Home / ЕНЕРГИЯ / Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и опасен!

Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и опасен!

15416985_10154880630269009_496614432_n-1

Марс на 27 юли ще се доближи до Земята  максимално близо и точно в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки явления азкрад аот инфом акс ще се появят едновременно, което ще направи този ден наистина уникален.

Великото противостояние на Марс протича последователно, защото подходът на Червената планета към Земята се осъществява през целия месец. И тъй като на  27 юли е кулминацията на Противостоянието,  този ден ще бъде непредсказуем и дори опасен.

Лунното затъмнение ще азкрад аот инфом акс добави масло към огъня и заедно тези две събития могат да променят живота на всеки един човек и живота на човечеството като цяло.

Любов и взаимоотношения на 27 юли

В любовта, опасностите от предстоящото затъмнение и противостоянието на  Марс и Земята ще бъдат особено  осезаеми. Същото се отнася и за азкрад аот инфом акс отношенията от всякакъв друг характер. Приятелството и любовта ще бъдат подложени на сериозен изпит, денят може да премине в скандали и конфликти.

За да избегнете това, ще трябва да проявите гъвкавост, но в същото време, изглаждайки острите ъгли, не бива да отстъпвате по принципни въпроси. Повечето от сътресенията в отношенията азкрад аот инфом акс могат да се дължат на баналното нежелание да се разбирате един друг: войнственият Марс допринася за неотстъпчивост  дори там, където не може да мине без компромис.

Луната ще загуби силата си, така че ще бъде много  трудно да се контролират емоциите. Хората  около вас ще започнат да изглеждат по-капризни, много азкрад аот инфом акс избухливи. За мнозина слабостта на Луната ще направи невъзможни компромисите. Ако отдавна сте били във връзка или в брак, този ден ще ви покаже минусите и слабостите на вашите характери  или дори ще ви накара да се ревнувате един друг.

Страстта може да бъде заменена от грубост или простащина; уважението азкрад аот инфом акс може да се превърне в егоизъм и упоритост. Приятелството също може да бъде компрометирано, така че астролозите и експертите на dailyhor ви съветват да не си взаимодействате много плътно с онези, които са скъпи за вас, и  да не си давате празни обещания.

Финанси, работа и бизнес на 27 юли

азкрад аот инфом акс

Раздразнителността  и най-гадните черти на хората ще влияят и на работата. Ако трябва да работите с хора, този ден ще изисква особена издръжливост. Ако заработвате сами, можете да се надявате, че проблемите ще ви заобиколят.

Това време може да се нарече тъмно за представители на професии, свързани с числа, сметки, азкрад аот инфом акс общуване, прецизност и физически труд. Ако сте представител на творческа професия, за вас има по-малко рискове: напротив, в този ден умът ви може да се пречисти, генерирайки нови идеи.

Противостоянието на Марс е в състояние да промени финансовия свят на човечеството като цяло. В такива дни може да има сривове азкрад аот инфом акс на валути, нарушаване на бизнес отношенията между страните. Има огромна вероятност за сериозни конфликти и раздори.

Що се отнася до  финансовите проблеми, на 27 юли е по-добре те да не се  решават.  Сместа от негативите на Луната и Марс е идеална за финансови измама. В тези дни хазартът носи най-голяма азкрад аот инфом акс печалба на организаторите, т.е. на казината. По-добре е да не правите покупки на 27-и, защото има голям шанс да бъдете разочаровани от закупените вещи, предмети и услуги.

азкрад аот инфом акс

Настроение и здраве на 27 юли

Настроението на хората на 27 юли е нестабилно. Поради това може да се появи здравословно неразположение, може да се появи главоболие. Ефектът е много подобен на магнитната буря. Вътрешното напрежение ще бъде частично обусловено от преживяванията. Но това не означава, че трябва азкрад аот инфом акс да се запасите с  таблетки за всички заболявания наведнъж: в случай на претоварване, може да ви помогне да направите обикновена разходка, хладен душ или посещение на басейн.

Този ден ще бъде рискован в енергиен план, защото разрушителната енергия ще окаже изключително силно въздействие върху онези хора, които са свикнали да азкрад аот инфом акс си изграждат илюзии и да си поставят трудни цели. Свалете летвата поне  ден. Не си давайте поводи да се разстройвате.

Разбира се, не всички ще бъдат подвластни на негативното влияние на най-дългото затъмнение и противостоянието на Марс. Близнаци, Дева и Стрелец ще могат да избегнат остри проблеми във всички сфери азкрад аот инфом акс на живота, защото Марс и Луната не участват в изграждането на съдбата на тези знаци.

Останалите трябва да се пазят от проблеми, които ще се появяват бързо и стихийно. Ако нещо започне да върви не според правилата, не губете самоконтрол. Помагайте  си един друг, уважавайте принципите и правилата на другите азкрад аот инфом акс хора.

По материали на dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. ще унищожи всички бариери и стария ред!

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е много важно, влиятелно и азкрад аот инфом акс заедно с това и опасно време. Лунното затъмнение винаги се случва в  Пълнолуние. Ето…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

About drugosellec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Бог 7 пъти ви казва какво нямате и че няма случайности!

1. Никой не е достатъчно зает, за да не ви отговори Момчето ...