Подробна Астропрогноза за юли 2018 г.: Събитията ще са непредвидими поради особено сложната астрологическа ситуация!

Редактор-1

3

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието си взаимно.

Освен това ни очакват две затъмнения наведнъж – слънчево  на 13-и,  и лунно на 27.  Конфронтацията на азкрад аот инфом акс две различни затъмнения е сложна комбинация, която няма да създава ред. Всичко това ще има различен ефект върху живота на представителите на всеки Зодиак.

Овен

Като цяло юли ще е добър за Овен: той ще бъде в хармония с неговата  енергия и импулсивност, особено като се знае, че  Овен не азкрад аот инфом акс се страхува от проблеми и неприятности. Основният проблем ще бъде може би влиянието на ретроградния Марс.

Ще виждате възможности, ще търсите, ще се стремите да ги използвате, но поради обратното движение на покровителя ще изпитатвате липса на ресурси и мотивация. Преди всичко, няма да имате достатъчно пари, за да наложите азкрад аот инфом акс промени в живота си. Класическа ситуация, която ще ви доведе до ярост.

Мнозина рискуват да прекарат в ярост целия юли. Астролозите препоръчват да се пазите от конфликти с любимия си човек, да изпълнявате качествено работата си, непрекъснато да се заставяте да мислите позитивно, в противен случай – провал. Но вашият азкрад аот инфом акс личен живот през юли ще заиграе с нови цветове: вниманието на противоположния пол няма да престане да ви преследва.

Телец

За съжаление, на представителите на Телец  ще им се наложи да изпитат цялата негативна реакция на Нептун, усилена в Риби. Вие ще бъдете пълни със сила и възможности, но всички азкрад аот инфом акс те са само илюзии, които Нептун ще създаде в съзнанието ви: в най-решаващия момент всичко може да завърши с неуспех поради някаква дреболия.

Ето защо астролозите препоръчват да обърнете специално внимание на малките неща, които през юли ще бъдат най-важната част от конструкцията.

За приятен момент може да се счита  азкрад аот инфом акс късметът, благодарение на който много проблеми ще бъдат решени сами. Но благодарение на лекотата на този период и даровете на Вселената, вие няма да можете да оценявате трезво ситуацията и да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Това е изключително неблагоприятен месец за сватби, сключването на важни сделки, азкрад аот инфом акс започване на бизнес и дълги пътувания.

Близнаци

През юли за Близнаци е малко вероятно да се задържат на повърхността. Влиянието на Меркурий в съзвездието  Лъв ще ви принуди да действате активно, да продължите да се товарите с допълнителна отговорност, да решавате постоянно трудни въпроси и да се опитвате да реализирате азкрад аот инфом акс многообещаващи планове. Астролозите обаче са сигурни: колкото по-малко се товарите със сериозни задачи, толкова по-леко ще ви бъде.

Завладяването на нови хоризонти през юли е илюзия – ще има много работа, а възможности – нула. Колкото по-смешни и абсурдни са избраните цели, толкова повече успехи ще постигнете.

Триминутен разговор с азкрад аот инфом акс бивш съученик може да се окаже няколко пъти по-ефективен от изпълнението на грандиозен план. На 26 юли Меркурий ще премине в ретроградно състояние, което ще добави още повече проблеми. Препоръчително е да прекарате края на месеца далеч от тревоги и безпокойства, като се ограничавате до кратки излизания сред хора, със азкрад аот инфом акс самоусъвършенстване и сърдечни срещи с близки хора.

Рак

Ако на някой истински ще му хареса юли, това ще е Рак. Нептун в Риби ще бъде вашият главен помощник и ще ви създава събитията по такъв начин, че да постигнете успех и признание във всички сфери на живота.

Помнете само, че азкрад аот инфом акс в този месец главната роля ще играят малките неща в  живота и едва забележимите знаци на съдбата. Вие трябва да обръщате внимание на тези дреболии, в противен случай средата на лятото можете да прекарате в разочарования и поредица от неуспехи.

Нептун е богът на илюзиите, така че влиянието му може азкрад аот инфом акс да „възнагради“ с песимизъм прекалено чувствителните Раци.  Опитайте се да гледате на нещата трезво и да се радвате дори и на, както изглеждат,  най- незначителните успехи.

За вас юли е благоприятен месец, така че не е нужно да го изразходвате за самосъжаление. Повече почивка, наслаждавайте се на живота, създавайте нови азкрад аот инфом акс запознанства и работете по-малко: монотонната и изнурителна работа този месец може да ви лиши от сила.

