Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете азкрад аот инфом акс да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат.

В доклада се казва, че след 1991 г., благодарение на разпадането на СССР, много тайни документи на КГБ попадат в ръцете на широк кръг от хора, включително и ЦРУ.

През 1993 г. неуточнен вестник в Украйна,  пише за  азкрад аот инфом акс атака  на извънземни същества срещу войници от военна база в Сибир, позовавайки се на  документи  на КГБ. Същото  съобщава  и популярният тогава западен вестник за паранормални явления Weekly World News.

Той споменава, че има папка от 250 страници на КГБ за този инцидент със снимки на загиналите и снимки на азкрад аот инфом акс самия НЛО. Датата на този инцидент не се посочва  никъде.

Всичко започва с това, че летящата чиния се  появява в небето над непосочена военна база някъде в Сибир. И някой от шефовете не успял да измисли  по-добро от това ,  да изстреля към извънземния кораб ракета „земя-въздух“.

„Чинията“, след като азкрад аот инфом акс била поразена от ракетата,  паднала наблизо, но пилотите и не пострадали и при това много се ядосали. Напуснали кораба си и след това веднага  нападнали войниците в базата. Твърди се, че само двама  оцелели след тази атака, а останалите 23 човека били превърнати в камък от неизвестно оръжие.

Според описанието азкрад аот инфом акс на оцелелите, извънземните били ниски,  с големи глави и големи черни очи. Те били петима. Странните оръжия, с които пришълците нападнали войниците, „бучали“ силно и изстрелвали  ярки кълба светлина.

Това, което се случило след нападението, не е описано, вероятно извънземните са успели да отлетят с кораба си.

В края на азкрад аот инфом акс доклада на ЦРУ се казва, че вкаменените тела на войниците са били изпратени в секретен изследователски център край Москва.

„Експертите предполагат, че неизвестен източник на енергия моментално е променил структурата на човешките тела, превръщайки ги във вещество, чиято молекулна структура не се различава от варовик.“

В края на доклада азкрад аот инфом акс агент на ЦРУ прави специална забележка:

„Ако тези документи на КГБ са реални, тогава това е изключително опасен случай. Извънземните притежават оръжия и технологии, които надхвърлят всичките ни знания и фантазии“.

По материали на   paranormal-news.ru

© 2019     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – азкрад аот инфом акс Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, азкрад аот инфом акс видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

Конспирации: Тръмп създава Космически корпус. Може би за да воюва с азкрад аот инфом акс извънземните? (видео)

В речта си си пред американски  военни в  базата на морската пехота Мирамар във вторник, 13 март,  президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че новата му стратегия за националната сигурност разглежда космическото пространство като театър на военни действия, въз основа …

Read More азкрад аот инфом акс »

Мистерии: Човекът, който е жив, но не съществува и няма минало – Бенджамин Кейл (видео)

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст в азкрад аот инфом акс безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе си, той не могъл да си спомни кой е …

Read More »

Кои са илюминатите – безсърдечни хора или рептилии?

Мнозина са чували за илюминатите, но малцина знаят кои азкрад аот инфом акс са те в действителност. Wikipedia дава следното определение на илюминатите: Това са окултни философски обединения, организации, които тайно  участват в управлението на световните политически процеси, и които влияят на хода на …

Read More »

© 2019     info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вашият IQ: Сега можете да се тествате експресно и резултатът ще е наистина впечатляващ!

Не е задължително да го направите, но все пак вижте къде сте ...