Home / КОНСПИРАЦИИ / Мистерии: Населението на Китай катастрофално намалява!

Мистерии: Населението на Китай катастрофално намалява!

Много хора по света все още са уверени, че в Китай има закон, който позволява на семейството да има само едно дете. В действителност такава политика се провежда в КНР от 1970 г., но през 2016 г. горепосочената норма бе премахната.

Но това, което  изненадва   днес, според  South азкрад аот инфом акс China Morning Post, миналата година, населението на Китай е намаляло с поне 1,27 милиона души (това е официалната цифра, която всъщност може да е  много по-висока). Поне такава разочароващата статистика посочва в доклада си  демографът от Университета на Уисконсин в КНР И Фуксиан.

Ученият уточнява, че през 2018 г. в азкрад аот инфом акс Китай са родени 5,5 милиона по-малко деца, отколкото през 2017 година. Това е най-лошият показател за цялата най- нова история на КНР, тъй като дори по време на големите природни бедствия и глада в периода от 1960 до 61 г. раждаемостта  е била по-висока.

Ученият пише, че това се превръща азкрад аот инфом акс в необратима тенденция, тъй като жените в детеродна възраст в страната са много по-малко от мъжете и повечето семейства в съвременен Китай не искат да имат повече от едно дете.

Има много причини за това, до известна степен всичко произтича  от политиката „едно семейство – едно дете“ от почти половин азкрад аот инфом акс век, но не само.

Високите разходи за медицинска помощ и образование на децата принуждават китайците да се откажат дори от двамата наследници, които са им позволени днес, и все по-често те нямат деца – по-лесно се живее, особено след като в Китай  50 години борбата с високата раждаемост е перфектно азкрад аот инфом акс разработена и   стига дори до стерилизация.

Така че  население  от 2 милиарда души, както някога предсказваха някои анализатори за  тази страна,   изглежда, вече не   застрашава Китай. Някои независими изследователи обаче твърдят, че в Китай няма дори и един милиард  човека,  че всичко това са завишени цифри, тъй като в азкрад аот инфом акс света няма и  7 милиарда човека.

Просто, казват те, това е  полезно за глобалистите да пускат подобни слухове и да плашат жителите на Земята с липсата на ресурси за такава тълпа от хора и следователно за възможни епидемии, глад и т.н., като по този начин се оправдава необходимостта от световни азкрад аот инфом акс войни …

South China Morning Post

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Китайският лидер Си Дзинпин ще управлява страната вечно!

Депутатите от Общокитайското събрание на народните представители (ОСНП) одобриха поправка в  Конституцията, която отменя  ограничението на пълномощията на председателя и заместник-председателя азкрад аот инфом акс на Китай до два петгодишни мандата. Сега в съответния член се  казва: „Срокът на мандата на председателя и  заместник-председател …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...