Хороскоп за 13 -ти юни за всички знаци: Огромна роля играе емоционално – менталната нагласа

Редактор-1

0Общият хороскоп за 13-ти юни   разказва какво се очаква през този ден. 28-29 лунен ден. На 13-ти юни емоционално-умствената нагласа играе голяма роля.

Новолунието в Близнаци се съпровожда от ингресията на Меркурий в  знака на Рака, което подчертава огромното значение на образуващите се  в азкрад аот инфом акс този ден мисълформи. Мисленето ще бъде причудливо и понякога парадоксално.

Всяка нестандартна идея сега заслужава да бъде разгледана, но е необходимо да се уверите, че не е незаконна, в противен случай, рано или късно, хуморът ще се обърне срещу шегаджията. Не бързайте с изявления, предложения, обещания.

Полезно е да се азкрад аот инфом акс отървете от ненужното информационно натоварване, остарели концепции, натрупани илюзии, ненужни връзки, така че те да не пречат на свежестта на възприятието. Благоприятен  ефект ще има ароматерапията.

 horoscopes

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Новолунието на 13 юни: То носи богатство, слава и уважение!

азкрад аот инфом акс

Настъпващото Новолуние е символ на късмет и просперитет. Никоя от планетите не се движи по такъв начин, че да усложни ситуацията, но най-малко осем неподвижни звезди имат власт над Новата…

13 юни 2018 – Новолуние в азкрад аот инфом акс Близнаци: Сега могат да се реализират най-невероятните и привидно невъзможни желания!

Новолуние в Близнаци – удивително време, в което се съчетават такива прояви в  ежедневието  като голяма радост, позитивно настроение, изблици на емоции и кратки периоди на  меланхолия, когато изглежда, че…

© 2018     азкрад аот инфом акс energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за 14 юни: Не се страхувайте да разчупите шаблоните!

Общият хороскоп за 13-ти юни   разказва какво се очаква през този ден. 28-29 лунен ден. На 13-ти юни емоционално-умствената нагласа играе голяма роля. Новолунието в Близнаци се съпровожда от ингресията на Меркурий в  знака на Рака, което подчертава огромното значение на образуващите се  в азкрад аот инфом акс този […]