Хороскоп за 23 юни: Днес ще напомнят за себе си последствията от злоупотреби в миналото

Редактор-1

карма10-11 лунен ден. Днес „букетът“ от аспекти на Луната в Скорпион нагнетява страстите и усилва проявите на различни сложни зависимости.

Възможна е да започнете да се отдавате на  остри вкусови усещания, екзотика, излишества, екстравагантност, разточителност, опасни експерименти. Бурна реакция ще предизвикват нюанси, свързани с азкрад аот инфом акс финансите, секса, прогреса, морала.

Ще напомнят  за себе си следствията от злоупотреби в миналото. Ситуациите в  този ден могат да подхранват не само добри чувства, но и ревност, завист, злопаметност, алчност, собственическо отношение, идеологическа вражда, бизнес конкуренция.

Лесно можете да загубите чувството за мярка, да започнете да се отдавате на азкрад аот инфом акс глупав навик. Дори добрите намерения заплашват  с разрушителни резултати, ако се реализират с емоционална слепота.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Шаманска техника за възвръщане на енергията от миналото и бъдещето

„Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти азкрад аот инфом акс не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Астропрогноза за 25 юни: Пазете се - в много от действията ви могат да се проявят непрактичност и недисциплинираност!

10-11 лунен ден. Днес „букетът“ от аспекти на Луната в Скорпион нагнетява страстите и усилва проявите на различни сложни зависимости. Възможна е да започнете да се отдавате на  остри вкусови усещания, екзотика, излишества, екстравагантност, разточителност, опасни експерименти. Бурна реакция ще предизвикват нюанси, свързани с азкрад аот инфом акс финансите, секса, […]