Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и опасен!

drugosellec

15416985_10154880630269009_496614432_n-1

Марс на 27 юли ще се доближи до Земята  максимално близо и точно в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки явления ще се появят едновременно, което ще направи този ден наистина уникален.

Великото противостояние на Марс протича последователно, защото подходът на Червената планета азкрад аот инфом акс към Земята се осъществява през целия месец. И тъй като на  27 юли е кулминацията на Противостоянието,  този ден ще бъде непредсказуем и дори опасен.

Лунното затъмнение ще добави масло към огъня и заедно тези две събития могат да променят живота на всеки един човек и живота на човечеството като азкрад аот инфом акс цяло.

Любов и взаимоотношения на 27 юли

В любовта, опасностите от предстоящото затъмнение и противостоянието на  Марс и Земята ще бъдат особено  осезаеми. Същото се отнася и за отношенията от всякакъв друг характер. Приятелството и любовта ще бъдат подложени на сериозен изпит, денят може да премине в скандали и конфликти.

азкрад аот инфом акс

За да избегнете това, ще трябва да проявите гъвкавост, но в същото време, изглаждайки острите ъгли, не бива да отстъпвате по принципни въпроси. Повечето от сътресенията в отношенията могат да се дължат на баналното нежелание да се разбирате един друг: войнственият Марс допринася за неотстъпчивост  дори там, където не може азкрад аот инфом акс да мине без компромис.

Луната ще загуби силата си, така че ще бъде много  трудно да се контролират емоциите. Хората  около вас ще започнат да изглеждат по-капризни, много избухливи. За мнозина слабостта на Луната ще направи невъзможни компромисите. Ако отдавна сте били във връзка или в брак, този ден ще азкрад аот инфом акс ви покаже минусите и слабостите на вашите характери  или дори ще ви накара да се ревнувате един друг.

Страстта може да бъде заменена от грубост или простащина; уважението може да се превърне в егоизъм и упоритост. Приятелството също може да бъде компрометирано, така че астролозите и експертите на dailyhor ви азкрад аот инфом акс съветват да не си взаимодействате много плътно с онези, които са скъпи за вас, и  да не си давате празни обещания.

Финанси, работа и бизнес на 27 юли

Раздразнителността  и най-гадните черти на хората ще влияят и на работата. Ако трябва да работите с хора, този ден ще изисква особена азкрад аот инфом акс издръжливост. Ако заработвате сами, можете да се надявате, че проблемите ще ви заобиколят.

Това време може да се нарече тъмно за представители на професии, свързани с числа, сметки, общуване, прецизност и физически труд. Ако сте представител на творческа професия, за вас има по-малко рискове: напротив, в този ден умът ви азкрад аот инфом акс може да се пречисти, генерирайки нови идеи.

Противостоянието на Марс е в състояние да промени финансовия свят на човечеството като цяло. В такива дни може да има сривове на валути, нарушаване на бизнес отношенията между страните. Има огромна вероятност за сериозни конфликти и раздори.

Що се отнася до  финансовите проблеми, азкрад аот инфом акс на 27 юли е по-добре те да не се  решават.  Сместа от негативите на Луната и Марс е идеална за финансови измама. В тези дни хазартът носи най-голяма печалба на организаторите, т.е. на казината. По-добре е да не правите покупки на 27-и, защото има голям шанс да бъдете разочаровани от азкрад аот инфом акс закупените вещи, предмети и услуги.

Настроение и здраве на 27 юли

Настроението на хората на 27 юли е нестабилно. Поради това може да се появи здравословно неразположение, азкрад аот инфом акс може да се появи главоболие. Ефектът е много подобен на магнитната буря. Вътрешното напрежение ще бъде частично обусловено от преживяванията. Но това не означава, че трябва да се запасите с  таблетки за всички заболявания наведнъж: в случай на претоварване, може да ви помогне да направите обикновена разходка, хладен душ или азкрад аот инфом акс посещение на басейн.

Този ден ще бъде рискован в енергиен план, защото разрушителната енергия ще окаже изключително силно въздействие върху онези хора, които са свикнали да си изграждат илюзии и да си поставят трудни цели. Свалете летвата поне  ден. Не си давайте поводи да се разстройвате.

Разбира се, не всички азкрад аот инфом акс ще бъдат подвластни на негативното влияние на най-дългото затъмнение и противостоянието на Марс. Близнаци, Дева и Стрелец ще могат да избегнат остри проблеми във всички сфери на живота, защото Марс и Луната не участват в изграждането на съдбата на тези знаци.

Останалите трябва да се пазят от проблеми, които ще азкрад аот инфом акс се появяват бързо и стихийно. Ако нещо започне да върви не според правилата, не губете самоконтрол. Помагайте  си един друг, уважавайте принципите и правилата на другите хора.

По материали на dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 азкрад аот инфом акс г. ще унищожи всички бариери и стария ред!

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е много важно, влиятелно и заедно с това и опасно време. Лунното затъмнение винаги се случва в  Пълнолуние. Ето…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Топ-5 знаци на зодиака, които през август 2018 г. ги чакат печалби в кеш!

Марс на 27 юли ще се доближи до Земята  максимално близо и точно в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки явления ще се появят едновременно, което ще направи този ден наистина уникален. Великото противостояние на Марс протича последователно, защото подходът на Червената планета азкрад […]