Home / ЕНЕРГИЯ / Магнитната буря 19 октомври: Как ще се отрази на организма и какво да не правим в този ден?

Магнитната буря 19 октомври: Как ще се отрази на организма и какво да не правим в този ден?

 На 19 октомври жителите на Земята ги очаква магнитна буря. Въпреки това чувствителните към атмосферните условия хора може да се почувстват неспокойни още няколко дни – и на азкрад аот инфом акс 18,  и на 20 октомври. Следващата силна магнитна буря ще бъде само няколко седмици по-късно – на 3 ноември.

Няма сериозни проучвания за въздействието на магнитните бури върху хората, но в дните на геомагнитните колебания някои хора започват да се чувстват зле.

Чувствителните към атмосферни влияния хора може да се азкрад аот инфом акс почувстват некомфортно – човек може да усети виене на свят, сънливост или безсъние, тревожност без причина, сърцебиене, умора, лоша памет и снижено внимание, тревожност, раздразнителност, обостряне на хронични заболявания, повишено кръвно налягане.

Експертите съветват да се пие много вода и да се намали консумацията на сол, която задържа водата в тялото. Лекарите съветват в дните на магнитни бури да се сл;еди съня – препоръчително е да спите най-малко 8 часа, да избягвате тежка работа, физически азкрад аот инфом акс натоварвания и да почивате повече.

Трябва също така да обърнете внимание на вашата диета и да избягвате солени, тлъсти и пикантни храни.

© 2018       info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

Здравето на Вегетарианците е по-лошо, отколкото това на любителите на месото

Според ново проучване, азкрад аот инфом акс вегетарианската диета е свързана с висок риск от развитие на алергии, рак и психични заболявания , както и с по-ниско качество на живот,  в сравнение с тези, които се придържат към обичайния начин на хранене. Резултатите от …

Read More »

© 2018         info-maks.com All rights reserved! азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

България e сред 10-те държави в света, чието население неумолимо измира

Експерти от Департамента по икономическите и социални въпроси на Организацията на обединените ...