Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Будистки монах обяснява какво е „чудо“ и думите му могат да променят живота ви

Будистки монах обяснява какво е „чудо“ и думите му могат да променят живота ви

Веднъж Морган Фрийман попитал един будистки монах дали може да твори чудеса. Отговорът въобще не бил това,  което очаквал известният актьор …

Вярвате ли в чудеса? Чакате ли нещо, което ще промени целия ви живот? Или може би дори тайно мечтаете да си сътворите  сами такова чудо?

А сега азкрад аот инфом акс нещо по-сериозно. Всъщност, вътре във всеки един от нас има способност да сътворим  истинско чудо с нашия живот. Но преди да се  радваме и да си представим това неизвестно „нещо“, първо трябва да разберем какво всъщност е „чудо“.

Всички знаем стандартната дефиниция на чудо – това е всяко внезапно и азкрад аот инфом акс почти невероятно позитивно събитие, чиято вероятност е изключително малка, а начинът, по който се е случило, не може да се обясни от официалната наука.

Ясно е, че при тази гледна точка върху чудесата,  те се считат за прерогатив на висшите сили. Ние вярваме, че чудесата се извършват от Бог или азкрад аот инфом акс от други висши сили (в зависимост от това, в което вярваме) и те са най-първото доказателство за съществуването на Божественото.

Не е изненадващо, че известният актьор Морган Фрийман се е интересувал от въпроса за истинността на чудесата и когато се срещнал с будистки монах, го попитал дали може да твори азкрад аот инфом акс чудеса.

Отговорът, който получил, съвсем не бил това, което актьорът очаквал, и той променил възгледите си за това, какво наистина е чудо.

Монахът казал, че истински чудеса на този свят са способността да се обича, способността да се лекува и способността да се примиряваме.

Способността да изцеляваме себе си и азкрад аот инфом акс другите, способността да обичаме и способността да намираме общ език с други хора – това са истински чудеса, защото те наистина могат да променят хората и живота им.

Вместо да се надяваме, че ще срещнем чудо на нашия жизнен път, трябва да навием ръкавите си и да започнем да творим азкрад аот инфом акс тези чудеса сами.

Между другото, ако сериозно се замислите, практически цялата болка и печатът на този свят,  са причинени именно от това. Вместо да работим усилено, за да се превърнем самите ние в промяната, която искаме да видим в собствения си живот, всички   чакаме героят да дойде при нас азкрад аот инфом акс и да ни спаси.

Всеки от нас може да създаде истински чудеса в  живота си, само ако сме живи, и ако твърдо решим какво искаме, и започнем да работим върху него.

А Фрийман вярва, че можем да постигнем много повече от това, за което считаме, че сме способни.

Вярата в азкрад аот инфом акс чудеса означава вяра в това, че в нашия живот е скрито нещо много по-дълбоко, отколкото онова, което се вижда на  пръв поглед. От нас се изисква да приемем простия факт, че всички сме свързани с нещо по-велико,  отколкото всеки един от нас поотделно.

Превод на  статията Buddhist Monk Explains The азкрад аот инфом акс Meaning Of ‘MIRACLE’ And It’s Life-Changing

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят азкрад аот инфом акс в противното. Контактът с „вътрешното дете“ у всеки от нас е много важен. Поне така твърдят психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...