Магнитната буря 19 октомври: Как ще се отрази на организма и какво да не правим в този ден?

Редактор-2

 На 19 октомври жителите на Земята ги очаква магнитна буря. Въпреки това чувствителните към атмосферните условия хора може да се почувстват неспокойни още няколко дни – и на 18,  и на 20 октомври. Следващата силна магнитна буря ще бъде само няколко седмици по-късно – азкрад аот инфом акс на 3 ноември.

Няма сериозни проучвания за въздействието на магнитните бури върху хората, но в дните на геомагнитните колебания някои хора започват да се чувстват зле.

Чувствителните към атмосферни влияния хора може да се почувстват некомфортно – човек може да усети виене на свят, сънливост или безсъние, тревожност без причина, азкрад аот инфом акс сърцебиене, умора, лоша памет и снижено внимание, тревожност, раздразнителност, обостряне на хронични заболявания, повишено кръвно налягане.

Експертите съветват да се пие много вода и да се намали консумацията на сол, която задържа водата в тялото. Лекарите съветват в дните на магнитни бури да се сл;еди съня – препоръчително е да азкрад аот инфом акс спите най-малко 8 часа, да избягвате тежка работа, физически натоварвания и да почивате повече.

Трябва също така да обърнете внимание на вашата диета и да избягвате солени, тлъсти и пикантни храни.

© 2018       info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

Здравето на Вегетарианците е по-лошо, отколкото азкрад аот инфом акс това на любителите на месото

Според ново проучване, вегетарианската диета е свързана с висок риск от развитие на алергии, рак и психични заболявания , както и с по-ниско качество на живот,  в сравнение с тези, които се придържат към обичайния начин на хранене. Резултатите от …

Read More »

азкрад аот инфом акс

© 2018         info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Апокалиптично: Планетата продължава да се пука като орех и огромни пукнатини зейват навсякъде (зловещо видео)

 На 19 октомври жителите на Земята ги очаква магнитна буря. Въпреки това чувствителните към атмосферните условия хора може да се почувстват неспокойни още няколко дни – и на 18,  и на 20 октомври. Следващата силна магнитна буря ще бъде само няколко седмици по-късно – азкрад аот инфом акс на 3 […]