Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Земята е обикновен вселенски технологичен завод за преработка на човешки души…

Земята е обикновен вселенски технологичен завод за преработка на човешки души…

Онова, което наричаме планетата Земя, се оказва, че е само преработвателен завод, през който трябва да преминат всички човешки души. В   този огромен високотехнологичен завод за усъвършенстване на човешките души,  Земята представлява нещо като полиращ барабан.

Душите на хората идват тук, за да изгладят острите си ъгли един от друг. азкрад аот инфом акс Ние всички трябва да придобием перфектна гладкост, преминавайки през конфликти и болки от всички видове. През всичките етапи на шлифоване. В това няма нищо лошо. Това не е страдание, а шлифоване. Само един от етапите в  процеса на очистване. Много важен етап.

„Призраци“

© Чък Паланюк
 
Чарлз азкрад аот инфом акс Майкъл „Чък“ Паланюк (на английски: Chuck Palahniuk) е американски трансгресивен писател и журналист.

Най-популярният му и награждаван роман е „Боен клуб“, по който по-късно е направен филм, азкрад аот инфом акс режисиран от Дейвид Финчър,  с участието на Брад Пит, Едуард Нортън и Хелена Бонъм Картър. Живее край Портланд, но често отсяда в родния си щат Вашингтон,  в близост до Сиатъл.

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Бог е програмист, а душите ни – неговите програми?

Има теория, че душата – това е просто информация за нашата идентичност, която е записана на някакъв носител. Какъв? Сега учените експериментират с така наречените квантови азкрад аот инфом акс компютри, в които носители на информация са елементарни частици. В бъдеще те трябва да …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Умира грешникът и един ангел го посреща на портите на ада. Човекът, ...