Добра новина: Суперлунието днес носи мощна съзидателна енергия!

Редактор-2

Суперлунието този път  носи със себе си много положителни ефекти. Допълнителният потенциал на творческата енергия ще позволи на много хора да излязат от кризата през следващите дни, да обновят своя социален кръг и да подобрят позициите си в бизнеса.

Можете спокойно да внедрявате нови идеи, проекти за развитие, смело азкрад аот инфом акс да вземате стратегически решения.

Сега е благоприятен период за тези, които не се страхуват да поемат рискове, бързо изчислявайки всички възможни ситуации и варианти. Например, да сменят работата си, дейностите си, да сменят партньорите в бизнеса и личната сфера, чак до развод и създаване на  ново семейство.

Тези, които все азкрад аот инфом акс още са сами,  също трябва да поемат риска и да променят начина си на живот, като влязат в по-стабилното русло на семейството, въпреки че това  изисква повече отговорност и разходи.

Взривната вълна на оптимизъм и повишеното енергийно състояние е добре да не се пропиляват, а да се конвертират в полезни азкрад аот инфом акс дела, постижения, осезаеми резултати. Жалко е, ако вълната се излее само в  еуфоричното поле и не донесе видима, истинска промяна.

Рационалният подход към всеки бизнес сега ще бъде максимално полезен, но илюзорните очаквания ще доведат само до разочарования и загуби. Добре ще се развиват дългосрочни проекти и споразумения.

Периодът е азкрад аот инфом акс полезен за рекреационни и духовни практики, за организиране на културни събития и творчески срещи. Интуицията, ясновидството, необичайните трансови състояния ще обхванат много хора, които се стремят към духовно съвършенство. Важно е да не се забавя темпото, да се даде възможност на полезните процеси да се реализират у нас, което ще азкрад аот инфом акс доведе до положителни промени!

 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СУПЕРЛУНИЕТО?

На 19.02. 2019 г.  в 17:55 започва Суперлунието. За първи път в окултация на Сириус, а плюс  това  събитието съвпада с Пълнолунието, като Луната ще е в съединение с кралската звезда Регулус.  Определено ще има ключови исторически събития, свързани с управляващите по азкрад аот инфом акс света.

Суперлунието влияе върху психическото и физическото състояние на хората, добавяйки от 5 до 15% мощност в енергията на въздействие на земните процеси. Човешкото тяло неизбежно реагира на тези гравитационни приливни колебания, причинени от Луната, тъй като то е почти 80% вода.

Сърдечно-съдовата система е под стрес, налягането скача, бъбреците, азкрад аот инфом акс черния дроб, далака и другите водонаситени органи също не са особено стабилни. Задейства се „ефектът на доминото“, предизвикващ обостряне на хроничните заболявания.

Всичко е лошо, тежко, не е наред! За 3-4 дни Суперлуние  можете самостоятелно да диагностицирате слабите места в организма си, те непременно ще ви напомнят за себе си. азкрад аот инфом акс Един от органите, който съдържа много вода,  е мозъкът.

Приливните колебания причиняват главоболие, „тежест“ в челото и задната част на главата, започват нарушения на съня. И всичко това са действия на Супер Луната, която сега е  възможно най-близо до нашата Земя и усилва вълновите колебания във всяка течна среда.

Суперлуна азкрад аот инфом акс се нарича пълнолуние по време на период, когато Луната е най-близо до Земята. Дискът на Луната в нощното небе става по-ярък и по-голям от обичайното, което предизвиква емоционални реакции у много хора.

Съзнанието започва да се вълнува и често дорисува  образите, превръщайки ги във фантастични картини, които могат да объркат азкрад аот инфом акс и дори да плашат неуравновесените и впечатлителните. Но,  творчески заредените  хора могат да усетят прилив на сили и в този момент са в състояние да създадат шедьоври, използвайки същата повишена енергия на влиянието на Луната.

Като правило, Суперлунието разклаща дори уравновесената психика и усилва нейните крайни проявления, от еуфорично възбудено азкрад аот инфом акс състояние до депресивно състояние, с комплекси от негативни очаквания.