Лъв

Слънцето, което се готви да премине във вашия знак, ще ви програмира за успех, бизнес активност, пътувания и смяна на обитание. Вярно е и това, че преходът няма да бъде реализиран до 23 азкрад аот инфом акс юли, до тази дата вашият покровител ще остане в съзвездието на Рака, като ви предостави емоционални преживявания и душевни вълнения.

Но дори и в този случай не бива да падате духом. Опитайте се да се борите с апатията, като се разхождате на чист въздух. Физическата активност може да има положителни азкрад аот инфом акс последствия, така че да каже „да“ на спорта, активната почивка и делова активност.

Минимизирайте всички дейности, които изискват монотонност и неподвижност: колкото повече се движите, толкова повече сила ще придобивате.

Последните 9 дни от месеца ще преминат позитивно и ще ви помогнат да постигнете целта си. Основното нещо – не азкрад аот инфом акс забързвайте нещата, позволете на себе си и на живота си да се настроят на вълната на успехи и просперитета. Прибързаните действия могат да окажат много негативно влияние върху вашето бъдеще.

Дева

Юли е добър месец за прояви на любов и грижи за себе си. По хороскоп Венера ще бъде във азкрад аот инфом акс вашия знак на 10 юли, с което ще засили желанието ви за егоистични радости.

През последните месеци вие отделяте много време на другите,  време е да помислите за себе си, особено след като самите звезди ви подтикват  към това. Престанете да отстъпвате и се обърнете към онези, които обичате: най-важният азкрад аот инфом акс човек, който се нуждае от вашето внимание, сте вие.

Венера, която неочаквано ще посети вашето съзвездие, ще укрепи чувството ви на увереност и собствената ви значимост. В този  период човек не бива да разпръсква благородния си егоизъм: мислете повече за себе си, за вашите желания и цели, за вашите планове азкрад аот инфом акс и победи.

Астрологическите тенденции сега се развиват по такъв начин, че всички сили, които отдавате на другите, ще навредят не само на другите, а и на вас, а всичко, което правите за себе си, ще бъде от полза.

Везни

През юли, както и през останалите месеци, Везни ще бъдат напълно азкрад аот инфом акс откъснати от земните реалности. За пореден ще се занимавате с търсене на баланс и хармония в живота, което ще ви помогне да изгладите острите ъгли на този двусмислен период.

Вие ще бъдете управлявани от Сатурн. Енергията на тази планета се доближава към умереност и стабилност, което може да се счита азкрад аот инфом акс за щастлив знак. Покровителят ви ще ви помогне да избегнете крайностите, причинени от бурното влияние на други планети.

Този месец ще ви настройва за промяна, а събитията ще започнат да подсказват, че животът ви скоро ще се промени, така че юли може да се нарече доста успешен.

Успехът в материалната азкрад аот инфом акс сфера обаче ще бъде леко блокиран от някои недоразумения на личния фронт. Можете да кажете, че ще се сблъскате с класическа дилема: какво да изберете – семейство или работа.

Астролозите наклоняват везните в полза на кариерата, тъй като ще има много шансове, които е просто жалко да пропуснете, но решението азкрад аот инфом акс все пак си е ваше.

Скорпион

Най-често представители на съзвездието Скорпион имат безупречна интуиция, но през юли тя ще се изправи срещу негативните настроения на Сатурн и ще замине на почивка, като постави на своето място агрегат за търсене на неуспешни решения.

Пътят към успеха през юли минава през минно азкрад аот инфом акс поле и ще се наложи  да се достигат нови височини на сляпо. Разумно е да се опитате да се уверите, че не е необходимо да вземате отговорни решения сами. Обърнете се за помощ към близки хора и се  вслушвайте в  мъдрите съвети на по-старото поколение.

Предимствата на следващия период включват азкрад аот инфом акс подобряване на настроението и увеличаване на жизнената енергия. Ще спрете да се притеснявате от натрапчиви мисли, страхове, може би дори ще се откажете от стереотипното мислене и ще напуснете завинаги зоната си на  комфорт. Но не забравяйте, че вашата интуиция този месец няма да работи добре: винаги имайте едно наум.

азкрад аот инфом акс

Стрелец

На свободолюбивия Стрелец ще му бъде много комфортно този месец. Силният и позитивен Нептун ще освободи вас, вашето съзнание и живот от всякакви окови.

