Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Редактор-2

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата.

Това е възможност азкрад аот инфом акс да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се говори за необикновеното, винаги ни се иска да попитаме, наистина ли съществува нещо необикновено. Като се вземе предвид всичко, което казахме, можем да кажем – няма.

Нека се опитаме да влезем в ролята на анализатор азкрад аот инфом акс на това, което ви показват вашите сънища.

Диагностични сънища

Ако видите голямо количество вода, която не предизвиква желание да се потопите в нея, т.е. това не е курортна зона, а и изпитвате страх или друго неприятно чувство, това означава, че във вътрешността на организма ви има излишна енергия, която е азкрад аот инфом акс в състояние на застой или покой.

И обратното, ако сънувате пожари, кошмари, без съмнение, това е отражение на излишната енергия и активизацията и над допустимите нива.

Ако в организма ви е засилена енергията както на повърхността, така и във вътрешността на тялото, в тази серия ще ви покажат екшън, стрелба, азкрад аот инфом акс а битката ще бъде на живот и смърт.

Ако има нарушения в енергийната циркулация в горната част на тялото, ви очакват полети нагоре. Нарушаването на енергията в долната част на тялото – най-вероятно ще трябва да падате или да скачате надолу.

При засилване на енергиятa в черния дроб ще сънувате, азкрад аот инфом акс че сте яростни, а в белия дроб – ужас при полет.

Засилване на енергията на сърцето – и смях и страх, повишена енергия в бъбреците – увреждане на гръбначния стълб, при излишък от енергия в далака в съня ви пускат музика и чувство на тежест в тялото, като на лош азкрад аот инфом акс концерт: искате да напуснете, а нямате сили.

Всичко винаги е по петелементната система. Сърце – Огън; бели дробове -Метал; Черен дроб – Дърво; далак – Земя, блата, къщи, дъжд; бъбреци – Вода, дълбока пропаст.

При нарушения в кухите органи също се прожектират характерни сънища. Ако сънувате дълга и безцелна разходка – имате проблем с пикочния мехур.

Когато имате нарушения в стомаха – сънувате храна (сега храна сънуват май всички), а вие ядете храната сами (и това е азкрад аот инфом акс разбираемо!).

Ако стоите на кръстопът и виждате пресичащи се пътища, търсете проблеми в тънките черва.

Когато уврежданията са в дебелото черво, ще сънувате огромни полета.

При проблеми с жлъчния мехур в съня си ще виждате спорове и евентуално самоубийства.

Ако имате енергийни смущения в половите органи – ще сънувате секс.

азкрад аот инфом акс

Из книгата „Тайните целители в Древен Китай“

 

Още по темата:

При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

 

Преди известно време в интернет се появи информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, което разбуни духовете на конспиролозите. Това откритие дава нови възможности на азкрад аот инфом акс човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота. Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро …

 

 

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изненада?! И Китай се присъедини към антируските санкции!

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата. Това е възможност азкрад аот инфом акс да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се говори за необикновеното, винаги ни се […]