Подробна Астропрогноза за юли 2018 г.: Събитията ще са непредвидими поради особено сложната астрологическа ситуация!

Редактор-1

3

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието азкрад аот инфом акс си взаимно.

Освен това ни очакват две затъмнения наведнъж – слънчево  на 13-и,  и лунно на 27.  Конфронтацията на две различни затъмнения е сложна комбинация, която няма да създава ред. Всичко това ще има различен ефект върху живота на представителите на всеки Зодиак.

Овен

Като цяло юли ще е добър азкрад аот инфом акс за Овен: той ще бъде в хармония с неговата  енергия и импулсивност, особено като се знае, че  Овен не се страхува от проблеми и неприятности. Основният проблем ще бъде може би влиянието на ретроградния Марс.

Ще виждате възможности, ще търсите, ще се стремите да ги използвате, но поради обратното движение азкрад аот инфом акс на покровителя ще изпитатвате липса на ресурси и мотивация. Преди всичко, няма да имате достатъчно пари, за да наложите промени в живота си. Класическа ситуация, която ще ви доведе до ярост.

Мнозина рискуват да прекарат в ярост целия юли. Астролозите препоръчват да се пазите от конфликти с любимия си човек, азкрад аот инфом акс да изпълнявате качествено работата си, непрекъснато да се заставяте да мислите позитивно, в противен случай – провал. Но вашият личен живот през юли ще заиграе с нови цветове: вниманието на противоположния пол няма да престане да ви преследва.

Телец

За съжаление, на представителите на Телец  ще им се наложи да азкрад аот инфом акс изпитат цялата негативна реакция на Нептун, усилена в Риби. Вие ще бъдете пълни със сила и възможности, но всички те са само илюзии, които Нептун ще създаде в съзнанието ви: в най-решаващия момент всичко може да завърши с неуспех поради някаква дреболия.

Ето защо астролозите препоръчват да обърнете специално внимание азкрад аот инфом акс на малките неща, които през юли ще бъдат най-важната част от конструкцията.

За приятен момент може да се счита  късметът, благодарение на който много проблеми ще бъдат решени сами. Но благодарение на лекотата на този период и даровете на Вселената, вие няма да можете да оценявате трезво ситуацията и да азкрад аот инфом акс се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Това е изключително неблагоприятен месец за сватби, сключването на важни сделки, започване на бизнес и дълги пътувания.

Близнаци

През юли за Близнаци е малко вероятно да се задържат на повърхността. Влиянието на Меркурий в съзвездието  Лъв ще ви принуди да действате активно, азкрад аот инфом акс да продължите да се товарите с допълнителна отговорност, да решавате постоянно трудни въпроси и да се опитвате да реализирате многообещаващи планове. Астролозите обаче са сигурни: колкото по-малко се товарите със сериозни задачи, толкова по-леко ще ви бъде.

Завладяването на нови хоризонти през юли е илюзия – ще има много работа, азкрад аот инфом акс а възможности – нула. Колкото по-смешни и абсурдни са избраните цели, толкова повече успехи ще постигнете.

Триминутен разговор с бивш съученик може да се окаже няколко пъти по-ефективен от изпълнението на грандиозен план. На 26 юли Меркурий ще премине в ретроградно състояние, което ще добави още повече проблеми. Препоръчително е азкрад аот инфом акс да прекарате края на месеца далеч от тревоги и безпокойства, като се ограничавате до кратки излизания сред хора, със самоусъвършенстване и сърдечни срещи с близки хора.

Рак

Ако на някой истински ще му хареса юли, това ще е Рак. Нептун в Риби ще бъде вашият главен помощник и ще ви азкрад аот инфом акс създава събитията по такъв начин, че да постигнете успех и признание във всички сфери на живота.

Помнете само, че в този месец главната роля ще играят малките неща в  живота и едва забележимите знаци на съдбата. Вие трябва да обръщате внимание на тези дреболии, в противен случай средата на лятото азкрад аот инфом акс можете да прекарате в разочарования и поредица от неуспехи.

Нептун е богът на илюзиите, така че влиянието му може да „възнагради“ с песимизъм прекалено чувствителните Раци.  Опитайте се да гледате на нещата трезво и да се радвате дори и на, както изглеждат,  най- незначителните успехи.

За вас юли е благоприятен азкрад аот инфом акс месец, така че не е нужно да го изразходвате за самосъжаление. Повече почивка, наслаждавайте се на живота, създавайте нови запознанства и работете по-малко: монотонната и изнурителна работа този месец може да ви лиши от сила.

