Хороскоп за седмицата до 17 юни: Чувствена седмица – възможна е любов от пръв поглед!

Редактор-1

e7293a884824f2728eed7ccadc8ce72eТази седмица в небето се сформират три важни планетарни аспекта, единият от които е хармоничен. На 13 юни е максималната проява на секстила Меркурий-Уран. Тези планети имат сродна природа и са свързани предимно с интелектуалната дейност.

Хармоничната връзка между тези планети придава на интелекта особена азкрад аот инфом акс творческа сила, изобретателност и прозорливост. Ускорява се  способността за учене, за възприемането на нова информация.

Под влияние на този аспект могат да се направят научни открития, да се намерят инженерни и технически решения. Общуването между хората придобива характер на любознателност, желание да се научи нещо ново.

15 юни Венера е азкрад аот инфом акс в квадрат към Уран

Този аспект дава импулсивност на сетивата и може да доведе до бързи промени в любовта. Предишната любовна привързаност може да бъде заменена от нови ярки чувства. Възможна е любов от пръв поглед.

Напрегнатият характер на този аспект указва, че има  разточителство и непостоянство. Симпатията, възникнала азкрад аот инфом акс под въздействието на този аспект, може скоро да пресъхне и да не остави никаква  следа в чувствата на човека.

Също така този аспект може да доведе до спонтанни покупки, пламенно желание да притежавате нещо. Но целесъобразността на  такива покупки може да остане под въпрос.

НА  16 юни Меркурий е в азкрад аот инфом акс опозиция към Сатурн. Това е време за забавяне на контактите и комуникациите. Пътуването може да се осъществи с препятствия, аварии в транспорта  или попадане в задръствания.

Учебният процес е труден, усвояването на нова информация е трудно. В този аспект е особено трудно да запомнят думи при изучаването на чужд език. азкрад аот инфом акс Интелектуалната активност значително се забавя.

astrohoroscop

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Хороскоп за 11 – 17 юни: Възможни са аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, нарушения на всякакви правила и граници!

Позицията на планетите настройва азкрад аот инфом акс за придобиване и запазване на стабилност и сигурност, за  укрепване на съществуващата ситуация.  През втората половина на седмицата са възможни внезапни, взривни ситуации, разрушителни събития, странни…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за 13 -ти юни за всички знаци: Огромна роля играе емоционално - менталната нагласа

Тази седмица в небето се сформират три важни планетарни аспекта, единият от които е хармоничен. На 13 юни е максималната проява на секстила Меркурий-Уран. Тези планети имат сродна природа и са свързани предимно с интелектуалната дейност. Хармоничната връзка между тези планети придава на интелекта особена азкрад аот инфом акс творческа […]