Мистерии: Населението на Китай катастрофално намалява!

Редактор-2

Много хора по света все още са уверени, че в Китай има закон, който позволява на семейството да има само едно дете. В действителност такава политика се провежда в КНР от 1970 г., но през 2016 г. горепосочената норма бе премахната.

Но това, азкрад аот инфом акс което  изненадва   днес, според  South China Morning Post, миналата година, населението на Китай е намаляло с поне 1,27 милиона души (това е официалната цифра, която всъщност може да е  много по-висока). Поне такава разочароващата статистика посочва в доклада си  демографът от Университета на Уисконсин в КНР И Фуксиан.

Ученият азкрад аот инфом акс уточнява, че през 2018 г. в Китай са родени 5,5 милиона по-малко деца, отколкото през 2017 година. Това е най-лошият показател за цялата най- нова история на КНР, тъй като дори по време на големите природни бедствия и глада в периода от 1960 до 61 г. раждаемостта  е била по-висока.

азкрад аот инфом акс

Ученият пише, че това се превръща в необратима тенденция, тъй като жените в детеродна възраст в страната са много по-малко от мъжете и повечето семейства в съвременен Китай не искат да имат повече от едно дете.

Има много причини за това, до известна степен всичко произтича  от политиката „едно семейство азкрад аот инфом акс – едно дете“ от почти половин век, но не само.

Високите разходи за медицинска помощ и образование на децата принуждават китайците да се откажат дори от двамата наследници, които са им позволени днес, и все по-често те нямат деца – по-лесно се живее, особено след като в Китай  50 години азкрад аот инфом акс борбата с високата раждаемост е перфектно разработена и   стига дори до стерилизация.

Така че  население  от 2 милиарда души, както някога предсказваха някои анализатори за  тази страна,   изглежда, вече не   застрашава Китай. Някои независими изследователи обаче твърдят, че в Китай няма дори и един милиард  човека,  че всичко това азкрад аот инфом акс са завишени цифри, тъй като в света няма и  7 милиарда човека.

Просто, казват те, това е  полезно за глобалистите да пускат подобни слухове и да плашат жителите на Земята с липсата на ресурси за такава тълпа от хора и следователно за възможни епидемии, глад и т.н., като по този азкрад аот инфом акс начин се оправдава необходимостта от световни войни …

South China Morning Post

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Китайският лидер Си Дзинпин ще управлява страната вечно!

Депутатите от Общокитайското събрание на народните представители (ОСНП) одобриха поправка в  Конституцията, която отменя  ограничението азкрад аот инфом акс на пълномощията на председателя и заместник-председателя на Китай до два петгодишни мандата. Сега в съответния член се  казва: „Срокът на мандата на председателя и  заместник-председател …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Открит е патент на Никола Тесла за безпилотни самолети-убийци

Много хора по света все още са уверени, че в Китай има закон, който позволява на семейството да има само едно дете. В действителност такава политика се провежда в КНР от 1970 г., но през 2016 г. горепосочената норма бе премахната. Но това, азкрад аот инфом акс което  изненадва   […]