Лъв

Слънцето, което се готви да премине във вашия знак, ще ви програмира за успех, азкрад аот инфом акс бизнес активност, пътувания и смяна на обитание. Вярно е и това, че преходът няма да бъде реализиран до 23 юли, до тази дата вашият покровител ще остане в съзвездието на Рака, като ви предостави емоционални преживявания и душевни вълнения.

Но дори и в този случай не бива да падате духом. азкрад аот инфом акс Опитайте се да се борите с апатията, като се разхождате на чист въздух. Физическата активност може да има положителни последствия, така че да каже „да“ на спорта, активната почивка и делова активност.

Минимизирайте всички дейности, които изискват монотонност и неподвижност: колкото повече се движите, толкова повече сила ще придобивате.

Последните азкрад аот инфом акс 9 дни от месеца ще преминат позитивно и ще ви помогнат да постигнете целта си. Основното нещо – не забързвайте нещата, позволете на себе си и на живота си да се настроят на вълната на успехи и просперитета. Прибързаните действия могат да окажат много негативно влияние върху вашето бъдеще.

Дева

азкрад аот инфом акс

Юли е добър месец за прояви на любов и грижи за себе си. По хороскоп Венера ще бъде във вашия знак на 10 юли, с което ще засили желанието ви за егоистични радости.

През последните месеци вие отделяте много време на другите,  време е да помислите за себе си, особено азкрад аот инфом акс след като самите звезди ви подтикват  към това. Престанете да отстъпвате и се обърнете към онези, които обичате: най-важният човек, който се нуждае от вашето внимание, сте вие.

Венера, която неочаквано ще посети вашето съзвездие, ще укрепи чувството ви на увереност и собствената ви значимост. В този  период човек не азкрад аот инфом акс бива да разпръсква благородния си егоизъм: мислете повече за себе си, за вашите желания и цели, за вашите планове и победи.

Астрологическите тенденции сега се развиват по такъв начин, че всички сили, които отдавате на другите, ще навредят не само на другите, а и на вас, а всичко, което правите азкрад аот инфом акс за себе си, ще бъде от полза.

Везни

През юли, както и през останалите месеци, Везни ще бъдат напълно откъснати от земните реалности. За пореден ще се занимавате с търсене на баланс и хармония в живота, което ще ви помогне да изгладите острите ъгли на този двусмислен период.

Вие ще азкрад аот инфом акс бъдете управлявани от Сатурн. Енергията на тази планета се доближава към умереност и стабилност, което може да се счита за щастлив знак. Покровителят ви ще ви помогне да избегнете крайностите, причинени от бурното влияние на други планети.

Този месец ще ви настройва за промяна, а събитията ще започнат да подсказват, азкрад аот инфом акс че животът ви скоро ще се промени, така че юли може да се нарече доста успешен.

Успехът в материалната сфера обаче ще бъде леко блокиран от някои недоразумения на личния фронт. Можете да кажете, че ще се сблъскате с класическа дилема: какво да изберете – семейство или работа.

Астролозите наклоняват азкрад аот инфом акс везните в полза на кариерата, тъй като ще има много шансове, които е просто жалко да пропуснете, но решението все пак си е ваше.

Скорпион

Най-често представители азкрад аот инфом акс на съзвездието Скорпион имат безупречна интуиция, но през юли тя ще се изправи срещу негативните настроения на Сатурн и ще замине на почивка, като постави на своето място агрегат за търсене на неуспешни решения.

Пътят към успеха през юли минава през минно поле и ще се наложи  да се достигат азкрад аот инфом акс нови височини на сляпо. Разумно е да се опитате да се уверите, че не е необходимо да вземате отговорни решения сами. Обърнете се за помощ към близки хора и се  вслушвайте в  мъдрите съвети на по-старото поколение.

Предимствата на следващия период включват подобряване на настроението и увеличаване на жизнената енергия. азкрад аот инфом акс Ще спрете да се притеснявате от натрапчиви мисли, страхове, може би дори ще се откажете от стереотипното мислене и ще напуснете завинаги зоната си на  комфорт. Но не забравяйте, че вашата интуиция този месец няма да работи добре: винаги имайте едно наум.

Стрелец

На свободолюбивия Стрелец ще му бъде много азкрад аот инфом акс комфортно този месец. Силният и позитивен Нептун ще освободи вас, вашето съзнание и живот от всякакви окови.

