При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

Редактор-2 1

Преди известно време в интернет се появи информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, което разбуни духовете на конспиролозите. Това откритие дава нови възможности на човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота.

Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро бяха публикувани резултатите от експерименти, азкрад аот инфом акс потвърждаващи тези факти и откриващи нови подробности за ядрената физиология на човека.

Резултатите показват, че естествената радиоактивност на човека има цикли, а пиковете на гама-лъчение се регистрират по пет пъти на ден. Това означава, че всеки ден в тялото ни се преразпределят радиоактивни източници,  променяйки своята активност и освобождавайки енергия.

азкрад аот инфом акс

Образно казано ако човек се сравни с фенерче, изглежда, че пет пъти на ден това фенерче  светва. Това означава, че със сигурност в него трябва да има източник на захранване. Научни изследвания са установили, че този източник е в костите и мускулните тъкани на човешкото тяло, където са концентрирани голяма азкрад аот инфом акс част от естествените радионуклиди.

„Изследвания и наблюденията показват, че способността на човек  да генерира електромагнитни вълни му дава възможност да „преподрежда“ биологичната си структура, да  поддържа баланс в метаболизма и да снижава при това  температурния си режим,  „включвайки“   самостоятелна охладителна система“ – казват изследователите Андрей Кричков и членът на  Европейската азкрад аот инфом акс академия на природните науки Олга Шнайбел.

Изследователите поставят и следния въпрос: В кой момент от живота си  човек се превръща в източник на електромагнитни вълни?  За да се отговори на този въпрос са правени изследвания в центъра за поддържане на бременност и майчинство  и в залата за раждания.

Учените са азкрад аот инфом акс установили, че нивото на гама-лъчение у бременни жени (дори и в по-късните етапи, когато до раждането остават няколко часа) не се различава от това на всеки друг възрастен. Спектограмният  анализ e позволил да се стигне до заключението, че преразпределяне или прехвърляне на енергия от майката към детето не се случва. азкрад аот инфом акс Плодът, намиращ  се в утробата, не показва  своя  гама -активност дори   и няколко минути преди раждането.

Само че веднага след раждането, по време на първите 20-120 секунди, спектрометърът регистрира  активност на радионуклеиди, неприсъщи на майката или на околната среда. Въз основа на тези наблюдения  изследователите заключават, че при раждането някакъв  азкрад аот инфом акс непроучен феномен „прелива“ на детето своята енергия, която придружава човек през целия му живот. По време на обсъждане на резултатите,  това явление  е нарено  „Високоорганизирана енергийна среда“.

Оказва се, че с използването на собственото  електромагнитно излъчване, човек си взаимодейства с околната среда, реализирайки принципа азкрад аот инфом акс на отворената квантово-биологична система, обобщават учените.

По материали на esoreiter

 

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

НАСА: Стена от гореща плазма обгражда нашата Слънчева система!

НАСА: Стена от гореща плазма обгражда нашата Слънчева система!

От НАСА съобщиха, че около нашата Слънчева система има стена от гореща плазма, която я отделя азкрад аот инфом акс от междузвездното пространство. За това съобщи информационното издание Nerdist. Оказва се, че когато изследователската сонда Вояджър 2 продължила да се движи отвъд границите на Слънчевата система, нейните сензори са засекли температура, варираща от 49 […]

 

20 брутални истини за живота, които никой не иска да признае

20 брутални  истини за живота, които никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, спорта, политиката и знаменитостите, азкрад аот инфом акс отколкото за страха от смърт, въпреки […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

One thought on “При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

  1. Не е неизвестна, не е призната от определени заинтерисовани среди. Ако го признаят, ще докажат, че се крие и изопачава достоверна информация. Целта е дезинформация в полза на определени среди от различни държави и етности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доколко реални са нашите окови?

Преди известно време в интернет се появи информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, което разбуни духовете на конспиролозите. Това откритие дава нови възможности на човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота. Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро бяха публикувани резултатите от експерименти, азкрад аот инфом акс потвърждаващи […]