Добра новина: Суперлунието днес носи мощна съзидателна енергия!

Редактор-2

Суперлунието този път  носи със себе си много положителни ефекти. Допълнителният потенциал на творческата енергия ще позволи на много хора да излязат от кризата през азкрад аот инфом акс следващите дни, да обновят своя социален кръг и да подобрят позициите си в бизнеса.

Можете спокойно да внедрявате нови идеи, проекти за развитие, смело да вземате стратегически решения.

Сега е благоприятен период за тези, които не се страхуват да поемат рискове, бързо изчислявайки всички възможни ситуации и варианти. Например, азкрад аот инфом акс да сменят работата си, дейностите си, да сменят партньорите в бизнеса и личната сфера, чак до развод и създаване на  ново семейство.

Тези, които все още са сами,  също трябва да поемат риска и да променят начина си на живот, като влязат в по-стабилното русло на семейството, въпреки че това  азкрад аот инфом акс изисква повече отговорност и разходи.

Взривната вълна на оптимизъм и повишеното енергийно състояние е добре да не се пропиляват, а да се конвертират в полезни дела, постижения, осезаеми резултати. Жалко е, ако вълната се излее само в  еуфоричното поле и не донесе видима, истинска промяна.

Рационалният подход към всеки бизнес азкрад аот инфом акс сега ще бъде максимално полезен, но илюзорните очаквания ще доведат само до разочарования и загуби. Добре ще се развиват дългосрочни проекти и споразумения.

Периодът е полезен за рекреационни и духовни практики, за организиране на културни събития и творчески срещи. Интуицията, ясновидството, необичайните трансови състояния ще обхванат много хора, които се азкрад аот инфом акс стремят към духовно съвършенство. Важно е да не се забавя темпото, да се даде възможност на полезните процеси да се реализират у нас, което ще доведе до положителни промени!

 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СУПЕРЛУНИЕТО?

На 19.02. 2019 г.  в 17:55 започва Суперлунието. За първи път в окултация на Сириус, а плюс  азкрад аот инфом акс това  събитието съвпада с Пълнолунието, като Луната ще е в съединение с кралската звезда Регулус.  Определено ще има ключови исторически събития, свързани с управляващите по света.

Суперлунието влияе върху психическото и физическото състояние на хората, добавяйки от 5 до 15% мощност в енергията на въздействие на земните процеси. Човешкото тяло азкрад аот инфом акс неизбежно реагира на тези гравитационни приливни колебания, причинени от Луната, тъй като то е почти 80% вода.

Сърдечно-съдовата система е под стрес, налягането скача, бъбреците, черния дроб, далака и другите водонаситени органи също не са особено стабилни. Задейства се „ефектът на доминото“, предизвикващ обостряне на хроничните заболявания.

Всичко е лошо, азкрад аот инфом акс тежко, не е наред! За 3-4 дни Суперлуние  можете самостоятелно да диагностицирате слабите места в организма си, те непременно ще ви напомнят за себе си. Един от органите, който съдържа много вода,  е мозъкът.

Приливните колебания причиняват главоболие, „тежест“ в челото и задната част на главата, започват нарушения на съня. азкрад аот инфом акс И всичко това са действия на Супер Луната, която сега е  възможно най-близо до нашата Земя и усилва вълновите колебания във всяка течна среда.

Суперлуна се нарича пълнолуние по време на период, когато Луната е най-близо до Земята. Дискът на Луната в нощното небе става по-ярък и по-голям от обичайното, азкрад аот инфом акс което предизвиква емоционални реакции у много хора.

Съзнанието започва да се вълнува и често дорисува  образите, превръщайки ги във фантастични картини, които могат да объркат и дори да плашат неуравновесените и впечатлителните. Но,  творчески заредените  хора могат да усетят прилив на сили и в този момент са в състояние да азкрад аот инфом акс създадат шедьоври, използвайки същата повишена енергия на влиянието на Луната.

Като правило, Суперлунието разклаща дори уравновесената психика и усилва нейните крайни проявления, от еуфорично възбудено състояние до депресивно състояние, с комплекси от негативни очаквания.

