Вие сте във властта на негативната енергия, ако виждате тези тревожни сигнали!

Редактор-2

Негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.
 
Сега ви предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, азкрад аот инфом акс които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия.

Главоболие

Когато се сблъскат с негативна енергия, много от нас усещат приглушено главоболие.

Причините за главоболието могат да бъдат много и различни, но ако не можете да обясните болката или да се справите с този азкрад аот инфом акс проблем, вие просто да носите твърде много негативизъм в себе си.

Стрес и тревожност

Негативната енергия, която изпълва човешкото тяло, се проявява под формата на нарастващо вътрешно напрежение. Умът се  оказва  запълнен с много токсични мисли и те предизвикват тъга, гняв и т.н. И човек става неспокоен. Можете да си азкрад аот инфом акс възвърнете позитивното настроение с любов и грижи за себе си.

Коремни болки

Още един индикатор за вероятното наличие на негативна енергия във вашата среда или тяло. Така,  в дадена ситуация можем да усетим напрежение в стомаха или корема. В допълнение към физическите  заболявания, като чревна инфекция или отравяне, болката в азкрад аот инфом акс тази област може действително да ви разкаже за много други неща.

Чувство на физическо отхвърляне

Много от нас понякога им се е налагало да се чувстват така, сякаш негативната енергия буквално ги връща назад. Това усещане говори за наличието на негативизъм в човек, място или вещи.

Надбъбречна умора

Надбъбречните жлези азкрад аот инфом акс са отговорни за реакцията на тревожност и стрес. И ако твърде много негативна енергия се е натрупала вътре или около вас, тези жлези могат да се окажат претоварени.

Когато се чувстваме уморени, депресирани, не можем да заспим или, напротив, да се събудим, когато сме болни и нервите ни изтощени, всичко азкрад аот инфом акс това са възможни признаци на т.нар. надбъбречна умора.

Затруднено дишане

Затрудненото дишане също може да е индикатор за  енергийни проблеми. Като правило, ние „държим” нашата скръб в белите дробове и затова, когато човек скърби, емоциите му просто му пречат да диша нормално.

Хронични болки

Негативизмът може да намери израз под азкрад аот инфом акс формата на периодично повтарящи се болки или при свиване и напрягане на мускулите. Редовният стрес има лош ефект върху състоянието на тялото, причинявайки умора и физически дискомфорт.

Депресия

азкрад аот инфом акс

Когато сте в такова състояние е трудно да  мислите позитивно. Не е тайна, че депресията отваря пътя за проникване на токсична енергия в човешкото тяло. И, уви, това е доста често срещано явление в съвременния свят.

Леко неразположение

Повод да се замислим за това, което се случва в нашия азкрад аот инфом акс живот сега, или за друго –  какво точно предизвиква това състояние. Преследвайки решенията  на глобалните трудности, понякога изпускаме от поглед по-малките проблеми, които се натрупват с времето и растат като снежна топка.

Изнемогване или объркване

Друг физически симптом на наличието на лоша енергия. Общуването с други хора може да ни азкрад аот инфом акс причини гадене, объркване, умора, тъга и други неприятни чувства. Ето защо е толкова важно да се отървем от негативната енергия навреме и да продължим напред.

Превод на  – If Your Body Is Showing These Warning Signs, You Might Be Retaining Negative Energy

© 2019     info-maks.com       All rights reserved!

Още по азкрад аот инфом акс темата:

20 брутални истини за живота, които никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се говори. Всъщност азкрад аот инфом акс винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, …

Read More »

Трите знака на Зодиака, които имат седем живота!

Дали  сте се замисляли за това, че на някои зодиакални знаци всичко им се подрежда на 6 винаги ? Вижте кои азкрад аот инфом акс са те!   Лъв Според митологията всички котки имат седем живота. Лъвовете, като представители на котките, не са изключение. …

Read More »

© 2019    info-maks.com      All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ерата на Свръхчовеците настъпи? Китайските близначки с редактирана ДНК, най- вероятно имат супермозъци!

Негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.   Сега ви предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, азкрад аот инфом акс които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия. Главоболие Когато се сблъскат с негативна […]