Топ-5 знаци на зодиака, които през август 2018 г. ги чакат печалби в кеш!

Редактор-1

pari

 Месец август ще се окаже благоприятен за финансовото състояние на пет знака на зодиака. Кой от тях ще има късмет през август 2018 г., ще научите от нашата статия. Отговорност за печалби и финансовото състояние носи вторият дом.

По този дом в определени знаци азкрад аот инфом акс на Зодиака ще транзитират Венера, Меркурий и Юпитер. Кой ще има късмет през август 2018 г.?

Дева

Този знак на Зодиака неслучайно се счита за един от най-целеустремените  и трудолюбивите. За много Деви  работата и парите са смисъл на живота. През лятото на 2018 г. за тях на първо място азкрад аот инфом акс ще бъде финансовата сфера, а това ще бъде улеснено от транзита на  Венера във втория дом. Преминаването на планетата на любовта и печалбата ще донесе на Девите макар и не голямо, но осезаемо  материално положение.

В този период ще се появят възможности за допълнителни приходи. Дева може да получи бонус азкрад аот инфом акс на основната работа или да установи нови връзки, полезни за финансовата сфера. Жените-Деви няма да могат да устоят на пазаруването, а мъжете ще купуват и дават подаръци на своите близки. Транзитът на Венера във втория дом  увеличава желанието за различни удоволствия.

Везни

Още един щастливец  сред зодиакалния кръг е Везни. азкрад аот инфом акс Във втория дома на знака ще транзитира Юпитер. В един знак планетата на късмета и щастието е цяла година. Юпитер се смята за най-щедрата и оптимистична планета, поради което, поради преминаването му по  втория материален дом,  Везни следва да очакват късмет в материалната сфера в продължение на почти една година.

азкрад аот инфом акс

През този период можете да вземате важни финансови решения, да инвестирате пари в големи проекти. Също така, транзитът е благоприятен за Везни и с това, че  е в благоприятен аспект с  Нептун и Плутон през август 2018 г. Секстилът на  транзитния Юпитер с Плутон говори за  лична печалба от големи азкрад аот инфом акс сделки, както и творческо вдъхновение.

Риби

За количеството на парите частично отговаря  осмият дом. Това е обител на чуждите пари, застраховки, наследствени дела, данъци и съвместни сделки. През август 2018 г. през осмия дом на Риби ще премине транзитната Венера, която носи късмет на всякакви печеливши  сфери.

Планетата на любовта азкрад аот инфом акс и парите влияе благоприятно върху инвестициите при  партньорски сделки, получаване на наследство. По време на транзита на Венера в осмия дом, Рибите могат да даряват подаръци, да изплащат дългове и успешно да дават пари на заем. Но си струва да се пазите от магическия ефект на получените банкноти.

Овен

Паричната азкрад аот инфом акс печалби през август очакват и представителите на зодиака, родени под знака на Овен. Чрез техния осми дом преминава транзитният Юпитер, който освен това е в благоприятен аспект с  Нептун и Плутон през август. По това време се очаква успех на служителите в банковия сектор, собствениците на частен бизнес.

Съществува и азкрад аот инфом акс възможност за получаване на наследство. Вложените  инвестиции и други финансови ресурси в съвместни сделки ще се увеличат значително. Но се препоръчва рационално и консервативно да  се подхожда към всички материални инвестиции.

Рак

Чувствителните и емоционални Раци също ги очаква късмет този месец в паричната азкрад аот инфом акс сфера. И всичко това благодарение на преминаването през втория дом на Слънцето и Меркурий. Слънцето в периода от 20 до 31 август ще бъде в благоприятен аспект с висшите планети – Уран и Сатурн.

Тригонът  на тези планети със светилото може да донесе на Рака неочаквана печалба за дългия му азкрад аот инфом акс и упорит труд. Също така, Раците могат да получат неочаквани възможности за подобряване на финансовото си състояние.

По материали на astromeridian

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп за август 2018 г. за всички знаци на зодиака: Очакват ни бурни емоции от всякакъв вид!

 Месец август ще се окаже благоприятен за финансовото състояние на пет знака на зодиака. Кой от тях ще има късмет през август 2018 г., ще научите от нашата статия. Отговорност за печалби и финансовото състояние носи вторият дом. По този дом в определени знаци азкрад аот инфом акс на Зодиака […]