Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

Редактор-2

С изхода от старата житейска програма,  едновременно с това  се откриват нови, неподозирани възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, пред него се разкрива максимална благодат.

След като премине физическото страдание, се появява астралният водач, емоционалната болка – разкрива се менталният водач.

Менталното разочарование – отваря духовния изход, съответно, духовното разочарование води до по-фини светове и така – безкрайно.

Мнозина много често и за дълго време засядат в някаква ситуация, образ и само чрез болка и страдание може да се измести фокуса на вниманието им към по-широк диапазон от жизнената  обективност.

Да не  страдаме? Невъзможно – това условие е заложено в ДНК на човека от Твореца за издигането на душата (или слизането ѝ- което не дава изход) и активно развитие.

Всеки път, когато човек трябва да бъде издигнат, да разкрие своята вътрешна същност – той губи нещо …

Но защо? Това е процесът на избор между минало и бъдеще.

Страх от загубата на нещо удобно, познато, привично … защото винаги трябва да избирате: Страх или Любов. В крайна сметка, ако човек не се доверява на Бога – той започва да играе сам със себе си.

Изграждането на стратегически цели, които не съответстват на програмата на Създателя, води до разочарование в смисъла на живота. Човек мечтае да управлява всеки ден, минута и започва отново да страда, когато плановете му се разпаднат. На практика той е принуден да вземе платна и бои и да рисува живота си по нов начин.

И отново страх, напрежение … Затова е невъзможно да не изпитваме болка, докато има привързване, има условности, но няма доверие в Съдбата.

Затова предателството е изпит на доверие на висшия ви Аз. Предават ви – предават ви в ръцете на Бога. И тук не е необходимо да избираме, когато ни водят: Страхът трябва да даде път на Любовта и Приемането.

Автор: О. Кокота

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

20 брутални истини за живота, които никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, …

Read More »

Трите знака на Зодиака, които имат седем живота!

Дали  сте се замисляли за това, че на някои зодиакални знаци всичко им се подрежда на 6 винаги ? Вижте кои са те!   Лъв Според митологията всички котки имат седем живота. Лъвовете, като представители на котките, не са изключение. …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Земята е обикновен вселенски технологичен завод за преработка на човешки души...

С изхода от старата житейска програма,  едновременно с това  се откриват нови, неподозирани възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, пред него се разкрива максимална благодат. След като премине физическото страдание, се появява астралният водач, емоционалната болка – разкрива се менталният водач. Менталното разочарование – отваря духовния […]