Топ – 3 на Най-умните жени сред зодиакалните знаци!

Редактор-1

 жена-768x548
Астролозите твърдят, че тези жени  мислят и чувстват като мъже; в същото време те се чувстват достатъчно комфортно, независимо че  имат мъжки ум.

Казват, че у по-силния пол при среща с  умни и самоуверени жени спира дишането. Много малко мъже харесват такива  жени,  по-скоро азкрад аот инфом акс на мъжете им харесва това, че тези   жени са постигнали успех в професията и кариерата, тъй като те са изключително компетентни в някои области, а толкова умна приятелка може да комплексира всеки мъж.

Въпреки че  тези жени имат и недостатъци, един от които е чисто дипломатическите им отношения с партньорите. азкрад аот инфом акс Астролозите също така казват, че такива жени  мислят и чувстват като мъже, като в същото време се чувстват достатъчно комфортно, независимо от факта, че в действителност имат мъжки ум.

Овен

Овен – има  вродена проницателност. В ранна възраст се опитва да спечели доверието в „двора“ и да получи монопол в азкрад аот инфом акс отношенията с връстниците. Жените, родени под този знак  доста просто и лесно превземат лидерството навсякъде.

Такива жени са много издръжливи и имат висок жизнен потенциал. Те са склонни да се заемат с трудни дела, дори ако те са наистина мъжки. Единственият недостатък в характера на тези жени е, че са азкрад аот инфом акс наивни, но те са доста агресивни към другите, и наистина – пред лицето на несправедливостта и гнева те буквално за няколко секунди могат да избухнат, затова веднага поправят положението, което не могат да търпят.

Жените Овен са уверени, че ако не са такива,  лесно ще се сринат под въздействието на азкрад аот инфом акс общественото мнение, а това  те не могат да си позволят.

Скорпион

Скорпион – женственост и мъжки черти. Жената Скорпион  от раждането до края на живота си осъзнава, че нейната съдба е в женското и начало, въпреки че не е същата като другите жени. Те вярват, че човешкият живот е по-прост, азкрад аот инфом акс въпреки факта, че в тях има различни видове женски хитрости и лукавство.

У жените – Скорпиони всичко е съвсем просто, те са силно интуитивни, което им позволява да превърнат това в предимство, защото виждат човека сякаш отвътре. Знайте, че за една такава жена да разпознае  измамник е много лесно. Жените азкрад аот инфом акс – Скорпиони са  с доста отмъстителен характер и най-важното – те никога не търпят загуби, помнете това.

Козирог

Козирог – специална внимателност от най-ранна възраст. Те са не по детски спокойни и сериозни.  Такива жени лесно  намират общ език с противоположния пол.

Те са винаги с добре контролирани емоции, и азкрад аот инфом акс никога не се превръщат в  подбудители на конфликти. Природата ги е надарила с особена упоритост – затова   могат да превземат всеки представител на противоположния пол, без значение от кой от знаците на зодиака е той.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още азкрад аот инфом акс по темата:

*                  *                                                        *                                                       *                                    *

Най-недостъпните жени в зодиака: 4. Близнаци…

Има такава фраза – момичета с леко поведение. Но днес няма да ви разказваме за тях. А за другите, които за да бъдат спечелени, са необходими  много сили, енергия и…

азкрад аот инфом акс

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за периода 21 - 27 май: Въздържайте се от покупки - възможни са сериозни загуби!

  Астролозите твърдят, че тези жени  мислят и чувстват като мъже; в същото време те се чувстват достатъчно комфортно, независимо че  имат мъжки ум. Казват, че у по-силния пол при среща с  умни и самоуверени жени спира дишането. Много малко мъже харесват такива  жени,  по-скоро азкрад аот инфом акс на […]