Home / КОНСПИРАЦИИ / Мистерии: Населението на Китай катастрофално намалява!

Мистерии: Населението на Китай катастрофално намалява!

Много хора по света все още са уверени, че в Китай има закон, който позволява на семейството да има само едно дете. В действителност такава политика се азкрад аот инфом акс провежда в КНР от 1970 г., но през 2016 г. горепосочената норма бе премахната.

Но това, което  изненадва   днес, според  South China Morning Post, миналата година, населението на Китай е намаляло с поне 1,27 милиона души (това е официалната цифра, която всъщност може да е  много по-висока). Поне такава азкрад аот инфом акс разочароващата статистика посочва в доклада си  демографът от Университета на Уисконсин в КНР И Фуксиан.

Ученият уточнява, че през 2018 г. в Китай са родени 5,5 милиона по-малко деца, отколкото през 2017 година. Това е най-лошият показател за цялата най- нова история на КНР, тъй като дори по време на азкрад аот инфом акс големите природни бедствия и глада в периода от 1960 до 61 г. раждаемостта  е била по-висока.

Ученият пише, че това се превръща в необратима тенденция, тъй като жените в детеродна възраст в страната са много по-малко от мъжете и повечето семейства в съвременен Китай не искат да имат повече от азкрад аот инфом акс едно дете.

Има много причини за това, до известна степен всичко произтича  от политиката „едно семейство – едно дете“ от почти половин век, но не само.

Високите разходи за медицинска помощ и образование на децата принуждават китайците да се откажат дори от двамата наследници, които са им позволени днес, и азкрад аот инфом акс все по-често те нямат деца – по-лесно се живее, особено след като в Китай  50 години борбата с високата раждаемост е перфектно разработена и   стига дори до стерилизация.

Така че  население  от 2 милиарда души, както някога предсказваха някои анализатори за  тази страна,   изглежда, вече не   застрашава Китай. Някои независими изследователи обаче твърдят, че в Китай няма дори и един милиард  човека,  че всичко това са завишени цифри, тъй като в света няма и  азкрад аот инфом акс 7 милиарда човека.

Просто, казват те, това е  полезно за глобалистите да пускат подобни слухове и да плашат жителите на Земята с липсата на ресурси за такава тълпа от хора и следователно за възможни епидемии, глад и т.н., като по този начин се оправдава необходимостта от световни войни …

South азкрад аот инфом акс China Morning Post

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Китайският лидер Си Дзинпин ще управлява страната вечно!

Депутатите от Общокитайското събрание на народните представители (ОСНП) одобриха поправка в  Конституцията, която отменя  ограничението на пълномощията на председателя и заместник-председателя на Китай до азкрад аот инфом акс два петгодишни мандата. Сега в съответния член се  казва: „Срокът на мандата на председателя и  заместник-председател …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...