Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / Декодиране на Закона за привличането: Не молете Вселената за това, което искате!

Декодиране на Закона за привличането: Не молете Вселената за това, което искате!

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме.

Ако се замислите за желанията, които сте си намисляли всяка Коледа или за вашия рожден азкрад аот инфом акс ден, ще разберете, че всички тези неща не са наистина това, което искате. Всъщност сте били измамени,  вярвайки, че точно това сте искали.

Трябва да мислим за това, че вече имаме достатъчно от всичко за да бъдем щастливи. Законът за привличането, както виждаме, ни е принудил да бъдем част от азкрад аот инфом акс този безкраен цикъл, в който искаме нещо, а след това получаваме.

И отново искаме, и  също го получаваме и така нататък, пропускайки този настоящ момент. Винаги сме в едно безкрайно търсене на нещо ново, по-добро и по-голямо.

Когато позволяваме на Вселената да ни води, ние се придвижваме към изпълнението на азкрад аот инфом акс задачата, която искаме да решим, която е специална и изключителна за нас.

Можем да се освободим от порочния кръг на вярата в желанието да постигнем нещо и азкрад аот инфом акс след това да загубим интерес, без да пращаме безкраен списък с нашите списъци с желания към Вселената.

Всичко, което е необходимо –  само малко внимание към това, азкрад аот инфом акс което имаме сега и че в крайна сметка трябва да се ръководим от природата. Което също така се свързва с приемането на собствения ви „Аз“ такъв, какъвто е, и чак след това да се движим напред през живота!

  esotericblog

© 2018    info-maks.com  All rights reserved!

Още по темата:

азкрад аот инфом акс

Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Съществува още един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата. Това е възможност да погледнете вътре в себе си, без да азкрад аот инфом акс имате някакви необикновени способности. А когато се …

Read More »

© 2018    info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...