Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / Великобритания: Компаниите започнаха задължително да чипират своите служители!

Великобритания: Компаниите започнаха задължително да чипират своите служители!

Британската компания BioTeq, която разработва технологии за имплантиране, реши да използва собствените си продукти, за да маркира служителите си. Според вестник „Гардиън“ служителите на компанията са в процес на имплантиране на RFID чипове в ръцете си.

В същото време се съобщава, че BioTeq не е единствената компания в страната, която азкрад аот инфом акс започва да въвежда такава практика.

Основателят на BioTeq Стивън Нортъм заяви в разговор с журналистите на The Guardian, че по този начин компанията ще може да увеличи вътрешната си сигурност.

Служители на финансовия отдел, както и на отдела за разработки, засега по желание (а  вероятно в бъдеще това ще е азкрад аот инфом акс задължително) се приканват да имплантират в ръката си RFID маркер, който ще им позволи да преминават на една или друга територия на компанията.

Цената на чиповете и процедурите за имплантиране варират  от 70 до 260 британски лири. Самият Нортъм, както и целият съвет на директорите на компанията, както и шефовете азкрад аот инфом акс на клоновете му, са първите, които бяха чипирани.

В интервю, Нортъм също така добави, че BioTeq доставя такива чипове в  Испания, Франция, Германия, Япония и Китай.

Друга азкрад аот инфом акс компания – шведската Biohax, за която наскоро бе съобщено, скоро ще предлага подобна услуга в Обединеното кралство. Според информацията, публикувана на официалния сайт на Biohax, компанията иска да открие офис в Лондон.

Там също така казват, че повече от 4000 души са използвали имплантационните услуги за чиповете, предимно шведи. Чиповете азкрад аот инфом акс се използват за заплащане на обществения транспорт, както и за достъп до домовете им.

Новината предизвика голям резонанс от страна на организациите за защита на правата на човека в Обединеното кралство, които твърдят, че имплантирането на микрочипове в организмите на служителите на компаниите ще  позволи на последните да проникнат още азкрад аот инфом акс повече в личния живот на хората и да им дадат нов инструмент за проследяване на техните служители.

„Микрочипирането ще даде на ръководителите на компаниите още повече власт над техните служители. Тук определено се наблюдават високи рискове и работодателите не трябва да ги пренебрегват или да оказват натиск върху служителите си азкрад аот инфом акс да преминат през такива процедури „, казват правозащитниците.

© 2018  info-maks.com  All rights reserved!

Още по темата:

Мистериозни звуци се чуват от небето и в Швеция (видео)

Този запис е направен през декември миналата година от жителя на Северна Швеция Рене Крупински, азкрад аот инфом акс но изследователи на свръхестествени явления в Мрежата по някаква причина му обърнаха внимание чак сега. Според автора на видеото, той тогава карал сноумобил около града …

Read азкрад аот инфом акс More »

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той азкрад аот инфом акс е наблюдаван от военновъздушната база …

Read More »

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., азкрад аот инфом акс но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

Конспирации: Тръмп създава Космически корпус. Може би за да воюва с извънземните? (видео)

В речта си азкрад аот инфом акс си пред американски  военни в  базата на морската пехота Мирамар във вторник, 13 март,  президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че новата му стратегия за националната сигурност разглежда космическото пространство като театър на военни действия, въз основа …

Read More »

© 2018  info-maks.com All rights азкрад аот инфом акс reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...