Хороскоп за седмицата до 3 юни – подобряване на финансите и смекчаване на нравите в обществото

Редактор-1

p8Poo5PS2g411111112

Тази седмица на небето се формират три важни планетарни аспекта и всички те ще бъдат хармонични по природа. Това обещава общо подобряване на бизнеса азкрад аот инфом акс и смекчаване на нравите в обществото.

В петък, 1 юни, се активизират два аспекта наведнъж:  Меркурий-Марс и Венера-Юпитер. Първият аспект има положителен ефект върху интелектуалната активност и допринася за повишаване на ефективността.

Много хора, чиито хороскопи ще бъдат засегнати от този аспект, могат да усетят прилив на сили, засилване на  азкрад аот инфом акс енергията. Ще бъдете по-активни въс взаимодействието с други хора, показвайки смелост и откритост. Учебният процес ще продължи  успешно.

Ускоряването на процеса на мислене води до бързо вземане на решения и бърза реакция в конкретна ситуацията.  Венера-Юпитер – това е един от най-щастливите аспекти, който дава разцвет в любовта и бизнеса.

азкрад аот инфом акс

Успешни ще са романтичните  запознанства, пътешествия. Можете да планирате годеж или сватба за този ден. Любовните чувства са изпълнени с чувство на радост и оптимизъм. В областта на финансите всичко се подрежда забележително!

Благоприятно време за закупуване на модни дрехи и бижута. На 2 юни аспектът  Венера-Нептун допълнително укрепва любовните азкрад аот инфом акс чувства, правейки ги по-изтънчени и дълбоки.

Също така може да се засили интересът към изкуството, особено пеене, музика и живопис. Религиозните чувства се усилват и се реализират в социално приемливи рамки.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети азкрад аот инфом акс и галактики. Тези…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за 29 май: Възможни са колебания, съмнения и илюзии

Тази седмица на небето се формират три важни планетарни аспекта и всички те ще бъдат хармонични по природа. Това обещава общо подобряване на бизнеса азкрад аот инфом акс и смекчаване на нравите в обществото. В петък, 1 юни, се активизират два аспекта наведнъж:  Меркурий-Марс и Венера-Юпитер. Първият аспект има положителен […]