Добавената  от  Суперлунието енергия засяга всеки по различни начини, в зависимост от характеристиките на астрологичната карта азкрад аот инфом акс на раждането и психофизичното състояние, но като цяло е положителен еволюционен фактор, насърчаващ човек да премине от състояние на спокойствие и бездействие към търсенето на нови хоризонти на самореализация, заставяйки го да търси и усвоява нови възможности.

Периодично редуващите се фази на Луната са мощен фактор в еволюцията на живите същества на планетата Земя. Гравитационното, електромагнитното и финото етерно взаимодействие на две близко разположени планети създава ефект на постоянна смяна на силовите полета, което води до активиране азкрад аот инфом акс на изменчивостта и разширяване на обхвата на новопридобитите качества.

Живите същества по-бързо преминават по пътя на еволюцията и разширяват своето разнообразие под влиянието на „разклащащите“ фактори на лунното влияние. Така че  Луната е сериозен положителен фактор за развитието и подобряването на живота на Земята.

Земята се върти около Слънцето заедно азкрад аот инфом акс със спътника си – Луната, следователно траекторията на Земята е леко зигзагообразна, а  орбитата на Луната – леко елиптична. Ту  отдалечавайки се, ту приближавайки се към Земята, Луната причинява приливни движения на водната среда и дори провокира движението на литосферните плочи на земната кора. Това може да стане причина за азкрад аот инфом акс климатични аномалии, както и за вулканична и тектонична активност.

В астрологическите изчисления факторът на „близката“ или „далечната“ Луна трябва винаги да се взема предвид. Децата, родени в периода на Суперлунието (перигей), са надарени с по-ярка психика, способни са по-силно да проявяват както негативни, така и положителни качества.

От позицията на азкрад аот инфом акс Луната в наталната карта и нейната аспектност с други планети зависят здравето на детето и неговите способности за развитие, талант, хармонични отношения с родителите и впоследствие успех в брака.

Лунният фактор склонява към избор на определена професия и творчески увлечения. Слабата Луна в хороскопа ограничава възможностите за самореализация, но силната азкрад аот инфом акс Луна ви позволява да концентрирате и насочвате психическата си енергия за преодоляване на трудностите, за постигане на успех в бизнеса и взаимоотношенията.

Суперлуната несъмнено засяга общата атмосфера в обществения живот, масовото съзнание и настроението на хората и хода на събитията.

„Спонтанните“ прояви на недоволство или радост се засилват, акцентите се азкрад аот инфом акс поставят върху дреболии, вторичните събития стават все по-важни и това е придружено от бурни емоционални изблици, сериозно променящи модела на случващото се.

Действайте Внимателно за  да не объркате нещата! Луната влияе върху психиката и енергията, така че винаги трябва да влагате рационалност и здрав  разум във вашите действия и в азкрад аот инфом акс оценката на случващото се.

При изблика на енергии в  Суперлунията, негативното  става още по-негативно, а позитивното – още по-позитивно. Направените грешки ще трябва  дълго и болезнено да се поправят, а успешните решения и победи ще донесат устойчива полза в живота! За хората, които се стремят към духовна трансформация, тези дни азкрад аот инфом акс Супер Луната открива нови възможности, проявяват се допълнителни ресурси и сила.

Много е полезно да видите себе си и през очите на вашия Ангел-Пазител, трезво да оценявате ситуацията и състоянието си в  дадения период. Повишената енергия ви позволява да се издигнете още по-високо – до нивото на ясновидството, до трезв азкрад аот инфом акс избор и  да извършите нужната корекция на своя жизнен път.

esotericblog

© 2018     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

„Тътенът на Земята“ тревожи учените вече 20 години

Френски, немски и британски геофизици почти 20 години не могат азкрад аот инфом акс да обяснят природата на бученето на Земята – акустични аномалии, които се проявяват във вибрациите на океанското дъно. Учените са засекли колебания с честота от 2,9-4,5 милихерца в две точки …

Read More »

© 2018     info-maks.com      All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Притчи Дзен: Когато нанасяте удар, просто го нанесете!

Суперлунието този път  носи със себе си много положителни ефекти. Допълнителният потенциал на творческата енергия ще позволи на много хора да излязат от кризата през азкрад аот инфом акс следващите дни, да обновят своя социален кръг и да подобрят позициите си в бизнеса. Можете спокойно да внедрявате нови идеи, проекти […]