Хороскоп за 4 юни: Избягвайте официални контакти и не започвайте важни дела!

Редактор-1

карма19-20 лунен ден. В този ден Луната, която е в знака на Водолей, поддържа  интереса към бъдещето, новините, науката, прогреса, социалния фон.

Енергията, благодарение на която вчера имаше готовност да се преместват планини, постепенно ще се стопява, но може да остане непроменен нематериалният източник азкрад аот инфом акс на сили: упорство, спортен хазарт, изследователски ентусиазъм, импулс за хуманност, морална подкрепа на съмишленици.

В този ден е по-добре да избягвате официални контакти и строго регламентирани мероприятия, не се препоръчват важни начинания.
Приветства се свободния график, индивидуален формат на работа, общуване в непринудена атмосфера. Не бива да се разпалват кавги, азкрад аот инфом акс дори и с противниците си е добре е да се държите по- дружелюбно.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 Дали  някога са ви казвали, че „кармата е кучка“, азкрад аот инфом акс която в крайна сметка ще ви захапе за задника? Или, че ако направите нещо добро за някой друг … друг човек…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за 4 - 10 юни: Опасна седмица - Нараства вероятността от недоразумения, злословия и измами!

19-20 лунен ден. В този ден Луната, която е в знака на Водолей, поддържа  интереса към бъдещето, новините, науката, прогреса, социалния фон. Енергията, благодарение на която вчера имаше готовност да се преместват планини, постепенно ще се стопява, но може да остане непроменен нематериалният източник азкрад аот инфом акс на сили: […]