Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Добра новина: Суперлунието днес носи мощна съзидателна енергия!

Добра новина: Суперлунието днес носи мощна съзидателна енергия!

Суперлунието този път  носи със себе си много положителни ефекти. Допълнителният потенциал на творческата енергия ще позволи на много хора да излязат от кризата през следващите дни, да азкрад аот инфом акс обновят своя социален кръг и да подобрят позициите си в бизнеса.

Можете спокойно да внедрявате нови идеи, проекти за развитие, смело да вземате стратегически решения.

Сега е благоприятен период за тези, които не се страхуват да поемат рискове, бързо изчислявайки всички възможни ситуации и варианти. Например, да сменят работата азкрад аот инфом акс си, дейностите си, да сменят партньорите в бизнеса и личната сфера, чак до развод и създаване на  ново семейство.

Тези, които все още са сами,  също трябва да поемат риска и да променят начина си на живот, като влязат в по-стабилното русло на семейството, въпреки че това  изисква повече отговорност азкрад аот инфом акс и разходи.

Взривната вълна на оптимизъм и повишеното енергийно състояние е добре да не се пропиляват, а да се конвертират в полезни дела, постижения, осезаеми резултати. Жалко е, ако вълната се излее само в  еуфоричното поле и не донесе видима, истинска промяна.

Рационалният подход към всеки бизнес сега ще бъде азкрад аот инфом акс максимално полезен, но илюзорните очаквания ще доведат само до разочарования и загуби. Добре ще се развиват дългосрочни проекти и споразумения.

Периодът е полезен за рекреационни и духовни практики, за организиране на културни събития и творчески срещи. Интуицията, ясновидството, необичайните трансови състояния ще обхванат много хора, които се стремят към духовно азкрад аот инфом акс съвършенство. Важно е да не се забавя темпото, да се даде възможност на полезните процеси да се реализират у нас, което ще доведе до положителни промени!

 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СУПЕРЛУНИЕТО?

На 19.02. 2019 г.  в 17:55 започва Суперлунието. За първи път в окултация на Сириус, а плюс  това  събитието съвпада азкрад аот инфом акс с Пълнолунието, като Луната ще е в съединение с кралската звезда Регулус.  Определено ще има ключови исторически събития, свързани с управляващите по света.

Суперлунието влияе върху психическото и физическото състояние на хората, добавяйки от 5 до 15% мощност в енергията на въздействие на земните процеси. Човешкото тяло неизбежно реагира на азкрад аот инфом акс тези гравитационни приливни колебания, причинени от Луната, тъй като то е почти 80% вода.

Сърдечно-съдовата система е под стрес, налягането скача, бъбреците, черния дроб, далака и другите водонаситени органи също не са особено стабилни. Задейства се „ефектът на доминото“, предизвикващ обостряне на хроничните заболявания.

Всичко е лошо, тежко, не е азкрад аот инфом акс наред! За 3-4 дни Суперлуние  можете самостоятелно да диагностицирате слабите места в организма си, те непременно ще ви напомнят за себе си. Един от органите, който съдържа много вода,  е мозъкът.

Приливните колебания причиняват главоболие, „тежест“ в челото и задната част на главата, започват нарушения на съня. И всичко това азкрад аот инфом акс са действия на Супер Луната, която сега е  възможно най-близо до нашата Земя и усилва вълновите колебания във всяка течна среда.

Суперлуна се нарича пълнолуние по време на период, когато Луната е най-близо до Земята. Дискът на Луната в нощното небе става по-ярък и по-голям от обичайното, което предизвиква емоционални азкрад аот инфом акс реакции у много хора.

Съзнанието започва да се вълнува и често дорисува  образите, превръщайки ги във фантастични картини, които могат да объркат и дори да плашат неуравновесените и впечатлителните. Но,  творчески заредените  хора могат да усетят прилив на сили и в този момент са в състояние да създадат шедьоври, използвайки азкрад аот инфом акс същата повишена енергия на влиянието на Луната.

