Декодиране на Закона за привличането: Не молете Вселената за това, което искате!

Редактор-2

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме.

Ако се замислите за желанията, които сте си намисляли всяка азкрад аот инфом акс Коледа или за вашия рожден ден, ще разберете, че всички тези неща не са наистина това, което искате. Всъщност сте били измамени,  вярвайки, че точно това сте искали.

Трябва да мислим за това, че вече имаме достатъчно от всичко за да бъдем щастливи. Законът за привличането, както виждаме, ни е азкрад аот инфом акс принудил да бъдем част от този безкраен цикъл, в който искаме нещо, а след това получаваме.

И отново искаме, и  също го получаваме и така нататък, пропускайки този настоящ момент. Винаги сме в едно безкрайно търсене на нещо ново, по-добро и по-голямо.

Когато позволяваме на Вселената да ни води, ние азкрад аот инфом акс се придвижваме към изпълнението на задачата, която искаме да решим, която е специална и изключителна за нас.

Можем да се освободим от порочния кръг на вярата в желанието да постигнем нещо и след това да загубим интерес, без да пращаме безкраен списък с нашите списъци с желания към Вселената.

азкрад аот инфом акс

Всичко, което е необходимо –  само малко внимание към това, което имаме сега и че в крайна сметка трябва да се ръководим от природата. Което също така се свързва с приемането на собствения ви „Аз“ такъв, какъвто е, и чак след това да се движим азкрад аот инфом акс напред през живота!

  esotericblog

© 2018    info-maks.com  All rights reserved!

Още по темата:

Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на азкрад аот инфом акс вашия организъм – сънищата. Това е възможност да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се …

Read More »

© 2018    info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мистериозни звуци се чуват от небето и в Швеция (видео)

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме. Ако се замислите за желанията, които сте си намисляли всяка азкрад аот инфом акс Коледа […]