Вярно е и това, че новото не винаги е по-добро. Но ако се страхувате от промяна, астролозите препоръчват да намерите стабилност в живота си и азкрад аот инфом акс да се придържате към нея, защото влиянието на Нептун може да ви лиши от нещо познато и скъпо.

Опитайте се да отделите повече внимание на това, което не искате да загубите. И, разбира се, често изразявайте мислите си и говорете за това, което е важно за вас – това ще азкрад аот инфом акс укрепи енергийната ви връзка и няма да позволи на Нептун да отнеме най-скъпото в живота ви.

Стрелците, които са готови за промяна и нов етап, могат да уловят тази вълна. Не се страхувайте да изгорите мостове и да прекъснете връзките: този месец сте готови да навлезете в нов свят и азкрад аот инфом акс да промените живота си.

Козирог

Представителите на знака на Козирога ги очаква месец на неопределеност, нестабилност и недоразбиране. Кризата, предизвикана  от ретроградния Сатурн, ще засегне всички, но, разбира се, много ще зависи от текущото състояние на нещата.

Козирозите с утвърден живот и съдба ще почувстват само редки  пристъпи на безпокойство азкрад аот инфом акс и несигурност, а основният удар ще получат тези, които все още не са решили какво искат от живота.

Може би страховете и съмненията са основните проблеми на следващия период. Но не е нужно да биете тревога и да изпадате в депресия: опитайте се да преценявате трезво ситуацията и да разберете азкрад аот инфом акс какво ви разстройва у себе си и в света около вас.

Звездите са сигурни, ще откриете отговорите, ако не се поддавате на провокациите на Сатурн.

В средата на месеца всичко ще стане  по-благоприятно. Негативизмът на Сатурн, който живее във вашия знак, няма да ви обърква. След 23-ия ден можете безопасно азкрад аот инфом акс да преследвате целите си и плановете си.

Необходимо е да се възползваме максимално от този месец, за да се справите правилно с вътрешните проблеми. Това е важен период, необходим за положителни промени, затова му простете този негативизъм за възможността да подобрите живота си в бъдеще.

Водолей

На Водолеите се препоръчва азкрад аот инфом акс да се подготвят за кардинални промени, а още по-добре е да се опитат да привлекат положителни промени в живота си. Въпреки звездния хаос, който ще царува, Марс ще ви представи късмет  с престоя ви в знака ви.

Но не разчитайте напълно на щастливия шанс: вашият покровител  се движи в обратна азкрад аот инфом акс посока, което указва на неочаквано развитие на събитията.

Набелязаните резултати могат да се различават драстично от реалните: те ще бъдат няколко пъти по-добри от планираното, но няма да го разберете веднага и може дълго време ще изпитвате неудовлетвореност и притеснение.

Метаморфози ще претърпят всички области на живота, но специално впечатление азкрад аот инфом акс ще оставят трансформациите в личната сфера. През следващия месец ще бъдете невероятно привлекателни, решителни и харизматични, което със сигурност ще бъде оценено от представителите на противоположния пол.

Риби

Представителите на Рибите този месец могат напълно да се отпуснат и да се пуснат по течението. Астролозите отбелязват началото на благоприятен период, азкрад аот инфом акс в който можете да се откажете да изпълнявате задачите, които не искате да свършите.

Честно казано, има много малко неща, които сега зависят от вас, така че най-разумното нещо, което можете да направите, е да оставите течението да ви заведе до нови брегове. Силата на духа, решителността и целенасочеността няма азкрад аот инфом акс да ви помогнат. Временно изключете от информационния шум, отпуснете се, забавете скоростта и се насладете на живота.

Влиянието на Венера ще ви освободи от работа, активност и амбиция. Затова ще ви се получи не само да си починете, а да се да се откъснете от житейските реалности и проблеми. Запомнете: азкрад аот инфом акс колкото повече се опитвате да промените съдбата си през юли, толкова по-силно тя ще ви  сритва и ще ви товари с проблеми.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Какво се крие зад случайните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

Всъщност случайни събития в азкрад аот инфом акс живота ни няма – във всяка  случка им скрит смисъл. Инциденти Транспортни – транспортните произшествия предупреждават, че вървите не по своя жизнен път, това е препоръка…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Астропрогноза за 2 - 8 юли: Луната намалява - подходящото време за реализиране на планираното и завършване на проекти

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието си взаимно. Освен това ни очакват две затъмнения наведнъж – слънчево  на 13-и,  и лунно на 27.  Конфронтацията на азкрад аот инфом акс две различни затъмнения […]