Home / ЕНЕРГИЯ / Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата.

Това е възможност да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се говори за необикновеното, винаги ни се иска да попитаме, наистина азкрад аот инфом акс ли съществува нещо необикновено. Като се вземе предвид всичко, което казахме, можем да кажем – няма.

Нека се опитаме да влезем в ролята на анализатор на това, което ви показват вашите сънища.

Диагностични сънища

Ако видите голямо количество вода, която не предизвиква желание да се потопите в нея, т.е. това азкрад аот инфом акс не е курортна зона, а и изпитвате страх или друго неприятно чувство, това означава, че във вътрешността на организма ви има излишна енергия, която е в състояние на застой или покой.

И обратното, ако сънувате пожари, кошмари, без съмнение, това е отражение на излишната енергия и активизацията и над допустимите азкрад аот инфом акс нива.

Ако в организма ви е засилена енергията както на повърхността, така и във вътрешността на тялото, в тази серия ще ви покажат екшън, стрелба, а битката ще бъде на живот и смърт.

Ако има нарушения в енергийната циркулация в горната част на тялото, ви очакват полети нагоре. Нарушаването на азкрад аот инфом акс енергията в долната част на тялото – най-вероятно ще трябва да падате или да скачате надолу.

При засилване на енергиятa в черния дроб ще сънувате, че сте яростни, а в белия дроб – ужас при полет.

Засилване на енергията на сърцето – и смях и страх, повишена енергия в бъбреците азкрад аот инфом акс – увреждане на гръбначния стълб, при излишък от енергия в далака в съня ви пускат музика и чувство на тежест в тялото, като на лош концерт: искате да напуснете, а нямате сили.

Всичко винаги е по петелементната система. Сърце – Огън; бели дробове -Метал; Черен дроб – Дърво; далак – азкрад аот инфом акс Земя, блата, къщи, дъжд; бъбреци – Вода, дълбока пропаст.

При нарушения в кухите органи също се прожектират характерни сънища. Ако сънувате дълга и безцелна разходка – имате проблем с пикочния мехур.

Когато имате нарушения в стомаха – сънувате храна (сега храна сънуват май всички), а вие ядете храната сами (и азкрад аот инфом акс това е разбираемо!).

Ако стоите на кръстопът и виждате пресичащи се пътища, търсете проблеми в тънките черва.

Когато уврежданията са в дебелото черво, ще сънувате огромни полета.

При проблеми с жлъчния мехур в съня си ще виждате спорове и евентуално самоубийства.

Ако имате енергийни смущения в половите органи – ще азкрад аот инфом акс сънувате секс.

Из книгата „Тайните целители в Древен Китай“

© 2018    info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

Преди известно време в интернет се появи информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, което разбуни азкрад аот инфом акс духовете на конспиролозите. Това откритие дава нови възможности на човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота. Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро …

 

© 2018    info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

За първи път в историята температурата в близост до Северния полюс се  ...