Добавената  от  Суперлунието енергия засяга всеки по различни начини, в зависимост от характеристиките на астрологичната карта на раждането и психофизичното състояние, но като цяло е положителен еволюционен фактор, насърчаващ човек да премине от състояние на спокойствие и бездействие към търсенето на азкрад аот инфом акс нови хоризонти на самореализация, заставяйки го да търси и усвоява нови възможности.

Периодично редуващите се фази на Луната са мощен фактор в еволюцията на живите същества на азкрад аот инфом акс планетата Земя. Гравитационното, електромагнитното и финото етерно взаимодействие на две близко разположени планети създава ефект на постоянна смяна на силовите полета, което води до активиране на изменчивостта и разширяване на обхвата на новопридобитите качества.

Живите същества по-бързо преминават по пътя на еволюцията и разширяват своето разнообразие под влиянието на „разклащащите“ азкрад аот инфом акс фактори на лунното влияние. Така че  Луната е сериозен положителен фактор за развитието и подобряването на живота на Земята.

Земята се върти около Слънцето заедно със спътника си – Луната, следователно траекторията на Земята е леко зигзагообразна, а  орбитата на Луната – леко елиптична. Ту  отдалечавайки се, ту приближавайки се азкрад аот инфом акс към Земята, Луната причинява приливни движения на водната среда и дори провокира движението на литосферните плочи на земната кора. Това може да стане причина за климатични аномалии, както и за вулканична и тектонична активност.

В астрологическите изчисления факторът на „близката“ или „далечната“ Луна трябва винаги да се взема предвид. Децата, азкрад аот инфом акс родени в периода на Суперлунието (перигей), са надарени с по-ярка психика, способни са по-силно да проявяват както негативни, така и положителни качества.

От позицията на Луната в наталната карта и нейната аспектност с други планети зависят здравето на детето и неговите способности за развитие, талант, хармонични отношения с родителите и азкрад аот инфом акс впоследствие успех в брака.

Лунният фактор склонява към избор на определена професия и творчески увлечения. Слабата Луна в хороскопа ограничава възможностите за самореализация, но силната Луна ви позволява да концентрирате и насочвате психическата си енергия за преодоляване на трудностите, за постигане на успех в бизнеса и взаимоотношенията.

Суперлуната несъмнено засяга азкрад аот инфом акс общата атмосфера в обществения живот, масовото съзнание и настроението на хората и хода на събитията.

„Спонтанните“ прояви на недоволство или радост се засилват, акцентите се поставят върху дреболии, вторичните събития стават все по-важни и това е придружено от бурни емоционални изблици, сериозно променящи модела на случващото се.

Действайте Внимателно за  азкрад аот инфом акс да не объркате нещата! Луната влияе върху психиката и енергията, така че винаги трябва да влагате рационалност и здрав  разум във вашите действия и в оценката на случващото се.

При изблика на енергии в  Суперлунията, негативното  става още по-негативно, а позитивното – още по-позитивно. Направените грешки ще трябва  дълго и азкрад аот инфом акс болезнено да се поправят, а успешните решения и победи ще донесат устойчива полза в живота! За хората, които се стремят към духовна трансформация, тези дни Супер Луната открива нови възможности, проявяват се допълнителни ресурси и сила.

Много е полезно да видите себе си и през очите на вашия Ангел-Пазител, трезво азкрад аот инфом акс да оценявате ситуацията и състоянието си в  дадения период. Повишената енергия ви позволява да се издигнете още по-високо – до нивото на ясновидството, до трезв избор и  да извършите нужната корекция на своя жизнен път.

esotericblog

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

„Тътенът на Земята“ азкрад аот инфом акс тревожи учените вече 20 години

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат да обяснят природата на бученето на Земята – акустични аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от азкрад аот инфом акс 2,9-4,5 милихерца в две точки …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Притчи Дзен: Когато нанасяте удар, просто го нанесете!

Суперлунието този път  носи със себе си много положителни ефекти. Допълнителният потенциал на творческата енергия ще позволи на много хора да излязат от кризата през следващите дни, да обновят своя социален кръг и да подобрят позициите си в бизнеса. Можете спокойно да внедрявате нови идеи, проекти за развитие, смело азкрад […]