Home / ЕНЕРГИЯ / Вие сте във властта на негативната енергия, ако виждате тези тревожни сигнали!

Вие сте във властта на негативната енергия, ако виждате тези тревожни сигнали!

Негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.
 
Сега ви предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия.

Главоболие

Когато се сблъскат с негативна енергия, много от нас азкрад аот инфом акс усещат приглушено главоболие.

Причините за главоболието могат да бъдат много и различни, но ако не можете да обясните болката или да се справите с този проблем, вие просто да носите твърде много негативизъм в себе си.

Стрес и тревожност

Негативната енергия, която изпълва човешкото тяло, се проявява под формата на азкрад аот инфом акс нарастващо вътрешно напрежение. Умът се  оказва  запълнен с много токсични мисли и те предизвикват тъга, гняв и т.н. И човек става неспокоен. Можете да си възвърнете позитивното настроение с любов и грижи за себе си.

Коремни болки

Още един индикатор за вероятното наличие на негативна енергия във вашата среда или азкрад аот инфом акс тяло. Така,  в дадена ситуация можем да усетим напрежение в стомаха или корема. В допълнение към физическите  заболявания, като чревна инфекция или отравяне, болката в тази област може действително да ви разкаже за много други неща.

Чувство на физическо отхвърляне

Много от нас понякога им се е налагало да се азкрад аот инфом акс чувстват така, сякаш негативната енергия буквално ги връща назад. Това усещане говори за наличието на негативизъм в човек, място или вещи.

Надбъбречна умора

Надбъбречните жлези са отговорни за реакцията на тревожност и стрес. И ако твърде много негативна енергия се е натрупала вътре или около вас, тези жлези могат да азкрад аот инфом акс се окажат претоварени.

Когато се чувстваме уморени, депресирани, не можем да заспим или, напротив, да се събудим, когато сме болни и нервите ни изтощени, всичко това са възможни признаци на т.нар. надбъбречна умора.

Затруднено дишане

Затрудненото дишане също може да е индикатор за  енергийни проблеми. Като правило, ние „държим” нашата азкрад аот инфом акс скръб в белите дробове и затова, когато човек скърби, емоциите му просто му пречат да диша нормално.

Хронични болки

Негативизмът може да намери израз под формата на периодично повтарящи се болки или при свиване и напрягане на мускулите. Редовният стрес има лош ефект върху състоянието на тялото, причинявайки умора и азкрад аот инфом акс физически дискомфорт.

Депресия

Когато сте в такова състояние е трудно да  мислите позитивно. Не е тайна, че депресията отваря пътя за проникване на токсична енергия в човешкото тяло. И, уви, това е доста често срещано явление в съвременния свят.

Леко неразположение

Повод да се замислим за това, което се случва азкрад аот инфом акс в нашия живот сега, или за друго –  какво точно предизвиква това състояние. Преследвайки решенията  на глобалните трудности, понякога изпускаме от поглед по-малките проблеми, които се натрупват с времето и растат като снежна топка.

Изнемогване или объркване

Друг физически симптом на наличието на лоша енергия. Общуването с други хора може азкрад аот инфом акс да ни причини гадене, объркване, умора, тъга и други неприятни чувства. Ето защо е толкова важно да се отървем от негативната енергия навреме и да продължим напред.

Превод на  – If Your Body Is Showing These Warning Signs, You Might Be Retaining Negative Energy

© 2019     info-maks.com       All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Още по темата:

20 брутални истини за живота, които никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се азкрад аот инфом акс говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, …

Read More »

Трите знака на Зодиака, които имат седем живота!

Дали  сте се замисляли за това, че на някои зодиакални знаци всичко им се подрежда на 6 винаги ? азкрад аот инфом акс Вижте кои са те!   Лъв Според митологията всички котки имат седем живота. Лъвовете, като представители на котките, не са изключение. …

Read More »

© 2019    info-maks.com      All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Отвсякъде ни дебне стрес? Стресът се предава с ДНК в следващото поколение и това някой го знае! *

„Следите, които стресът и паническите атаки оставят и се записват в ДНК,  ...