнете малките разногласия в конфликти, отношенията със семейството азкрад аот инфом акс ви и втората половинка също ще бъдат безоблачни.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                           *                         *                                  *                                                 *                        *

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е азкрад аот инфом акс поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за седмицата 14 - 20 май: Напрегнат планетарен аспект ще провокира неконтролирано поведение!

Астролозите съставиха хороскоп за седмица от 14  до 20 май 2018 г. Ако се вярва на  прогнозата,   седмицата ще бъде изпълнена с конфликти азкрад аот инфом акс и проблеми. Експертите съветват да не се вслушвате в  думите на недоброжелателите и да продължите по пътя към набелязаните цели.   Овен […]