20 брутални истини за живота, които почти никой не иска да признае

Редактор-2

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега!

Има теми, за които азкрад аот инфом акс не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, спорта, политиката и знаменитостите, отколкото за страха от смърт, въпреки че всички се страхуват от нея.

За съжаление, колкото повече време прекарвате, преструвайки се, че тези неназовани истини не съществуват, толкова повече време ще прекарате, азкрад аот инфом акс без да сте истински със себе си, и  да не изстисквате максималното от всяка секунда от времето си.

Времето … времето, а не парите са вашият най-ценен ресурс. Така че нека списъкът по-долу да възпламенява искрите на мотивацията, от която се нуждаете, за да се възползвате по-добре от времето, което азкрад аот инфом акс имате на тази планета.

Понякога, за да започнете отново да цените светлината и да получавате радост от живота, не можете да направите това без да сте се оказали  в окото на бурята. Страшно е, но след това яркото слънце ще е още по-сладко.

И така – ето 20-те брутални истини, азкрад аот инфом акс които всеки човек трябва да чуе.

1. Рано или късно ще умрете, и вие не знаете къде, как и кога.

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете и признайте факта за собствената си смъртност, и след това започнете да поставяте живота си в ред – така че да не азкрад аот инфом акс губите ценно време за всякакви глупости.

2. Всеки, когото обичате и е скъп за вас, ще умре, и  вие също не знаете къде, как или кога.

Тази истина може да ви наскърби отначало, но също така ви дава индулгенцията да се примирите с минали спорове и разногласия и да възстановите азкрад аот инфом акс значими лични взаимоотношения с онези хора в живота, които  наистина са важни за вас.

3. Без значение колко пари имате, това няма да ви направи нито по-добри, нито по-щастливи.

Дори ако имате късмета да  спечелите всичките пари, за които някога сте могли да мечтаете, парите могат само да укрепят и азкрад аот инфом акс подобрят това, което вече имате.

4. Вашата мания за търсене на щастие може да не ви позволи да го  постигнете.

Щастието винаги присъства в живота ви – просто трябва да намерите начин да се „закачите“ за  него и да му позволите да тече през вас. Не е лесно, но е азкрад аот инфом акс възможно.

5. Като дарявате пари на някого, вие му помагате по-малко, отколкото като жертвате за него времето си.

Да жертвате времето си означава да промените своя възглед за света, а  и света на този човек и да сътворите заедно прекрасни спомени, които ще останат с вас до края на живота.

азкрад аот инфом акс

6. Не можете да направите всички щастливи и ако се опитате, ще загубите себе си.

Спрете да се опитвате да угодите на всички и започнете да уважавате собствените си ценности, принципи и независимост.

7. Няма идеални хора,  вие не сте изключение,  опитвайки се да реализирате  нереалистични стандарти, само умножавате страданията.

азкрад аот инфом акс

Повечето перфекционисти всъщност са дълбоко нещастни хора. Техният „вътрешен критик“ е толкова суров, че постоянно ги изпълва със силна ярост и ненавист към себе си – с чувства, които ги разкъсват отвътре.

8. Вашите мисли са по-малко важни от вашите чувства, а  вашите чувства се нуждаят от признание.

Интелектуалният и азкрад аот инфом акс рационален анализ на вашите проблеми често се оказва не толкова полезен, колкото изразяването на тези чувства, които първоначално са създали  вашите трудности.

9. Действията ви говорят по-силно от думите ви, затова се опитайте да мислите какво правите.

Помислете за всяко от вашите действия и направете нещо, което изпълва света с азкрад аот инфом акс позитивизъм и любов.

10. Всичките ви постижения и успехи няма да означават практически  нищо на  смъртното ви легло.

Когато настъпи времето да напуснете този свят, едва ли ще мислите в последните си минути за увеличението на заплатата, която някога сте изкрънкали от шефа си. Не, ще помислите за хора, които азкрад аот инфом акс са били близо до вас и за които сте били скъпи … затова започнете да действате по съответния начин сега.

11. Вашият талант не означава нищо без постоянни усилия и практика.

Някои много, много талантливи, но безумно мързеливи хора ще останат  до самия край на живота си в мазето на азкрад аот инфом акс дома на родителите си.

12. Сега, когато знаете, че времето е най-ценното нещо в живота ви, спрете да го пилеете за да копаете в миналото или за да се опитвате да предскажете бъдещето.

Не можете да промените миналото и не можете да предвидите бъдещето. Точка. Живейте СЕГА.

13. Всеки знае колко тежък е животът за вас, защото вие сами пишете сценария на  живота си.

Спрете да просите съчувствие у други хора и започнете да създавате история на азкрад аот инфом акс живота, която вие самите бихте искали да прочетете.

Защо се заблуждавате, че Бог ще направи това, за което го молите???

14. Вашите думи са по-важни от вашите мисли, затова започнете да вдъхновявате хората.

Думите могат да потискат, да предизвикват болка и  срам, но  те могат и да  освобождават и да азкрад аот инфом акс вдъхновяват – затова ги използвайте разумно.

15. Да Влагате време, пари и енергия в себе си изобщо не е егоистично. Точно Това е правилното нещо, което трябва да правите.

За да можете да спасите човека, който е до вас, първо трябва да си поставите  собствения противогаз.

16. Не е важно азкрад аот инфом акс това, което се случва, а това как реагирате на него.

Научете се да реагирате по начини, които водят до по-добри резултати.

17. Ключът към вашето щастието –  силни и здрави лични отношения.

Личните взаимоотношения с подходящите за вас хора носят много по-голямо положително въздействие на вашето щастие и благополучие, отколкото азкрад аот инфом акс най-високоплатената и интересна работа, затова се постарайте да дадете на вашите лични взаимоотношения време и внимание, които заслужават.

18. Удоволствието е кратко и мимолетно чувство, така че спрете да преследвате фойерверки. Започнете да създавате свое  съзвездие.

Не се задоволявайте с празни, макар и приятни развлечения, когато можете да прекарате времето азкрад аот инфом акс си в нещо по-смислено и да получите в крайна сметка много по-голямо удоволствие.

19. Вашите амбиции не означават нищо без тяхната реализация – затова се опитайте да направите това.

Искате да промените света? Е, не се излежавайте. Опитайте!

20. Времето е вашият най-ценен ресурс, затова го използвайте разумно.

Само вие азкрад аот инфом акс имате възможността да решите какво да правите с оставащото ви време и  само вие сте отговорни за това пред себе си, затова вземайте разумни решения.

20 Brutal Truths About Life No One Wants to Admit

 © 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

Къде да се търси азкрад аот инфом акс истината?

Веднъж  боговете се събрали и решили да създадат свят за хората: един Бог създал сушата, друг създал  планините, третият – морето,  четвъртият създал луната, петият – звездите,  а шестият – самия човек. Когато създали този свят, те си задали въпроса: …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂 Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас Ако започнете да говорите истината,  азкрад аот инфом акс бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят …

Read More »

 

 

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Магнитната буря 19 октомври: Как ще се отрази на организма и какво да не правим в този ден?

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които азкрад аот инфом акс не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, спорта, политиката и знаменитостите, отколкото за […]