Като правило, Суперлунието разклаща дори уравновесената психика и усилва нейните крайни проявления, от еуфорично възбудено състояние до депресивно състояние, с комплекси от негативни очаквания.

Добавената  от  Суперлунието енергия засяга всеки по различни начини, в зависимост от характеристиките на астрологичната карта на раждането и азкрад аот инфом акс психофизичното състояние, но като цяло е положителен еволюционен фактор, насърчаващ човек да премине от състояние на спокойствие и бездействие към търсенето на нови хоризонти на самореализация, заставяйки го да търси и усвоява нови възможности.

Периодично редуващите се фази на Луната са мощен фактор в еволюцията на живите същества на планетата Земя. Гравитационното, електромагнитното и финото етерно взаимодействие на две близко разположени планети създава ефект на постоянна смяна на силовите полета, което води до активиране на азкрад аот инфом акс изменчивостта и разширяване на обхвата на новопридобитите качества.

Живите същества по-бързо преминават по пътя на еволюцията и разширяват своето разнообразие под влиянието на „разклащащите“ фактори на лунното влияние. Така че  Луната е сериозен положителен фактор за развитието и подобряването на живота на Земята.

Земята се върти около Слънцето заедно със азкрад аот инфом акс спътника си – Луната, следователно траекторията на Земята е леко зигзагообразна, а  орбитата на Луната – леко елиптична. Ту  отдалечавайки се, ту приближавайки се към Земята, Луната причинява приливни движения на водната среда и дори провокира движението на литосферните плочи на земната кора. Това може да стане причина за климатични азкрад аот инфом акс аномалии, както и за вулканична и тектонична активност.

В астрологическите изчисления факторът на „близката“ или „далечната“ Луна трябва винаги да се взема предвид. Децата, родени в периода на Суперлунието (перигей), са надарени с по-ярка психика, способни са по-силно да проявяват както негативни, така и положителни качества.

От позицията на Луната азкрад аот инфом акс в наталната карта и нейната аспектност с други планети зависят здравето на детето и неговите способности за развитие, талант, хармонични отношения с родителите и впоследствие успех в брака.

Лунният фактор склонява към избор на определена професия и творчески увлечения. Слабата Луна в хороскопа ограничава възможностите за самореализация, но силната Луна азкрад аот инфом акс ви позволява да концентрирате и насочвате психическата си енергия за преодоляване на трудностите, за постигане на успех в бизнеса и взаимоотношенията.

Суперлуната несъмнено засяга общата атмосфера в обществения живот, масовото съзнание и настроението на хората и хода на събитията.

„Спонтанните“ прояви на недоволство или радост се засилват, акцентите се поставят азкрад аот инфом акс върху дреболии, вторичните събития стават все по-важни и това е придружено от бурни емоционални изблици, сериозно променящи модела на случващото се.

Действайте Внимателно за  да не объркате нещата! Луната влияе върху психиката и енергията, така че винаги трябва да влагате рационалност и здрав  разум във вашите действия и в оценката азкрад аот инфом акс на случващото се.

При изблика на енергии в  Суперлунията, негативното  става още по-негативно, а позитивното – още по-позитивно. Направените грешки ще трябва  дълго и болезнено да се поправят, а успешните решения и победи ще донесат устойчива полза в живота! За хората, които се стремят към духовна трансформация, тези дни Супер азкрад аот инфом акс Луната открива нови възможности, проявяват се допълнителни ресурси и сила.

Много е полезно да видите себе си и през очите на вашия Ангел-Пазител, трезво да оценявате ситуацията и състоянието си в  дадения период. Повишената енергия ви позволява да се издигнете още по-високо – до нивото на ясновидството, до трезв избор азкрад аот инфом акс и  да извършите нужната корекция на своя жизнен път.

esotericblog

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

„Тътенът на Земята“ тревожи учените вече 20 години

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат да азкрад аот инфом акс обяснят природата на бученето на Земята – акустични аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от 2,9-4,5 милихерца в две точки …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...