Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Котките са природни емпати, които могат да излекуват вашия разум, тяло и душа!

Котките са природни емпати, които могат да излекуват вашия разум, тяло и душа!

Ако имате котка, значи вече  със сигурност знаете, че котките са невероятни животни. Те са в по-хармонични отношения с духовния свят и поради това са много по-чувствителни към нашите нужди и потребностите  на духовете около нас.

Котките са магически същества. Те защитават домовете ни от негативни енергии и зли духове. азкрад аот инфом акс Известно е, че те са способни да възприемат онова, което ние, хората, обикновено не можем.

Древните египтяни например наистина са почитали котката като богиня. От древни времена, а дори и сега, котките се считат за специални. Да бъдем близо до тях е прекрасен начин за намаляване на стреса, а тяхното азкрад аот инфом акс мъркане в някои случаи може да помогне на човек да се отърве от главоболие. Тези животни изглежда знаят кога сме тъжни или се борим с нещо.

Било е забелязано,  че котките се държат странно, когато усетят необичайно присъствие около тях. Дори се твърди, че не харесват мястото, ако усетят някакво азкрад аот инфом акс психическо присъствие там. В древната египетска митология се казва, че котките са благославяща сила, която защитава от зли духове, но дали това е вярно?

Има и твърдения, че  кучетата лаят през нощта, за да плашат зли духове. Същото се отнася и за котките. Будистите също вярват, че котките са душите азкрад аот инфом акс на мъртвите, които живеят в тела на котки, преди да придобият нов живот. Смята се също, че котките виждат всяка аура или лошо присъствие около хората.

Мнозина азкрад аот инфом акс вярват, че котките могат лесно да предскажат бъдещето, защото могат да „знаят“ или лесно да усещат чувствата на другите. Разбира се, те няма да могат напълно да ви предпазят от злите духове, но със сигурност могат да ви предупредят, че предстои нещо лошо.

 „esotericblog“
 

© 2018     info-maks.com       азкрад аот инфом акс All rights reserved!

Още по темата:

Знаехте ли, че вашите сънища ви показват от какво боледувате?

Съществува още азкрад аот инфом акс един, на пръв поглед странен,  метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата. Това е възможност да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се …

Read More »

При раждане в човек навлиза азкрад аот инфом акс неизвестна радиоактивна субстанция

Преди известно време в интернет се появи информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, което разбуни духовете на конспиролозите. Това откритие дава нови възможности на човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота. Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро …

Read азкрад аот инфом акс More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Умира грешникът и един ангел го посреща на портите на ада. Човекът, ...