Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Aму Moм *: Вие сами сте изпросили болката си от Вселената..

Aму Moм *: Вие сами сте изпросили болката си от Вселената..

Всеки път, когато някой ти  причини  болка, не бързай да се ядосваш. Тази болка сте си изпросил  сам  от Вселената. Несъзнателно, ти сам си  я привлякъл.

Болката е просто кукла на конци, която   контролираш сам …

“Внимавай с желанията” – думи  на Вечността. Какво крият  в себе си?

азкрад аот инфом акс

Когато жадуваш изпълнението на едно от твоите желания, не мислиш, че за да бъде изпълнено, трябва да преминеш през нещо, да загубиш нещо, да придобиеш нещо … След като желанието се оформи и укрепи в съзнанието,  всичко започва да се пренастройва за да може да се изпълни.

Някои хора напускат азкрад аот инфом акс живота ти, защото пречат на неговото изпълнение, появяват се нови, които ще помогнат, идват тези, които трябва да те научат да виждаш пътя към желаното. Понякога имаш нужда от сила, без която няма да можеш да вървиш по този път, а болката и трудностите дават сила.

Свикнали си с това, азкрад аот инфом акс което е било преди, и не виждаш към какво водят болезнените промени. Но нали иска желанието ти да се  изпълни? То е онова, което не е било, но това, което трябва да се роди и да премахне старото от живота ти, същото, което е попречило на Новото да дойде …

азкрад аот инфом акс

Раждането преминава през болка. След Нощта идва Ден.

Трябва да се сгъсти Тъмнината, за да засияе Светлината …

Желаейки, ти сам, само ти, включваш механизмите, които започват да променят живота за ново раждане в него. Ти сам  привличаш всичко за това,  и болката, включително. Затова помни, че човекът, който ти азкрад аот инфом акс е причинил болка, е предизвикан  от Теб. Той е кукла. Не се ядосвай на него, а благодари за силата, за помощта по пътя към Новото.

esotericblog

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Декодиране на Закона за привличането: Не молете Вселената за това, което искате!

азкрад аот инфом акс

Чували сте   за Закона за привличането. Разбира се, никой не казва, че той не съществува, но не бива да се надценява. Всъщност това  създава фалшиво усещане за необходимостта от нещо, което дори не искаме. Ако се замислите за желанията, …

Read More »

азкрад аот инфом акс

 

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...