Хороскоп за 30 юни 2018 г.: Импулс на събитията може да даде шокираща новина или извънредна ситуация

Редактор-1

p8Poo5PS2g41111111217-18 лунен ден. Взаимодействието на Луната във Водолей с Уран и ретро Марс обещават бурен ден. Опозицията към  Меркурий в Лъв е стимул да блеснете с красноречие и остроумие.

Общата планетарна картина допринася за натрупването на напрежение, раздуване на проблеми, широк  социален резонанс на азкрад аот инфом акс всякакви акции. Импулс на събитията може да даде шокираща новина, извънредна ситуация.

Вниманието ще привичат иновации, рискован бизнес или игра, отклонение от нормата. Добро време за съживяване на стари и недовършение проекти. Споровете с приятели са по-добри от липсата на контакт с тях. Проблем може да стане импулсивност, натрапчивоест, екстремизъм, азкрад аот инфом акс оригиналност.

Вероятността за наранявания и стрес се увеличава. Струва си да боравите особено внимателно с електрическите уреди.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Подробна Астропрогноза за юли 2018 г.: Събитията ще са непредвидими поради особено сложната астрологическа ситуация!

17-18 лунен ден. Взаимодействието на Луната във Водолей с Уран и ретро Марс обещават бурен ден. Опозицията към  Меркурий в Лъв е стимул да блеснете с красноречие и остроумие. Общата планетарна картина допринася за натрупването на напрежение, раздуване на проблеми, широк  социален резонанс на азкрад аот инфом акс всякакви акции. […]