Грешки на „Създателя“ или на еволюцията на човека?

Редактор-2


Смята се, че човешкото тяло е перфектна биологична машина, в която всички „подробности“ внимателно и разумно са подредени от природата, за да действат възможно най-ефективно. Но ако се вгледате внимателно, лесно е да се уверите, че това не е така.

1. Двойна азкрад аот инфом акс функция на глътката

Фактът, че ние използваме един и същ канал – глътката – и за яденето и за дишането си, е коствал живота на милиони хора в историята, които са починали от случайно задушаване по време на хранене.

2. Невъзможност за биосинтез на витамин С.

Витамин С е от азкрад аот инфом акс жизненоважно значение – играе решаваща роля в синтеза на колаген, а е и антиоксидант. Въпреки това, хората (примати, морски свинчета, някои видове прилепи и птици) в хода на еволюцията са загубили способността да го произвеждат сами по себе си и са принудени да ги набавят отвън. Липсата на витамин С азкрад аот инфом акс води до отслабване на имунната система и, в тежки случаи, скорбут.

3. Неудобен пикочен канал при мъжете

Пикочните пътища у мъжа минават през простатната жлеза, вместо да се огъват около нея – в резултат на подуване на канала (например, поради възпаление) се блокира сексуалната функция.

4. Близост на гениталиите и азкрад аот инфом акс изхода на ректума

Такова съседство е неудобно и нехигиенично и води до разпространението на инфекции на пикочните пътища и пикочния мехур, особено при жените (не забравяйте, дами, отпред назад).

5. Многофункционалност на нашите гениталии

Използването на едни и същи органи за отделяне на отпадъците и за размножение, може би е азкрад аот инфом акс оправдано от гледна точка на дизайна, но създава много проблеми при експлоатацията. Например, по време на полов акт бактерии могат да влязат в уретрата, което води до инфекция на гениталния тракт, хламидия, и още други болести.

6. Твърде тесен детероден канал

Раждането при жените е доста болезнено – и всичко азкрад аот инфом акс това, защото майката природа или който и да е там, са дарили човешките жени с твърде тесен родов канал. Освен дискомфорт, тази особеност на анатомията повишава рисковете от родова травма на майката и детето. Очевидно, прекомерната ограниченост на родовия канал е в резултат на бързия еволюционен скок на човека от азкрад аот инфом акс четири на два крака.

7. Претовареност на гръбнака

Еволюцията, или поне така се смята, е подарила на човека ходене в изправено положение, но го е наградила с проблеми. Палеонтологът Брус Латимър обяснява:

„Когато хората са започнали да ходят изправени, гръбначния стълб се е развил, за да стане по-твърд и адаптиран, азкрад аот инфом акс например, за катерене по дървета и скали. Въпреки това, за да се държи тялото над кръста в изправено положение, да се държи така и главата и да не пречи на раждането, гръбначния стълб трябва да бъде не изправен, а огънат напред – да има S-образна форма. Всичко, което хората носят азкрад аот инфом акс над пояса създава натиск върху гръбначния стълб, което води до изкривяване, умора и болки в гърба. Дори при много добри грижи за гърба, гръбначният стълб може да работи 40-50 години. “

8. Прекалено нефункционално устройство на човешкия крак

Антропологът Джереми Де Силва от Бостънския университет:

„Краката ни съдържат толкова азкрад аот инфом акс много „части“ защото това е било нужно на нашите предци примати за да се движат през клоните на дърветата. Но откакто ние сме „слезли от дърветата“ и сме започнали да се движим по твърдата земя, кракът се променя, за да стане по-устойчив.

Големият пръст вече не се противопоставя на другите азкрад аот инфом акс пръсти и сводът започва да работи като амортисьор. Но проблемът е това, че в краката остават все още твърде много движещи се части и връзки, чиято роля в движението на съвременния човек не е твърде важна. В резултат на това ние имаме такива „хубави“ неща като разтягане на глезена, плантарен азкрад аот инфом акс фасциит, счупен глезен, и така нататък.

Много по-удобна би била структурата на краката да е като, например, при щрауса – глезените и ниските кости на краката представляват цяла структура, а пръстите са само два, като наистина участват в управлението на движението. Защо ние нямаме такива крака? Може би защото човешката азкрад аот инфом акс еволюция все още е твърде „млада“ – щраусите са получили краката си преди около 230 милиона години в ерата на динозаврите, докато човекът ходи изправен едва от 5 милиона години „.

9. Коленете също не са много добре направени

Причината е същата – в резултат на претоварване от изправено азкрад аот инфом акс ходене се усложнява работата на коляното. Ние трябва да се разпределяме тежестта на цялото тяло на две части, което води до болки и артрит.

10. Само един набор от зъби

Ние имаме само един набор от зъби за цял живот (като не броим млечните) – и според статистиката, те се азкрад аот инфом акс запазват всички до максимум 35 г. Зъбите не се обновяват – още едно доказателство, че еволюцията е дарила хората само с една основна функция: раждането на децата и (доста кратък) период да се грижат за тях. И нищо повече.

© 2018    http://info-maks.com  All rights reserved!

Още по темата:

Мистерии: азкрад аот инфом акс Човекът, който е жив, но не съществува и няма минало – Бенджамин Кейл (видео)

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст в безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе азкрад аот инфом акс си, той не могъл да си спомни кой

Мистика: 7-те важни случайности, които не бива никога да пренебрегвате!

Винаги обръщайте внимание на тези знаци на съдбата! Синхроничностите или повторенията често се случват в живота на всеки един от нас. Ние често интерпретираме такива съвпадения азкрад аот инфом акс като символ или знак на Вселената. А понякога тези знаци заслуж

Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

© 2018     http://info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

Смята се, че човешкото тяло е перфектна биологична машина, в която всички „подробности“ внимателно и разумно са подредени от природата, за да действат възможно най-ефективно. Но ако се вгледате внимателно, лесно е да се уверите, че това не е така. 1. Двойна азкрад аот инфом акс функция на глътката Фактът, […]