Хороскоп за периода 21 – 27 май: Въздържайте се от покупки – възможни са сериозни загуби!

Редактор-1

hqdefault

 Тази седмица е богата на проявления на планетарните аспекти – ще се образуват  шест аспекта наведнъж.

На 23 май Меркурий образува  два аспекта наведнъж: азкрад аот инфом акс противопоставяне на Юпитер и секстил към Нептун. Това е двусмислена позиция. От една страна, хармоничният аспект на Нептун е способен да събуди желания за изкуство и по-специално – за изящна литература и поезия.

Този аспект също така насърчава мекия и тактичен стил на общуване между хората, тяхната готовност за компромис. азкрад аот инфом акс Що се отнася до противопоставянето на Юпитер, този аспект може да доведе до прекалено говорене и прекалена самонадеяност.

Хората са склонни да отдават по-голямо значение на  думите си и на самите себе си, което в  действителност не е толкова голямо. На 24 май Слънцето е в тригон към Марс. Хармоничният азкрад аот инфом акс аспект между двете енергийно свързани планети може да доведе до повишена физическа активност на тези, които са засегнати от този аспект.

Спортистите ще са в състояние да установяват лични рекорди и да показват чудеса за работоспособност. Това е чудесно време да започнете тренировки за да постигнете увеличение на мускулната маса.

азкрад аот инфом акс

На 25 май се активизират едновременно два аспекта: Меркурий-Плутон и  Юпитер-Нептун.

Първият аспект благоприятно влияе на интелектуалната активност, усилва аналитичните способности и укрепва паметта. Що се отнася до  Юпитер-Нептун, това е рядък и мощен аспект, чието влияние се простира една седмица преди и една седмица след 25 май.

Този аспект азкрад аот инфом акс се повтаря на интервали  1 път на 4 години. Хармоничното влияние на тези две планети насърчава хората да бъдат щедри, стимулира тяхното безкористно поведение, продиктувани от мотива на добро и благотворителност. В този аспект се активизират спонсорството и благотворителните дейности.

Също така е възможно да се започнат мащабни бизнес проекти, азкрад аот инфом акс които ще се развиват успешно. Добро време за пътешествие и религиозния поклонения. На 26 май, Венера е в опозиция на Сатурн – този аспект може да бъде свързан със страдания в любовта, засилване на чувството за самота.

Не е най-доброто време за финансови операции, по-добре е да се въздържате от покупки – възможни са сериозни загуби

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                   *                                                      *                                                 *

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните азкрад аот инфом акс знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved! азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаците на Зодиака, които през юни 2018 г. ще срещнат своята голяма любов!

 Тази седмица е богата на проявления на планетарните аспекти – ще се образуват  шест аспекта наведнъж. На 23 май Меркурий образува  два аспекта наведнъж: азкрад аот инфом акс противопоставяне на Юпитер и секстил към Нептун. Това е двусмислена позиция. От една страна, хармоничният аспект на Нептун е способен да събуди […]