Home / АРМАГЕДОН / Апокалиптично: Планетата продължава да се пука като орех и огромни пукнатини зейват навсякъде (зловещо видео)

Апокалиптично: Планетата продължава да се пука като орех и огромни пукнатини зейват навсякъде (зловещо видео)

Огромни пукнатини се появяват все повече и повече по повърхността на Земята. Кения, Уганда, Мексико, Нова Зеландия, това са само някои места на планетата, където Земята се е азкрад аот инфом акс отворила и буквално е погълнала къщи и дори цели села.

Понякога, разбира се, тези пукнатини са предшественици на вулканично изригване, но понякога естеството на тяхното появяване е просто непонятно за учените.

Нещо странно се случва с нашата планета и е изключително важно за човечеството да разбере на време какво е азкрад аот инфом акс то.

Някои експерти се позовават на така нареченото „Изменение на климата“. Много хора казват, че причината е в необичайните проливни дъждове. Други смятат този проблем за „вътрешен“, че произхожда от тектоничните плочи на нашата планета, които се движат.

Други смятат, че за това са виновни външни фактори, и нашата слънчева азкрад аот инфом акс система влияе на планетата ни.

Какво точно се случва? Защо? Трябва ли да се тревожим вече?

Изгледайте видеоклипа, за да разберете подробностите:
(има и субтитри)

© 2018 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата:

 Официалното пророчество за апокалипсиса

   Глобалното затопляне ще азкрад аот инфом акс предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и ще  унищожи световната икономика. Това е най-изчерпателното проучване на последиците от изменението на климата, пише The Independent, позовавайки се на предварителния вариант на доклада на …

Read More »

12 мита на капитализма

Капитализмът в неолибералния си вариант е изчерпан: финансовите акули не искат да губят от печалбите си, а  основната тежест на дълговете азкрад аот инфом акс се прехвърля на пенсионерите и бедните. В Стария свят броди призракът на „Европейската пролет“ и противниците на капитализма обясняват  …

Read More »

Какво ще се случи, ако Слънцето угасне за една година?

След 10 минути  на Земята ще настъпи пълен азкрад аот инфом акс мрак. Температурата веднага ще падне до -10 градуса на  цялата планета. Но какво ще се случи след един ден? след една седмица? след година? … Дали е  нощ или ден, всички ще …

Read More »

© 2018 info-maks.com  All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...