Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

С изхода от старата житейска програма,  едновременно с това  се откриват нови, неподозирани възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, пред него се разкрива максимална благодат.

След като премине физическото страдание, се появява астралният водач, емоционалната болка – разкрива се менталният водач.

Менталното разочарование – отваря духовния азкрад аот инфом акс изход, съответно, духовното разочарование води до по-фини светове и така – безкрайно.

Мнозина много често и за дълго време засядат в някаква ситуация, образ и само чрез болка и страдание може да се измести фокуса на вниманието им към по-широк диапазон от жизнената  обективност.

Да не  страдаме? Невъзможно – това азкрад аот инфом акс условие е заложено в ДНК на човека от Твореца за издигането на душата (или слизането ѝ- което не дава изход) и активно развитие.

Всеки път, когато човек азкрад аот инфом акс трябва да бъде издигнат, да разкрие своята вътрешна същност – той губи нещо …

Но защо? Това е процесът на избор между минало и бъдеще.

Страх от загубата на нещо удобно, познато, привично … защото винаги трябва да избирате: Страх или Любов. В крайна сметка, ако човек не се доверява азкрад аот инфом акс на Бога – той започва да играе сам със себе си.

Изграждането на стратегически цели, които не съответстват на програмата на Създателя, води до разочарование в смисъла на живота. Човек мечтае да управлява всеки ден, минута и започва отново да страда, когато плановете му се разпаднат. На практика той е азкрад аот инфом акс принуден да вземе платна и бои и да рисува живота си по нов начин.

И отново страх, напрежение … Затова е невъзможно да не изпитваме болка, докато има привързване, има условности, но няма доверие в Съдбата.

Затова предателството е изпит на доверие на висшия ви Аз. Предават ви – предават азкрад аот инфом акс ви в ръцете на Бога. И тук не е необходимо да избираме, когато ни водят: Страхът трябва да даде път на Любовта и Приемането.

Автор: О. Кокота

азкрад аот инфом акс

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

20 брутални истини за живота, които никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, азкрад аот инфом акс за които не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, …

Read More »

Трите знака на Зодиака, които имат седем живота!

Дали  сте се замисляли за това, че на някои зодиакални знаци всичко азкрад аот инфом акс им се подрежда на 6 винаги ? Вижте кои са те!   Лъв Според митологията всички котки имат седем живота. Лъвовете, като представители на котките, не са изключение. …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...