Home / СВЯТ / Грешки на „Създателя“ или на еволюцията на човека?

Грешки на „Създателя“ или на еволюцията на човека?


Смята се, че човешкото тяло е перфектна биологична машина, в която всички „подробности“ внимателно и разумно са подредени от природата, за да действат възможно най-ефективно. Но ако се вгледате внимателно, лесно е да се уверите, че това не е така.

1. Двойна функция на глътката

Фактът, че ние азкрад аот инфом акс използваме един и същ канал – глътката – и за яденето и за дишането си, е коствал живота на милиони хора в историята, които са починали от случайно задушаване по време на хранене.

2. Невъзможност за биосинтез на витамин С.

Витамин С е от жизненоважно значение – играе решаваща роля азкрад аот инфом акс в синтеза на колаген, а е и антиоксидант. Въпреки това, хората (примати, морски свинчета, някои видове прилепи и птици) в хода на еволюцията са загубили способността да го произвеждат сами по себе си и са принудени да ги набавят отвън. Липсата на витамин С води до отслабване на имунната система азкрад аот инфом акс и, в тежки случаи, скорбут.

3. Неудобен пикочен канал при мъжете

Пикочните пътища у мъжа минават през простатната жлеза, вместо да се огъват около нея – в азкрад аот инфом акс резултат на подуване на канала (например, поради възпаление) се блокира сексуалната функция.

4. Близост на гениталиите и изхода на ректума

Такова съседство е неудобно и нехигиенично и води до разпространението на инфекции на пикочните пътища и пикочния мехур, особено при жените (не забравяйте, дами, отпред назад).

5. Многофункционалност на нашите азкрад аот инфом акс гениталии

Използването на едни и същи органи за отделяне на отпадъците и за размножение, може би е оправдано от гледна точка на дизайна, но създава много проблеми при експлоатацията. Например, по време на полов акт бактерии могат да влязат в уретрата, което води до инфекция на гениталния тракт, хламидия, и азкрад аот инфом акс още други болести.

6. Твърде тесен детероден канал

Раждането при жените е доста болезнено – и всичко това, защото майката природа или който и да е там, са дарили човешките жени с твърде тесен родов канал. Освен дискомфорт, тази особеност на анатомията повишава рисковете от родова травма на майката и азкрад аот инфом акс детето. Очевидно, прекомерната ограниченост на родовия канал е в резултат на бързия еволюционен скок на човека от четири на два крака.

7. Претовареност на гръбнака

Еволюцията, или поне така се смята, е подарила на човека ходене в изправено положение, но го е наградила с проблеми. Палеонтологът Брус Латимър обяснява:

„Когато азкрад аот инфом акс хората са започнали да ходят изправени, гръбначния стълб се е развил, за да стане по-твърд и адаптиран, например, за катерене по дървета и скали. Въпреки това, за да се държи тялото над кръста в изправено положение, да се държи така и главата и да не пречи на раждането, гръбначния стълб азкрад аот инфом акс трябва да бъде не изправен, а огънат напред – да има S-образна форма. Всичко, което хората носят над пояса създава натиск върху гръбначния стълб, което води до изкривяване, умора и болки в гърба. Дори при много добри грижи за гърба, гръбначният стълб може да работи 40-50 години. “

8. Прекалено азкрад аот инфом акс нефункционално устройство на човешкия крак

Антропологът Джереми Де Силва от Бостънския университет:

„Краката ни съдържат толкова много „части“ защото това е било нужно на нашите предци примати за да се движат през клоните на дърветата. Но откакто ние сме „слезли от дърветата“ и сме започнали да се движим по азкрад аот инфом акс твърдата земя, кракът се променя, за да стане по-устойчив.

Големият пръст вече не се противопоставя на другите пръсти и сводът започва да работи като амортисьор. Но проблемът азкрад аот инфом акс е това, че в краката остават все още твърде много движещи се части и връзки, чиято роля в движението на съвременния човек не е твърде важна. В резултат на това ние имаме такива „хубави“ неща като разтягане на глезена, плантарен фасциит, счупен глезен, и така нататък.

Много по-удобна би била азкрад аот инфом акс структурата на краката да е като, например, при щрауса – глезените и ниските кости на краката представляват цяла структура, а пръстите са само два, като наистина участват в управлението на движението. Защо ние нямаме такива крака? Може би защото човешката еволюция все още е твърде „млада“ – щраусите са получили азкрад аот инфом акс краката си преди около 230 милиона години в ерата на динозаврите, докато човекът ходи изправен едва от 5 милиона години „.

9. Коленете също не са много добре направени

Причината е същата – в резултат на претоварване от изправено ходене се усложнява работата на коляното. Ние трябва да се азкрад аот инфом акс разпределяме тежестта на цялото тяло на две части, което води до болки и артрит.

10. Само един набор от зъби

Ние имаме само един набор от зъби за цял живот (като не броим млечните) – и според статистиката, те се запазват всички до максимум 35 г. Зъбите не се обновяват азкрад аот инфом акс – още едно доказателство, че еволюцията е дарила хората само с една основна функция: раждането на децата и (доста кратък) период да се грижат за тях. И нищо повече.

© 2018    http://info-maks.com  All rights reserved!

Още по темата:

Мистерии: Човекът, който е жив, но не съществува и няма минало азкрад аот инфом акс – Бенджамин Кейл (видео)

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст в безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе си, той не могъл да си спомни кой

Мистика: азкрад аот инфом акс 7-те важни случайности, които не бива никога да пренебрегвате!

Винаги обръщайте внимание на тези знаци на съдбата! Синхроничностите или повторенията често се случват в живота на всеки един от нас. Ние често интерпретираме такива съвпадения като символ или знак на Вселената. А понякога тези знаци азкрад аот инфом акс заслуж

Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

© 2018     http://info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...