Хороскоп за 11 – 17 юни: Възможни са аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, нарушения на всякакви правила и граници!

Редактор-1

jun_800x560_norm_general_horo_blue_mountain

Позицията на планетите настройва за придобиване и запазване на стабилност и сигурност, за  укрепване на съществуващата ситуация. 

През втората половина на седмицата са азкрад аот инфом акс възможни внезапни, взривни ситуации, разрушителни събития, странни явления и необичайни, често безразсъдни действия.

Всичко е възможно: аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, срив на нещо стабилно, нарушения на всякакви правила и граници.

Това ще изисква значителен самоконтрол и предпазливост, така че на  вълната на този аспект човек да не се забърка азкрад аот инфом акс в  някаква неприятна история. Разбира се, освен отрицателни влияния, има и хармонични такива.

Следователно, не може да се каже, че всичко ще бъде лошо. За мнозина тази седмица може да бъде период на нови възможности и щастливи шансове. Основното нещо е да не ги пропускате.

Овен

През този период ще азкрад аот инфом акс имате силно желание да се обезпечите финансово,  като  използвате консервативни методи. Вашите добри търговски умения си струва да се развиват през това време. Може би увлечение към благотворителност. Добрите организационни умения и бизнес качества ще окажат благоприятно влияние върху напредъка ви в кариерата.

Телец

Този период   допринася за стремежа ви  азкрад аот инфом акс към необвързващи взаимоотношения. Ако не ви  устройва това,  не търсете нови запознанства, обърнете внимание на тези, които са били с вас от дълго време, може би това е вашата съдба. За брачните двойки това време е благоприятно, ще даде стабилност на отношенията, ще позволи решаването на всякакви семейни проблеми без азкрад аот инфом акс ненужни емоции и разумно.

Близнаци

Материалното благополучие до голяма степен зависи от действията и решенията ви в миналото, от съществуващи или липсващи спестявания. И не само пари. Важен е и придобитият опит, придобитите знания.

През първата половина на седмицата можете да се проявите добре в интелектуалната сфера, литературната дейност и азкрад аот инфом акс журналистиката, това може да ви донесе добри доходи. Втората половина е по-трудна за печелене на пари, тя е по-подходяща за самостоятелни занимания и харчене на пари за нещо красиво и полезно за  живота ви.

Рак

Периодът за вас е  добър, но може да се прояви тенденция към заболявания на дихателната азкрад аот инфом акс система, така че трябва да избягвате дълъг престой в задимени помещения, не дишайте твърде дълго мръсен и студен въздух. Не е изключено да се прояви  повишена чувствителност към промените в атмосферния въздух, особено през първата половина на седмицата.

Лъв

Тези дни вашият прогрес зависи от способността ви да общувате и азкрад аот инфом акс да учите. Под учене се има предвид не само придобиването на знания в образователна институция, а  като цяло възможността да възприемате информацията около вас и да  правите заключения за себе си.

Общуването с различни хора може да бъде полезно, дори ако тези хора са чужди и неприятни за вас. Показвайки азкрад аот инфом акс интерес към другите, можете да придобиете авторитет и влияние, но се опитайте да не показвате превъзходството си над тях.

Дева

Търговия, предприемачество – това са области, в които можете лесно да се изявите през първата половина на седмицата. Вашите идеи са смели и изглежда, че се противопоставят на другите. Да азкрад аот инфом акс ви попречи в постигането на нови висоти, може вашият инат – трябва да се научите да слушате съветите на колегите си и да не ги отхвърляте. В края на седмицата са възможни финансови трудности и трудности при общуване с шефовете.

Везни

Този период е благоприятен за установяване на нови любовни азкрад аот инфом акс отношения и за по-нататъшно развитие на съществуващите връзки. Този период ще ви надари с  по-голяма привлекателност за противоположния пол. В  брака обърнете повече внимание на децата и съвместните развлечения.

Скорпион

Материална изгода може да ви донесе дейност,  по един или друг начин, свързана с недвижими имоти, работа на земята, продажба азкрад аот инфом акс или отдаване под наем на жилища или други помещения. Материалният резултат може би няма да се появи веднага, но всичко, което ще направите сега, няма да бъде загуба на време и усилия.

Възможно е също да се купуват или наемат жилища, да се придобива собствена земя. Пари могат да донесат азкрад аот инфом акс творческа работа, професия, свързана с модата и красотата.

Стрелец

Състоянието на вашето здраве в повечето случаи зависи от наследствеността и навиците, придобити в ранното детство, вкусовете, наклонностите, азкрад аот инфом акс психологическите комплекси и предразсъдъците. Ще ви бъде по-комфортно, ако се придържате към традиционните за вас хранене, сън и бодърствуване. Ще ви е трудно да приемете нещо ново, дори и полезно. Но вие няма да се сдобиете и с навици, които са вредни за здравето, ако преди не сте ги имали.

азкрад аот инфом акс

Козирог

Най-важните неща за вас ще бъдат личния живот, въпроси на дома, семейни, жилищни проблеми. Голяма част от решението ви ще зависят от вас лично, въпреки че можете да действате не заради себе си, а заради семейството. Можете да имате късмет в любовта, атрактивността ви ще се увеличи. Но това азкрад аот инфом акс може да доведе и до проблеми, особено ако не сте много внимателни към хората около вас и техните чувства.

Водолей

Възможно е през първата половина на седмицата да предпочитате да работите у дома и ще го правите перфектно, независимо дали става дума за телефонни разговори или бизнес кореспонденция. Вероятна е  азкрад аот инфом акс появата на предпоставки за  търговска дейност.

С лекота изпълнявате работа, където е необходима гъвкавост, и като цяло се отличавате с решителност по пътя към постигането на поставените цели. През втората половина на седмицата ключът към успеха в работата ще бъде предварително планиране и изкуството на дипломацията.

Риби

През този период азкрад аот инфом акс личният живот излиза на преден план. Това е особено вярно за женените и омъжени Риби, които имат деца: тази седмица е най-добрата за комуникация с тях и грижа за тяхното развитие. На самотните хора звездите обещават помощ в търсенето на любов, не се изключват романтични връзки на работното място.

esotericblog

азкрад аот инфом акс

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Какъв ще бъде юни 2018 г.? Най-после настъпва месецът на мощни парични вибрации!

На всеки месец съответства конкретно число, което със силата на своята енергия влияе на  хората. Юни 2018 г. се намира под покровителството на азкрад аот инфом акс числото 8. 8 символизира успехи в бизнеса,…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за седмицата до 17 юни: Чувствена седмица - възможна е любов от пръв поглед!

Позицията на планетите настройва за придобиване и запазване на стабилност и сигурност, за  укрепване на съществуващата ситуация.  През втората половина на седмицата са азкрад аот инфом акс възможни внезапни, взривни ситуации, разрушителни събития, странни явления и необичайни, често безразсъдни действия. Всичко е възможно: аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, срив на […]