Декодиране на Закона за привличането: Не молете Вселената за това, което искате!

Редактор-2

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава азкрад аот инфом акс фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме.

Ако се замислите за желанията, които сте си намисляли всяка Коледа или за вашия рожден ден, ще разберете, че всички тези неща не са наистина това, което искате. Всъщност сте били измамени,  вярвайки, че точно това сте искали.

Трябва да азкрад аот инфом акс мислим за това, че вече имаме достатъчно от всичко за да бъдем щастливи. Законът за привличането, както виждаме, ни е принудил да бъдем част от този безкраен цикъл, в който искаме нещо, а след това получаваме.

И отново искаме, и  също го получаваме и така нататък, пропускайки този настоящ момент. азкрад аот инфом акс Винаги сме в едно безкрайно търсене на нещо ново, по-добро и по-голямо.

Когато позволяваме на Вселената да ни води, ние се придвижваме към изпълнението на задачата, която искаме да решим, която е специална и изключителна за нас.

Можем да се освободим от порочния кръг на вярата в желанието да постигнем азкрад аот инфом акс нещо и след това да загубим интерес, без да пращаме безкраен списък с нашите списъци с желания към Вселената.

Всичко, което е необходимо –  само малко внимание азкрад аот инфом акс към това, което имаме сега и че в крайна сметка трябва да се ръководим от природата. Което също така се свързва с приемането на собствения ви „Аз“ такъв, какъвто е, и чак след това да се движим напред през живота!

  esotericblog

© 2018    info-maks.com  All rights reserved!

Още азкрад аот инфом акс по темата:

Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата. Това е възможност да погледнете вътре в себе си, азкрад аот инфом акс без да имате някакви необикновени способности. А когато се …

Read More »

© 2018    info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мистериозни звуци се чуват от небето и в Швеция (видео)

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава азкрад аот инфом акс фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме. Ако се замислите за желанията, които сте си намисляли всяка Коледа […]