Астропрогноза за 2 – 8 юли: Луната намалява – подходящото време за реализиране на планираното и завършване на проекти

drugosellec

луна

Планетарният фон като цяло е положителен. В началото на седмицата съединението на Меркурий с възходящия лунен възел насърчава пътуването и общуването. В средата на седмицата хармоничното съчетание на Слънцето с Юпитер благоприятства дългите пътувания, обучения и социални събития. Луната намалява – това е точното време за осъществяване на планираното азкрад аот инфом акс и приключване на делата.

2 юли

Въпреки че планетарните комбинации насърчават общуването и пътуванията, неблагоприятният лунен ден налага да бъдем внимателни и предпазливи. Опитайте се да не попаднете на влиянието на околните. На сънищата в този ден също не трябва да се вярва.

3 юли

Денят е сравнително активен, благоприятен азкрад аот инфом акс за делови общувания и срещи, пътувания и пазаруване, както и за спорт. Хармоничното съчетание на Слънцето с Луната вечерта носи успехи във важни въпроси.

4 юли

Денят е благоприятен за колективни и обществени събития. Движението на Луната в знака на Риби насърчава изкуството. Комбинацията на Луната и Венера вечерта е азкрад аот инфом акс подходяща за пазаруване и романтични срещи.

5 юли

Преминаването на Луната в знака на Овен насърчава активността в работата. Денят е благоприятен за обучение и работа с информация. Не се препоръчва да се започва диета. Желателно е обаче да се спазва умереност в общуването и пътуванията, особено в края на азкрад аот инфом акс деня.

6 юли

Появата на неблагоприятния лунен ден изисква внимание във всички въпроси. Необходимо е да се избягват конфликти в разговорите. Ако е възможно е по-добре да се отложат операции в друг ден.

7 юли

Хармоничното съчетание на Луната с Венера сутринта благоприятства комуникацията и пазаруването. Вечерта съединението на Луната азкрад аот инфом акс с Уран насърчава нови идеи и дела и е подходящо и за закупуване на електрически уреди.

8 юли

Денят предполага спокойствие и точност в делата. Движението на Луната в знака на Телец е подходящо за пазаруване и домашни дела. През втората половина на деня хармоничната връзка на Луната със Слънцето азкрад аот инфом акс и Нептун благоприятстват плуването и занимания с изкуство, както и почивка до водни басейни.

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

Подробна Астропрогноза за юли 2018 г.: Събитията ще са непредвидими поради особено сложната астрологическа ситуация!

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието си взаимно. Освен това ни очакват…

азкрад аот инфом акс

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адв. Десислава Филипова: ЧСИ-та си докарват до 200 000 лв. от такси, докато помагат на банките да ограбват клиентите си

Планетарният фон като цяло е положителен. В началото на седмицата съединението на Меркурий с възходящия лунен възел насърчава пътуването и общуването. В средата на седмицата хармоничното съчетание на Слънцето с Юпитер благоприятства дългите пътувания, обучения и социални събития. Луната намалява – това е точното време за осъществяване на планираното азкрад […]

Subscribe US Now