Вярно е и това, че новото не винаги е по-добро. Но ако се страхувате от промяна, астролозите препоръчват да намерите стабилност в живота си и да се придържате към нея, защото влиянието на азкрад аот инфом акс Нептун може да ви лиши от нещо познато и скъпо.

Опитайте се да отделите повече внимание на това, което не искате да загубите. И, разбира се, често изразявайте мислите си и говорете за това, което е важно за вас – това ще укрепи енергийната ви връзка и няма да позволи азкрад аот инфом акс на Нептун да отнеме най-скъпото в живота ви.

Стрелците, които са готови за промяна и нов етап, могат да уловят тази вълна. Не се страхувайте да изгорите мостове и да прекъснете връзките: този месец сте готови да навлезете в нов свят и да промените живота си.

Козирог

Представителите на знака азкрад аот инфом акс на Козирога ги очаква месец на неопределеност, нестабилност и недоразбиране. Кризата, предизвикана  от ретроградния Сатурн, ще засегне всички, но, разбира се, много ще зависи от текущото състояние на нещата.

Козирозите с утвърден живот и съдба ще почувстват само редки  пристъпи на безпокойство и несигурност, а основният удар ще получат тези, азкрад аот инфом акс които все още не са решили какво искат от живота.

Може би страховете и съмненията са основните проблеми на следващия период. Но не е нужно да биете тревога и да изпадате в депресия: опитайте се да преценявате трезво ситуацията и да разберете какво ви разстройва у себе си и в азкрад аот инфом акс света около вас.

Звездите са сигурни, ще откриете отговорите, ако не се поддавате на провокациите на Сатурн.

В средата на месеца всичко ще стане  по-благоприятно. Негативизмът на Сатурн, който живее във вашия знак, няма да ви обърква. След 23-ия ден можете безопасно да преследвате целите си и плановете си.

Необходимо азкрад аот инфом акс е да се възползваме максимално от този месец, за да се справите правилно с вътрешните проблеми. Това е важен период, необходим за положителни промени, затова му простете този негативизъм за възможността да подобрите живота си в бъдеще.

Водолей

На Водолеите се препоръчва да се подготвят за кардинални промени, а още азкрад аот инфом акс по-добре е да се опитат да привлекат положителни промени в живота си. Въпреки звездния хаос, който ще царува, Марс ще ви представи късмет  с престоя ви в знака ви.

Но не разчитайте напълно на щастливия шанс: вашият покровител  се движи в обратна посока, което указва на неочаквано развитие на събитията.

азкрад аот инфом акс

Набелязаните резултати могат да се различават драстично от реалните: те ще бъдат няколко пъти по-добри от планираното, но няма да го разберете веднага и може дълго време ще изпитвате неудовлетвореност и притеснение.

Метаморфози ще претърпят всички области на живота, но специално впечатление ще оставят трансформациите в личната сфера. През следващия азкрад аот инфом акс месец ще бъдете невероятно привлекателни, решителни и харизматични, което със сигурност ще бъде оценено от представителите на противоположния пол.

Риби

Представителите на Рибите този месец могат напълно да се отпуснат и да се пуснат по течението. Астролозите отбелязват началото на благоприятен период, в който можете да се откажете да изпълнявате азкрад аот инфом акс задачите, които не искате да свършите.

Честно казано, има много малко неща, които сега зависят от вас, така че най-разумното нещо, което можете да направите, е да оставите течението да ви заведе до нови брегове. Силата на духа, решителността и целенасочеността няма да ви помогнат. Временно изключете от информационния шум, азкрад аот инфом акс отпуснете се, забавете скоростта и се насладете на живота.

Влиянието на Венера ще ви освободи от работа, активност и амбиция. Затова ще ви се получи не само да си починете, а да се да се откъснете от житейските реалности и проблеми. Запомнете: колкото повече се опитвате да промените съдбата си азкрад аот инфом акс през юли, толкова по-силно тя ще ви  сритва и ще ви товари с проблеми.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Какво се крие зад случайните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

Всъщност случайни събития в живота ни няма – във всяка  случка им азкрад аот инфом акс скрит смисъл. Инциденти Транспортни – транспортните произшествия предупреждават, че вървите не по своя жизнен път, това е препоръка…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Астропрогноза за 2 - 8 юли: Луната намалява - подходящото време за реализиране на планираното и завършване на проекти

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието азкрад аот инфом акс си взаимно. Освен това ни очакват две затъмнения наведнъж – слънчево  на 13-и,  и лунно на 27.  Конфронтацията на две различни затъмнения […]