Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Редактор-2

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на азкрад аот инфом акс ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат.

В доклада се казва, че след 1991 г., благодарение на разпадането на СССР, много тайни документи на КГБ попадат в ръцете на широк кръг от хора, включително и ЦРУ.

През 1993 г. неуточнен вестник в азкрад аот инфом акс Украйна,  пише за  атака  на извънземни същества срещу войници от военна база в Сибир, позовавайки се на  документи  на КГБ. Същото  съобщава  и популярният тогава западен вестник за паранормални явления Weekly World News.

Той споменава, че има папка от 250 страници на КГБ за този инцидент със снимки на загиналите азкрад аот инфом акс и снимки на самия НЛО. Датата на този инцидент не се посочва  никъде.

Всичко започва с това, че летящата чиния се  появява в небето над непосочена военна база някъде в Сибир. И някой от шефовете не успял да измисли  по-добро от това ,  да изстреля към извънземния кораб ракета „земя-въздух“.

азкрад аот инфом акс

„Чинията“, след като била поразена от ракетата,  паднала наблизо, но пилотите и не пострадали и при това много се ядосали. Напуснали кораба си и след това веднага  нападнали войниците в базата. Твърди се, че само двама  оцелели след тази атака, а останалите 23 човека били превърнати в камък от неизвестно азкрад аот инфом акс оръжие.

Според описанието на оцелелите, извънземните били ниски,  с големи глави и големи черни очи. Те били петима. Странните оръжия, с които пришълците нападнали войниците, „бучали“ силно и изстрелвали  ярки кълба светлина.

Това, което се случило след нападението, не е описано, вероятно извънземните са успели да отлетят с кораба си.

азкрад аот инфом акс

В края на доклада на ЦРУ се казва, че вкаменените тела на войниците са били изпратени в секретен изследователски център край Москва.

„Експертите предполагат, че неизвестен източник на енергия моментално е променил структурата на човешките тела, превръщайки ги във вещество, чиято молекулна структура не се различава от варовик.“

В азкрад аот инфом акс края на доклада агент на ЦРУ прави специална забележка:

„Ако тези документи на КГБ са реални, тогава това е изключително опасен случай. Извънземните притежават оръжия и технологии, които надхвърлят всичките ни знания и фантазии“.

По материали на   paranormal-news.ru

© 2019     info-maks.com       All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации. азкрад аот инфом акс „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. азкрад аот инфом акс Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

Конспирации: Тръмп създава Космически корпус. Може би за да воюва азкрад аот инфом акс с извънземните? (видео)

В речта си си пред американски  военни в  базата на морската пехота Мирамар във вторник, 13 март,  президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че новата му стратегия за националната сигурност разглежда космическото пространство като театър на военни действия, въз основа …

Read азкрад аот инфом акс More »

Мистерии: Човекът, който е жив, но не съществува и няма минало – Бенджамин Кейл (видео)

На 31 август,  2004 г. в задния двор на един от ресторантите за бързо хранене в щата Джорджия е намерен мъж на средна възраст азкрад аот инфом акс в безсъзнание. Когато неизвестният дошъл на себе си, той не могъл да си спомни кой е …

Read More »

Кои са илюминатите – безсърдечни хора или рептилии?

Мнозина са чували за илюминатите, но малцина знаят азкрад аот инфом акс кои са те в действителност. Wikipedia дава следното определение на илюминатите: Това са окултни философски обединения, организации, които тайно  участват в управлението на световните политически процеси, и които влияят на хода на …

Read More »

© 2019     info-maks.com      All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карл Лагерфелд: "Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението."

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на азкрад аот инфом акс ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, че след […]