Магнитната буря 19 октомври: Как ще се отрази на организма и какво да не правим в този ден?

Редактор-2

 На 19 октомври жителите на Земята ги очаква магнитна буря. Въпреки това чувствителните към атмосферните условия хора може да се почувстват неспокойни още няколко дни – и на 18,  и на 20 октомври. Следващата силна магнитна буря ще бъде само няколко седмици по-късно – на 3 ноември.

Няма сериозни проучвания азкрад аот инфом акс за въздействието на магнитните бури върху хората, но в дните на геомагнитните колебания някои хора започват да се чувстват зле.

Чувствителните към атмосферни влияния хора може да се почувстват некомфортно – човек може да усети виене на свят, сънливост или безсъние, тревожност без причина, сърцебиене, умора, лоша памет и снижено азкрад аот инфом акс внимание, тревожност, раздразнителност, обостряне на хронични заболявания, повишено кръвно налягане.

Експертите съветват да се пие много вода и да се намали консумацията на сол, която задържа водата азкрад аот инфом акс в тялото. Лекарите съветват в дните на магнитни бури да се сл;еди съня – препоръчително е да спите най-малко 8 часа, да избягвате тежка работа, физически натоварвания и да почивате повече.

Трябва също така да обърнете внимание на вашата диета и да избягвате солени, тлъсти и пикантни храни.

© 2018     азкрад аот инфом акс   info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

Здравето на Вегетарианците е по-лошо, отколкото това на любителите на месото

Според ново проучване, вегетарианската диета е свързана с висок риск от развитие на алергии, рак и психични заболявания , както и с по-ниско качество на живот,  в азкрад аот инфом акс сравнение с тези, които се придържат към обичайния начин на хранене. Резултатите от …

Read More »

© 2018         info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Апокалиптично: Планетата продължава да се пука като орех и огромни пукнатини зейват навсякъде (зловещо видео)

 На 19 октомври жителите на Земята ги очаква магнитна буря. Въпреки това чувствителните към атмосферните условия хора може да се почувстват неспокойни още няколко дни – и на 18,  и на 20 октомври. Следващата силна магнитна буря ще бъде само няколко седмици по-късно – на 3 ноември. Няма сериозни проучвания […]